Н У Х Т

Майбутні фахівці з експертизи харчових продуктів – активні учасники диктанту національної єдності 2022!

10 листопада 2022

Майбутні фахівці з експертизи харчових продуктів – активні учасники диктанту національної єдності 2022!

9 листопада, у День української писемності та мови, відбувся традиційний диктант національної єдності.

Диктант мав назву «Твій дім», його авторка – українська письменниця та режисерка Ірина Цілик, читала текст народна артистка, Герой України Ада Роговцева.

Цей диктант пройшов у знак єдності нашого незламного народу, його писали не тільки українці, а й люди з інших країн, які вивчають українську мову. Деякі українці брали участь, перебуваючи на фронті та в укриттях. Текст диктанту розчулив людей, особливо тих, хто через війну покинув або втратив свій рідний дім.

Приєднались до написання диктанту і здобувачі та викладачі нашого університету. Зокрема, групи ХЕ-1-10 освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» Варвара Мереуца, Анастасія Воробйова, Ярослав Єрмаков, Владислава Юрківська, Анна Стельмах та Вікторія Мозгова разом із кураторкою, викладачкою кафедри експертизи харчових продуктів Катериною Золотоверх.

Диктант для них став не тільки нагодою перевірити свої знання з рідної мови, а й акцією згуртованості з усім українським народом, який у ці важки часи показує неймовірну стійкість, мужність і героїзм. Здобувачі нашого університету – майбутні експерти-технологи сумлінно поставилися до диктанту, показуючи високий рівень володіння українською мовою та національної свідомості.

Пишаємося нашими студентами та зі впевненістю стверджуємо, що майбутнє харчової галузі України у надійних руках! Все буде Україна!  

Опублікований: 10-11-2022
Читайте також:
Навички з професійної англійської мови вдосконалюють студенти разом із викладачами кафедри іноземних мов професійного спрямування

16 квітня викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування Лариса Яненко та Людмила Юрчук разом із майбутніми інженерами-технологами з харчових технологій подивилися науково-документальний фільм про передові сучасні та майбутні технології виробництва продуктів. Студенти груп ТІ 1-8 та ТІ 1-6 Навчально-наукового інституту харчових технологі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навички з професійної англійської мови вдосконалюють студенти разом із викладачами кафедри іноземних мов професійного спрямування 16 квітня 2019

Перші важливі наукові здобутки третьокурсників кафедри експертизи харчових продуктів

Студентка 3 курсу спеціальності «Технологічна експертиза та безпечність харчової продукції» Анастасія Роботько взяла участь у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Високий рівень представленого дослідження (науковий керівник – асистент кафедри експертизи харчових про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші важливі наукові здобутки третьокурсників кафедри експертизи харчових продуктів 10 червня 2019

Молода науковиця кафедри біотехнології і мікробіології успішно захистила дисертацію

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 відбувся захист дисертаційної роботи «Удосконалення технологій продуктів молоковмісних кисломолочних з поліфункціональними наповнювачами природного походження» асистентки кафедри біотехнології і мікробіології Тетяни Белемець на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молода науковиця кафедри біотехнології і мікробіології успішно захистила дисертацію 17 травня 2021

Вітаємо переможниць Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» бакалаврського рівня!

На кафедрі готельно-ресторанної справи за ініціативи завідувачки кафедри Лариси Шаран і гарантки освітньо-професійної програми Віти Цирульнікової було проведено I етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» серед здобувачів четвертого курсу освітнього ступеня бакалавра освітньо-професійної програми «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо переможниць Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» бакалаврського рівня! 13 травня 2024