Н У Х Т

Викладачі надихаються на вдосконалення викладання

30 september 2024

Викладачі надихаються на вдосконалення викладання

Доценти Оксана Топчій, Ольга Чернюшок і Роман Мукоїд, задіяні в реалізації міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі», яка передбачає інтеграцію сучасних підходів до виробництва харчових продуктів та напоїв, зокрема в крафтовому секторі, взяли участь у ХIII Форумі пивоварів, дистиляторів і виробників напоїв, що відбувся 26-27 вересня у м. Львові.

Програма форуму передбачала обговорення актуальних тем: забезпечення контролю якості сировини та напоїв; особливості автоматизації виробництва; використання AI-технологій у пивоварінні; сучасні технологічні рішення у пивоварінні, дистиляції та виробництві інших напоїв; маркетингові інструменти для продажу продукції та ін.

Роман Мукоїд у ході дискусійної панелі розповів про впровадження результатів наукових досліджень у виробництво, зокрема про додаткові можливості у пивоварінні (виробництво безалкогольного пива, слабоалкогольних напоїв, вітамінізованого пива, безглютенового пива, міцного пива, а також дистилятів на пивоварні).

Участь наших викладачів у форумі дозволила отримати актуальну інформацію про новітні технології у представленій галузі, налагодити зв’язки з провідними фахівцями та виробниками, а також послугує удосконаленню освітніх і наукових підходів у підготовці здобувачів за відповідними напрямами.

Форум є важливою платформою для обміну досвідом і знаннями, що сприятиме подальшому розвитку інноваційних технологій у програмі та розширенню співпраці між університетом і стейкхолдерами.

Практична складова форуму передбачала участь у бізнес-турі крафтовими виробництвами – пивоварнею Vavilon Craft Brewery та заводом «Театр Пива «Правда», де всі учасники форуму змогли ознайомитися не лише з особливостями технологій, а й продегустувати  крафтову продукцію.

Published on: 30-09-2024
Read also:
Наукові перемоги здобувачів освіти

Чудова новина надійшла з кафедри іноземних мов професійного спрямування – здобувачі НУХТ взяли активну участь у роботі секції «Іноземні мови» 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті», яка працює онлайн у квітні-травні 2022 року. У спі...

READ YOURSELF

Наукові перемоги здобувачів освіти 06 may 2022

Виступати публічно без страху вчилися п’ятикурсники-біотехнологи

Напевно у кожного був момент, коли при виступі перед великою аудиторією голос починає тремтіти, серцебиття пришвидшується і сказати бодай щось стає проблематично. Тоді, відкриваємо частину завіси тренінгу «Вчимося виступати публічно», який для студентів 5-го курсу факультету біотехнології та екологічного контролю провів Євген Куджоян – оратор від п...

READ YOURSELF

Виступати публічно без страху вчилися п’ятикурсники-біотехнологи 14 march 2019

Молоді науковці впевнено здобувають ступінь PhD

4 червня в університеті відбувся черговий публічний захист дисертації на здобуття наукового ступеня «Доктор філософії» у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Своє дослідження за темою «Удосконалення технології напівфабрикатів кулінарних з використанням нетрадиційної білоквмісної сировини» у разовій ...

READ YOURSELF

Молоді науковці впевнено здобувають ступінь PhD 07 june 2024