Н У Х Т

Викладачі надихаються на вдосконалення викладання

30 вересня 2024

Викладачі надихаються на вдосконалення викладання

Доценти Оксана Топчій, Ольга Чернюшок і Роман Мукоїд, задіяні в реалізації міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі», яка передбачає інтеграцію сучасних підходів до виробництва харчових продуктів та напоїв, зокрема в крафтовому секторі, взяли участь у ХIII Форумі пивоварів, дистиляторів і виробників напоїв, що відбувся 26-27 вересня у м. Львові.

Програма форуму передбачала обговорення актуальних тем: забезпечення контролю якості сировини та напоїв; особливості автоматизації виробництва; використання AI-технологій у пивоварінні; сучасні технологічні рішення у пивоварінні, дистиляції та виробництві інших напоїв; маркетингові інструменти для продажу продукції та ін.

Роман Мукоїд у ході дискусійної панелі розповів про впровадження результатів наукових досліджень у виробництво, зокрема про додаткові можливості у пивоварінні (виробництво безалкогольного пива, слабоалкогольних напоїв, вітамінізованого пива, безглютенового пива, міцного пива, а також дистилятів на пивоварні).

Участь наших викладачів у форумі дозволила отримати актуальну інформацію про новітні технології у представленій галузі, налагодити зв’язки з провідними фахівцями та виробниками, а також послугує удосконаленню освітніх і наукових підходів у підготовці здобувачів за відповідними напрямами.

Форум є важливою платформою для обміну досвідом і знаннями, що сприятиме подальшому розвитку інноваційних технологій у програмі та розширенню співпраці між університетом і стейкхолдерами.

Практична складова форуму передбачала участь у бізнес-турі крафтовими виробництвами – пивоварнею Vavilon Craft Brewery та заводом «Театр Пива «Правда», де всі учасники форуму змогли ознайомитися не лише з особливостями технологій, а й продегустувати  крафтову продукцію.

Опублікований: 30-09-2024
Читайте також:
Практичне заняття з екологічним акцентом: студенти шукали шляхи «зеленого» університету

У межах вивчення дисципліни «Оцінка екологічних ризиків» здобувачі-екологи виконали практичне заняття, присвячене темі «Застосування методів експертних оцінок для оцінювання екологічних ризиків». Форматом роботи став метод «мозковий штурм», що дозволив кожному висловити власну думку та долучитися до пошуку рішень. Ключовим проблемним питанням стал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичне заняття з екологічним акцентом: студенти шукали шляхи «зеленого» університету 30 вересня 2025

Приймальна комісія університету завершує верифікувати заяви вступників й формує рейтингові списки

26 липня о 18.00 завершився прийом заяв до закладів вищої освіти України від вступників для здобуття освітнього ступеня «бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти. Наразі приймальна комісія університету завершує верифікувати заяви вступників. Верифікація проводиться для того, щоб перевірити правильність внесених даних вступників, вияви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Приймальна комісія університету завершує верифікувати заяви вступників й формує рейтингові списки 31 липня 2018

Один день із життя сервісного відділу…

Лідер ринку лабораторного обладнання ТОВ «Хімлаборреактив» запросив наших студентів на свої виробничі потужності, де вони занурилися у роботу сервісного відділу. Роботу обладнання та його налагодження демонстрували наші ж магістранти, які успішно поєднують роботу у компанії та навчання в університеті за освітнтіми програмами «Інжиніринг харчових ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Один день із життя сервісного відділу… 27 березня 2024

Актуальна тематика розвитку внутрішнього та міжнародного туризму у кваліфікаційних роботах магістрантів

На кафедрі туристичного та готельного бізнесу завершилися захисти кваліфікаційних робіт магістрів денної і заочної форм навчання зі спеціальності «Туризм». Екзаменаційну комісію очолила д.е.н., доцент, професор кафедри туризму та рекреації Київського національного торговельно-економічного університету Наталія Роскладка. До складу комісії також уві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальна тематика розвитку внутрішнього та міжнародного туризму у кваліфікаційних роботах магістрантів 20 лютого 2020