Н У Х Т

Готуємося до вступної кампанії-2024: відбувся День відкритих дверей університету

11 листопада 2023

Готуємося до вступної кампанії-2024: відбувся День відкритих дверей університету

Сьогодні ми знову зустрічали гостей. Час до початку вступної кампанії мине дуже швидко, тож навчально-наукові підрозділи університету не втрачають жодної нагоди, щоб ознайомити майбутніх вступників з нашими освітніми пропозиціями, аби вони не помилилися у виборі майбутньої професії, й допомогти їм зорієнтуватися у особливостях вступу.

День відкритих дверей університету відбувався у змішаному форматі, щоб кожний зміг обрати для себе зручний варіант його відвідування. Крім того, такий формат дає можливість побувати в НУХТ усім охочим, незалежно від їх місця перебування.

Традиційно гостей, що завітали до нашого вишу, зустрічали на виставці інститутів і факультетів у холі головного корпусу. Тут вони спілкувалися з керівниками підрозділів, викладачами та здобувачами освіти, отримували інформаційні матеріали й консультації щодо вибору майбутньої спеціальності та вступу. Підготовку до успішного складання НМТ на підготовчих курсах університету представляла завідувачка підготовчого відділення НУХТ Валентина Кудіна.

У актовій залі університету переглянули відеофільм, що проілюстрував усі аспекти діяльності НУХТ й можливості, які відкриваються перед нашими студентами і випускниками. Гостей університету тепло привітав ректор Олександр Шевченко. Він, зокрема зазначив, що наш заклад вищої освіти плідно співпрацює з кращими світовими вишами й роботодавцями аби дати нашим студентам найякіснішу й найсучаснішу освіту. Очільник університету навів приклади успішного працевлаштування наших випускників і побажав гостям цікавої подорожі у світ Національного університету харчових технологій.

Університет, освітні програми та спеціальності презентували здобувачі освіти. Вони ж вітали гостей музичними номерами.

Після загальноуніверситетських заходів для учасників Дня відкритих дверей усіма інститутами й факультетами була запланована цікава й різноманітна насичена програма. Мало відбутися багато майстер-класів, тренінгів, ділових ігор. Проте, плани сплутала повітряна тривога, й усі спустилися до сховищ. Але і там викладачі й здобувачі освіти активно спілкувалися з гостями та представляли свої підрозділи, розповідали про освітні програми, за якими навчаються студенти, демонстрували деякі зразки обладнання.

В укритті відбулися й окремі івенти. Зокрема, на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. проф. В.Ф. Доценка , що готує фахівців для сфери гостинності, відбувся дуже «смачний» майстер-клас «Шоколадна магія». Його учасники дізналися цікаві факти з історії шоколаду й секрети особливого смаку цукерок, а також готували й дегустували  шоколадні цукерки за авторськими рецептурами від професійного шоколатьє «Львівської майстерні шоколаду».

Паралельно тривали презентації навчальних підрозділів для онлайн-учасників. Їх керівники і гаранти освітніх програм надали вичерпну інформацію й ґрунтовні відповіді на питання про всі нюанси вступу, навчання, можливостей займатися науковою роботою, академічної мобільності, організації дозвілля. Багато говорили про здобутки наших здобувачів освіти й кар’єрні успіхи випускників.

Черговий День відкритих дверей НУХТ відбувся. Наші гості отримали інформацію про спеціальності й освітні програми, підготовку до складання НМТ і вступу до вишу, контакти навчальних підрозділів і відповіді на питання, які мали на даний час.

Ми обов’язково ще проведемо всі заплановані заходи для наших гостей у наступні Open day. Наш університет відкритий для того, щоб кожний із майбутніх вступників зробив правильний, а, головне, усвідомлений вибір, і вже як студент НУХТ продовжив формувати свої професійні навички. Тож, до наступної зустрічі!

Опублікований: 11-11-2023
Читайте також:
Кришталевий Приз і Диплом переможця – у скарбничці нагород магістранта Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого

Під час святкування 75-ї річниці від дня заснування нашого партнера – Русенського університету (Болгарія), у його вишуканій пленарній залі, яка протягом останніх років приймала лідерів держав, відомих вчених, політиків, громадських і культурних діячів, відбулася заключна наукова Конференція молодих вчених. На цьому урочистому заході переможці секці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кришталевий Приз і Диплом переможця – у скарбничці нагород магістранта Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого 13 листопада 2020

Про переваги навчання у НУХТ розповів доцент кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління

4 грудня 2018 року відбулася зустріч доцента кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління Ярослава Cмітюха зі студентами 4 курсу спеціальності «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва» Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ. Студенти  були ознайомленні з перспективами розвитку технологій у ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про переваги навчання у НУХТ розповів доцент кафедри інтегрованих автоматизованих систем управління 05 грудня 2018

Нові компетенції від «Дебет Плюс» для здобувачів і викладачів кафедри обліку і аудиту

17 жовтня 2023 року на кафедрі обліку і аудиту відбулася лекція стейкхолдера, директора з маркетингу компанії «Дебет Плюс» Сергія Мозгового для здобувачів спеціальності 071 «Облік і оподаткування». ТОВ «Дебет Плюс» — українська компанія-розробник програмного забезпечення для автоматизації бухгалтерського, оперативного та фінансового обліку. Сергій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові компетенції від «Дебет Плюс» для здобувачів і викладачів кафедри обліку і аудиту 19 жовтня 2023

Як перетворити пристрасть у прибуткову справу дізналися маркетологи і підприємці від професійного бджоляра

Днями відбулася відкрита лекція-воркшоп для студентів освітніх програм «Підприємництво та торгівля», «Маркетинг» та аспірантів кафедри маркетингу. Спікер заходу – професійний бджоляр із міжнародним досвідом, власник магазину «Пасічник України» Назарій Білько, який успішно поєднує традиційне ремесло з сучасними бізнес-інструментами. Під час зустрі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як перетворити пристрасть у прибуткову справу дізналися маркетологи і підприємці від професійного бджоляра 11 листопада 2025