Н У Х Т

Майбутні фахівці з експертизи харчових продуктів – активні учасники диктанту національної єдності 2022!

10 november 2022

Майбутні фахівці з експертизи харчових продуктів – активні учасники диктанту національної єдності 2022!

9 листопада, у День української писемності та мови, відбувся традиційний диктант національної єдності.

Диктант мав назву «Твій дім», його авторка – українська письменниця та режисерка Ірина Цілик, читала текст народна артистка, Герой України Ада Роговцева.

Цей диктант пройшов у знак єдності нашого незламного народу, його писали не тільки українці, а й люди з інших країн, які вивчають українську мову. Деякі українці брали участь, перебуваючи на фронті та в укриттях. Текст диктанту розчулив людей, особливо тих, хто через війну покинув або втратив свій рідний дім.

Приєднались до написання диктанту і здобувачі та викладачі нашого університету. Зокрема, групи ХЕ-1-10 освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» Варвара Мереуца, Анастасія Воробйова, Ярослав Єрмаков, Владислава Юрківська, Анна Стельмах та Вікторія Мозгова разом із кураторкою, викладачкою кафедри експертизи харчових продуктів Катериною Золотоверх.

Диктант для них став не тільки нагодою перевірити свої знання з рідної мови, а й акцією згуртованості з усім українським народом, який у ці важки часи показує неймовірну стійкість, мужність і героїзм. Здобувачі нашого університету – майбутні експерти-технологи сумлінно поставилися до диктанту, показуючи високий рівень володіння українською мовою та національної свідомості.

Пишаємося нашими студентами та зі впевненістю стверджуємо, що майбутнє харчової галузі України у надійних руках! Все буде Україна!  

Published on: 10-11-2022
Read also:
Презентації, стріми й корисні лайфхаки: відбувся День відкритих дверей університету

8 квітня університет знову приймав гостей. Цього дня до нашого вишу завітали майбутні вступники та їх батьки і вчителі. Формат квітневого Дня відкритих дверей НУХТ обрали змішаний – всіх, хто мав можливість приїхати до університету, гостинно зустрічали спочатку у центральному холі на виставці навчально-наукових підрозділів, а далі запрошували на ек...

READ YOURSELF

Презентації, стріми й корисні лайфхаки: відбувся День відкритих дверей університету 08 april 2023

Завершилася професійна практика магістрантів освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» у Польщі

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся успішний захист звітів за результатами проходження професійної практики в Природничому університеті у Любліні (Польща) здобувачами першого курсу освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології» в рамках освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервуванн...

READ YOURSELF

Завершилася професійна практика магістрантів освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» у Польщі 19 february 2024

До вершин Ukrainian National H-index Ranking!

На три позиції вгору просунувся наш університет у Ukrainian National H-index Ranking. За оновленими даними четвертого кварталу 2024 року він займає 71 позицію і входить до числа вишів із високим науковим потенціалом.   National H-index НУХТ зріс на два пункти і становить 37 з показниками: H-index (Scopus) – 43, H-index (WoS) – 32 і H-index (Google...

READ YOURSELF

До вершин Ukrainian National H-index Ranking! 22 november 2024