Н У Х Т

Готуємося до вступної кампанії-2024: відбувся День відкритих дверей університету

11 листопада 2023

Готуємося до вступної кампанії-2024: відбувся День відкритих дверей університету

Сьогодні ми знову зустрічали гостей. Час до початку вступної кампанії мине дуже швидко, тож навчально-наукові підрозділи університету не втрачають жодної нагоди, щоб ознайомити майбутніх вступників з нашими освітніми пропозиціями, аби вони не помилилися у виборі майбутньої професії, й допомогти їм зорієнтуватися у особливостях вступу.

День відкритих дверей університету відбувався у змішаному форматі, щоб кожний зміг обрати для себе зручний варіант його відвідування. Крім того, такий формат дає можливість побувати в НУХТ усім охочим, незалежно від їх місця перебування.

Традиційно гостей, що завітали до нашого вишу, зустрічали на виставці інститутів і факультетів у холі головного корпусу. Тут вони спілкувалися з керівниками підрозділів, викладачами та здобувачами освіти, отримували інформаційні матеріали й консультації щодо вибору майбутньої спеціальності та вступу. Підготовку до успішного складання НМТ на підготовчих курсах університету представляла завідувачка підготовчого відділення НУХТ Валентина Кудіна.

У актовій залі університету переглянули відеофільм, що проілюстрував усі аспекти діяльності НУХТ й можливості, які відкриваються перед нашими студентами і випускниками. Гостей університету тепло привітав ректор Олександр Шевченко. Він, зокрема зазначив, що наш заклад вищої освіти плідно співпрацює з кращими світовими вишами й роботодавцями аби дати нашим студентам найякіснішу й найсучаснішу освіту. Очільник університету навів приклади успішного працевлаштування наших випускників і побажав гостям цікавої подорожі у світ Національного університету харчових технологій.

Університет, освітні програми та спеціальності презентували здобувачі освіти. Вони ж вітали гостей музичними номерами.

Після загальноуніверситетських заходів для учасників Дня відкритих дверей усіма інститутами й факультетами була запланована цікава й різноманітна насичена програма. Мало відбутися багато майстер-класів, тренінгів, ділових ігор. Проте, плани сплутала повітряна тривога, й усі спустилися до сховищ. Але і там викладачі й здобувачі освіти активно спілкувалися з гостями та представляли свої підрозділи, розповідали про освітні програми, за якими навчаються студенти, демонстрували деякі зразки обладнання.

В укритті відбулися й окремі івенти. Зокрема, на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. проф. В.Ф. Доценка , що готує фахівців для сфери гостинності, відбувся дуже «смачний» майстер-клас «Шоколадна магія». Його учасники дізналися цікаві факти з історії шоколаду й секрети особливого смаку цукерок, а також готували й дегустували  шоколадні цукерки за авторськими рецептурами від професійного шоколатьє «Львівської майстерні шоколаду».

Паралельно тривали презентації навчальних підрозділів для онлайн-учасників. Їх керівники і гаранти освітніх програм надали вичерпну інформацію й ґрунтовні відповіді на питання про всі нюанси вступу, навчання, можливостей займатися науковою роботою, академічної мобільності, організації дозвілля. Багато говорили про здобутки наших здобувачів освіти й кар’єрні успіхи випускників.

Черговий День відкритих дверей НУХТ відбувся. Наші гості отримали інформацію про спеціальності й освітні програми, підготовку до складання НМТ і вступу до вишу, контакти навчальних підрозділів і відповіді на питання, які мали на даний час.

Ми обов’язково ще проведемо всі заплановані заходи для наших гостей у наступні Open day. Наш університет відкритий для того, щоб кожний із майбутніх вступників зробив правильний, а, головне, усвідомлений вибір, і вже як студент НУХТ продовжив формувати свої професійні навички. Тож, до наступної зустрічі!

Опублікований: 11-11-2023
Читайте також:
Якими будуть світ та Україна у 2019-му році розмірковували наші студенти-міжнародники на круглому столі у Верховній Раді

Магістранти та студенти спеціальності «Міжнародні економічні відносини» взяли участь у роботі круглого столу «Світ та Україна у 2019-му році», який відбувся у Верховній Раді. Такі актуальні у наступному році теми, як торговельна війна США та Китаю, Brexit, штучний інтелект, зміна поколінь, зростання протекціонізму, російський вплив на енергетичном...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якими будуть світ та Україна у 2019-му році розмірковували наші студенти-міжнародники на круглому столі у Верховній Раді 19 грудня 2018

Результати семестрової роботи

Цьогоріч для студентів спеціалізації «Управління персоналом та економіка праці» вперше викладалась дисципліна «Підприємництво та соціальні проекти», тож логічним її завершенням на сесійному тижні стала презентація індивідуальних соціальних проектів як результату семестрової роботи, що порушували нетривіальні суспільні проблеми, серед яких: незнання...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Результати семестрової роботи 29 грудня 2017

Науковий фаховий семінар здобувачки освітньо-наукового ступеня доктора філософії відбувся на кафедрі готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся науковий фаховий семінар здобувачки освітньо-наукового ступеня доктора філософії Анастасії Різник. Анастасія Різник представила дисертаційну роботу «Удосконалення технології хліба з вівсяного толокна» (наукові керівники – професор, д.т.н. Віктор Доценко, професорка кафедри готельно-ресторанної справи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий фаховий семінар здобувачки освітньо-наукового ступеня доктора філософії відбувся на кафедрі готельно-ресторанної справи 11 вересня 2023

Про академічну культуру і доброчесність на відкритому занятті доцента кафедри іноземних мов професійного спрямування

Доцент кафедри іноземних мов професійного спрямування Галина Лук’янець 6 жовтня провела відкрите заняття у групі магістрів першого курсу спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» на тему «Формування академічної культури та академічної доброчесності як необхідних компонентів міжнародної наукової комунікації». Під час заняття велася дискусія про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про академічну культуру і доброчесність на відкритому занятті доцента кафедри іноземних мов професійного спрямування 07 жовтня 2020