Н У Х Т

Готуємося до вступної кампанії-2024: відбувся День відкритих дверей університету

11 november 2023

Готуємося до вступної кампанії-2024: відбувся День відкритих дверей університету

Сьогодні ми знову зустрічали гостей. Час до початку вступної кампанії мине дуже швидко, тож навчально-наукові підрозділи університету не втрачають жодної нагоди, щоб ознайомити майбутніх вступників з нашими освітніми пропозиціями, аби вони не помилилися у виборі майбутньої професії, й допомогти їм зорієнтуватися у особливостях вступу.

День відкритих дверей університету відбувався у змішаному форматі, щоб кожний зміг обрати для себе зручний варіант його відвідування. Крім того, такий формат дає можливість побувати в НУХТ усім охочим, незалежно від їх місця перебування.

Традиційно гостей, що завітали до нашого вишу, зустрічали на виставці інститутів і факультетів у холі головного корпусу. Тут вони спілкувалися з керівниками підрозділів, викладачами та здобувачами освіти, отримували інформаційні матеріали й консультації щодо вибору майбутньої спеціальності та вступу. Підготовку до успішного складання НМТ на підготовчих курсах університету представляла завідувачка підготовчого відділення НУХТ Валентина Кудіна.

У актовій залі університету переглянули відеофільм, що проілюстрував усі аспекти діяльності НУХТ й можливості, які відкриваються перед нашими студентами і випускниками. Гостей університету тепло привітав ректор Олександр Шевченко. Він, зокрема зазначив, що наш заклад вищої освіти плідно співпрацює з кращими світовими вишами й роботодавцями аби дати нашим студентам найякіснішу й найсучаснішу освіту. Очільник університету навів приклади успішного працевлаштування наших випускників і побажав гостям цікавої подорожі у світ Національного університету харчових технологій.

Університет, освітні програми та спеціальності презентували здобувачі освіти. Вони ж вітали гостей музичними номерами.

Після загальноуніверситетських заходів для учасників Дня відкритих дверей усіма інститутами й факультетами була запланована цікава й різноманітна насичена програма. Мало відбутися багато майстер-класів, тренінгів, ділових ігор. Проте, плани сплутала повітряна тривога, й усі спустилися до сховищ. Але і там викладачі й здобувачі освіти активно спілкувалися з гостями та представляли свої підрозділи, розповідали про освітні програми, за якими навчаються студенти, демонстрували деякі зразки обладнання.

В укритті відбулися й окремі івенти. Зокрема, на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. проф. В.Ф. Доценка , що готує фахівців для сфери гостинності, відбувся дуже «смачний» майстер-клас «Шоколадна магія». Його учасники дізналися цікаві факти з історії шоколаду й секрети особливого смаку цукерок, а також готували й дегустували  шоколадні цукерки за авторськими рецептурами від професійного шоколатьє «Львівської майстерні шоколаду».

Паралельно тривали презентації навчальних підрозділів для онлайн-учасників. Їх керівники і гаранти освітніх програм надали вичерпну інформацію й ґрунтовні відповіді на питання про всі нюанси вступу, навчання, можливостей займатися науковою роботою, академічної мобільності, організації дозвілля. Багато говорили про здобутки наших здобувачів освіти й кар’єрні успіхи випускників.

Черговий День відкритих дверей НУХТ відбувся. Наші гості отримали інформацію про спеціальності й освітні програми, підготовку до складання НМТ і вступу до вишу, контакти навчальних підрозділів і відповіді на питання, які мали на даний час.

Ми обов’язково ще проведемо всі заплановані заходи для наших гостей у наступні Open day. Наш університет відкритий для того, щоб кожний із майбутніх вступників зробив правильний, а, головне, усвідомлений вибір, і вже як студент НУХТ продовжив формувати свої професійні навички. Тож, до наступної зустрічі!

Published on: 11-11-2023
Read also:
Чим запам’яталося 27 травня у житті американців розповіли студенти на занятті з іноземної мови

Кожний день у нашому житті особливий, і кожного дня у будь-якому куточку планети люди відзначають певне свято або якусь подію. Таким днем також є 27 травня. Здобувачі освіти збірної групи ГС-2-7 і ГС-2-4 на занятті з іноземної мови разом із викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Вікторією Мальованою обговорювали цікаві моменти т...

READ YOURSELF

Чим запам’яталося 27 травня у житті американців розповіли студенти на занятті з іноземної мови 28 may 2021

Науковці НУХТ взяли участь у міжнародній конференції в Румунії

Традиційно в канун Різдва відбулася онлайн-конференція «Biotechnologies, present and Perspectives», організована нашими колегами з Університету «Штефан чел Маре» (Румунія, місто Сучава). Ще в доковідний і довоєнний періоди студенти та викладачі нашого університету збирали свої рюкзачки, купляли квитки і вирушали в невідому і загадкову для них Руму...

READ YOURSELF

Науковці НУХТ взяли участь у міжнародній конференції в Румунії 19 december 2023

Гідно представляємо Україну на міжнародній науковій арені!

Дослідження науковців кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства, що ведуться у співпраці з Укрвинпром, Ukrainian Wine Institute та європейськими партнерами, були високо оцінені експертною відбірковою комісією за актуальність і необхідність впровадження у виробництво. Серед тисячі інших досліджень роботи наших учених були відібрані для...

READ YOURSELF

Гідно представляємо Україну на міжнародній науковій арені! 01 october 2024

Визнання досягнень наших випускників – краща нагорода для нас

Надійний партнер кафедри біотехнології і мікробіології – Інститут молекулярної біології і генетики (ІМБіГ) Національної академії наук України поділився новиною щодо присвоєння звань старшого дослідника своїм співробітникам, серед яких, цілком передбачувано, і колишня студентка спеціальності «Біотехнологія», а нині – к.б.н., старша наукова співробіт...

READ YOURSELF

Визнання досягнень наших випускників – краща нагорода для нас 08 october 2021