Н У Х Т

До осучаснення устаткування провідних підприємств долучаються наші студенти

11 липня 2019

До осучаснення устаткування провідних підприємств долучаються наші студенти

За ініціативи керівництва ПрАТ «Смілянський машинобудівний завод» з метою осучаснення виробництва 10 липня у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ відбувся захист грантових робіт випускниками спеціальності «Технологія обробки матеріалів на верстатах і автоматичних лініях».

Грантові роботи презентували Руслан Бабич, Олександр Білан і Владислав Улітін. Студенти запропонували комплекс заходів із модернізації верстата з ЧПК.

Керівництво підприємства відзначило високий рівень виконання грантових робіт студентами.

Голова фахової комісії Олена Гоцька привітала випускників з успішним захистом робіт, побажала їм успіхів в подальшому навчанні та працевлаштуванні.

Голова правління ПрАТ «Смілянський машинобудівний завод» Олександр Милько і директор коледжу Олександр Хоменко висловили вдячність випускникам і погодили подальшу співпрацю.

Нагадаємо, що ПрАТ «Смілянський машинобудівний завод» – виробник устаткування для хлібопекарської промисловості. Одним із важливих напрямів роботи заводу є виготовлення устаткування для виробництва соняшникової олії, включаючи її дезодорацію та рафінування. Також підприємством освоєні нові розробки устаткування для консервної промисловості.

Опублікований: 11-07-2019
Читайте також:
Студентка кафедри експертизи харчових продуктів – серед переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з товарознавства

У Київському національному торговельно-економічному університеті відбулася науково-практична конференція, де були представлені наукові студентські роботи переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з товарознавства. Студентка нашого університету Олександра Каржевська за результатами другого туру Всеукраїнського конкурсу студент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка кафедри експертизи харчових продуктів – серед переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з товарознавства 01 квітня 2019

ТОВ «Ла Фречезза» відкриває фахові тонкощі студентам кафедри технології консервування

Студенти груп МО-3-2 та ХЕ-3-1 під час ознайомчої практики завітали на виробництво компанії ТОВ «Ла Фречезза», яке спеціалізується на виробництві салатних сумішей, фасованих у газовому середовищі, фруктових міксів, готових салатів і соусів. Ознайомча практика проходила під керівництвом доцента кафедри технології консервування Світлани Матко та гол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ТОВ «Ла Фречезза» відкриває фахові тонкощі студентам кафедри технології консервування 20 вересня 2019

Подорож у світ солодощів для студентів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів»

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за освітньою програмою «Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів», разом із асистентом кафедри експертизи харчових продуктів Катериною Золотоверх побували на Київській шоколадній фабриці «ROSHEN». Корпорація «ROSHEN» – один із найбільших виробників кондитерської...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подорож у світ солодощів для студентів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів» 11 червня 2018

Сучасні шляхи підвищення мотивації студенів шукають викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

Викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Надія Шерстюк опановувала найновіші методи у викладанні англійської мови на семінарі Oxford Day, організованому представництвом Oxford University Press в Україні. Семінар став однією з провідних подій для освітян в Україні, яка об'єднала провідних діячів у галузі освіти для вирішення найбільш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні шляхи підвищення мотивації студенів шукають викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування 27 листопада 2018