Н У Х Т

Наш новий партнер – Асоціація Рестораторів та Готельєрів м. Дніпра

07 april 2023

Наш новий партнер – Асоціація Рестораторів та Готельєрів м. Дніпра

У квітні 2023 року за ініціативи ректора Олександра Шевченка та головчині ГО «Асоціація Рестораторів та Готельєрів м. Дніпро» Олени Булах укладено Меморандум про співробітництво у галузі науки і освіти, з метою подальшого розвитку науково-дослідної роботи. Сторони також запланували співпрацю у галузі навчально-методичної, науково-практичної та освітянської діяльності з підготовки фахівців, а також підвищення кваліфікації наукових і педагогічних кадрів для задоволення потреб розвитку науки та освіти.

Окрім Меморандуму підписано Договори про співробітництво, що підтверджують наміри сторін встановлювати та розвивати співпрацю з метою реалізації освітніх, наукових, гастрономічних, кулінарних, спортивних, культурних, дитячих, молодіжних, економічних, екологічних, соціальних, у тому числі міжнародних проєктів.

Підготовкою Меморандуму зі сторони НУХТ займалися: заступниця проректора з правових питань Олена Негода, деканка факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Віта Цирульнікова, завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Шаран, завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександра Нєміріч, професор цієї ж кафедри Олег Кузьмін.

Зі сторони ГО «Асоціація Рестораторів та Готельєрів м. Дніпро» над Меморандумом працювала Олена Булах.

Вітаємо наших колег із успішною співпрацею!

Published on: 07-04-2023
Read also:
Наукова ідея в реальних умовах

16 листопада кафедра технології оздоровчих продуктів організувала та провела ІХ Міжнародну науково-практичну конференцію «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: якість, безпека, ефективність». Інтерес до тематики конференції постійно зростає, відповідно до того, як на світовому ринку зростають обсяги виробництва та реалізації продуктів озд...

READ YOURSELF

Наукова ідея в реальних умовах 18 november 2022

Сформований збірник матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку»

11 червня 2021 р. в університеті працювала ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку». Захід відбувся в рамках реалізації проєктів програми ЕРАЗМУС+ Центр Європейського Союзу Жана Моне з Циклічної та Зеленої Економіки JM ECO (620627-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CoE) та Жан Моне Підтримка Асоціацій  EUforUA (611278-...

READ YOURSELF

Сформований збірник матеріалів ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку» 21 july 2021

Працюємо і вчимося заради перемоги

Здобувачка 3 курсу Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого спеціальності 144 «Теплоенергетика» Софія Бойко пройшла відбір серед понад 250 претенденток на освітній онлайн-модуль із урбаністики, запущений Громадською організацією STEM is FEM. Протягом чотирьох місяців 50 учасниць отримають практичні та теоретичні зна...

READ YOURSELF

Працюємо і вчимося заради перемоги 17 october 2022

Гостьові лекції від фахівців-практиків тривають

13 травня 2025 р. у рамках лекційних занять із дисциплін «Конструювання технологічного обладнання харчових виробництв» і «Високоефективні процеси і обладнання галузі» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» освітньої програми «Інжиніринг харчових виробництв» і освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» освітньо-наукової програми «Машини та а...

READ YOURSELF

Гостьові лекції від фахівців-практиків тривають 16 may 2025