Н У Х Т

Викладачі оновлюють інформативні та сенсорні навички на дегустації у відомого вітчизняного сомельє

10 may 2024

Викладачі оновлюють інформативні та сенсорні навички на дегустації у відомого вітчизняного сомельє

Зовсім нещодавно на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася гостьова лекція засновника Асоціації сомельє України Дмитра Сидоренка, і ось нова зустріч, цього разу офлайн. Колектив кафедри побував на дегустації у фахівця, який представив нову лінійку «Вина Болгарії». Локацією для професійного спілкування став київський заклад ресторанного господарства «Вина і здоров’я».

Викладачі прослухали чудову доповідь про вина, продегустували чотири види болгарських вин та пригощалися стравами, які до них підходять. У ході спілкування обговорили сучасні технології, що дійсно мають значний вплив на виноробство, дозволяючи створювати вина з унікальними характеристиками. Звернули увагу на належний технохімічний контроль, який на кожному етапі виробництва вина є ключовим для гарантування якості продукції.

Відвідування закладу, де є кращий вибір безпосередньо від виробника, стало чудовою можливістю не лише скуштувати якісні вина, а й дізнатися більше про сучасні методи виробництва та їх вплив на кінцевий продукт. Подібні зустрічі з фахівцями-практиками дозволяють нашим викладачам обмінюватися знаннями в неформальній обстановці, бути в курсі останніх трендів, здобувати практичний досвід, щоб передати його студентам.

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції вдячний Дмитру Сидоренку за можливість оновити інформативні та сенсорні навички у його закладі та старшій викладачці кафедри Раїсі Матюшенко, яка організувала цей захід.

Published on: 13-05-2024
Read also:
Захист докторської дисертаційної роботи доцентом кафедри експертизи харчових продуктів

15 травня відбувся захист докторської дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондитерських і хлібобулочних виробів» доцента кафедри експертизи харчових продуктів Оксани Шульги. Крім членів спеціалізованої вченої ради на захисті були присутні Володимир Ковбаса, Віра Дробот, Ва...

READ YOURSELF

Захист докторської дисертаційної роботи доцентом кафедри експертизи харчових продуктів 20 may 2019

Створення оздоровчих напоїв: дистанційна лабораторна на кафедрі технології оздоровчих продуктів

Уміння адаптуватися до змін – ключова якість сучасного освітнього процесу. Кафедра технології оздоровчих продуктів продемонструвала свою готовність до викликів часу, активно впроваджуючи новітні методи навчання, такі як цифровий сторітейлінг, щоб забезпечити високий рівень навчання та залучити здобувачів навіть у дистанційному форматі. Один із при...

READ YOURSELF

Створення оздоровчих напоїв: дистанційна лабораторна на кафедрі технології оздоровчих продуктів 04 march 2024