Н У Х Т

Віват, магістри-хімтехнологи 2023!

24 лютого 2023

Віват, магістри-хімтехнологи 2023!

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 14, 16 і 21 лютого 2023 року відбулися публічні захисти 14 кваліфікаційних робіт здобувачами освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр» денної та заочної форми навчання за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія».

Оцінювала роботи екзаменаційна комісія у складі: к.х.н. доцентки кафедри аналітичної хімії Київського національного університету імені Тараса Шевченка Ліонелі Зінько (головчиня ЕК), к.т.н., д. філософ. н., професорки кафедри харчової хімії, гарантки освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» Інни Попової, к.т.х., доценток кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олени Подобій і Тетяни Бойчук.

Уже традиційно на захисти завітали і роботодавці – фахівці фармацевтичного підприємства «Фармак», ТОВ «ЛЕКО СТАЙЛ», а також викладачі кафедри – завідувачка кафедри Тамара Носенко, професор Михайло Мілюкін, доценти Ігор Фесич, Наталія Сабадаш, Галина Біла.

Представлені до захисту роботи мали не лише теоретичне спрямування, а й практичну цінність, оскільки більшість магістрантів уже працюють за спеціальністю у провідних фармацевтичних компаніях і на підприємствах харчової та косметичної галузей.

Усі здобувачі виконали кваліфікаційні роботи на високому науково-практичному рівні, навіть у складних умовах військового стану. Роботи є практико-орієнтованими, виконані на актуальні теми, пройшли апробації на вітчизняних і закордонних міжнародних наукових конференціях. Катерина Подмокова спільно зі своїм науковим керівником опублікувала за темою своєї роботи статтю у науковому журналі.

Магістерські дослідження окремих випускників були рекомендовані до впровадження в освітній процес – Катерини Подмокової (керівник – к.х.н., доцент Ігор Фесич), Олександри Нелюбіної (керівниця – к.т.н., доцентка Олена Подобій) та Микити Лебедєва (керівниця – к.х.н. доцентка Наталія Сабадаш).

Продовжується на кафедрі і практика захисту здобувачами кваліфікаційних робіт англійською мовою. Цього року таких захистів було два – здобувачки денної форми навчання Олександри Нелюбіної та заочної форми навчання Валентини Криштоф (керівниця – к.т.н., доцентка Олена Подобій).

Екзаменаційна комісія високо оцінила представлені дослідження й одноголосно присвоїла усім здобувачам освітню кваліфікацію «Магістр з хімічної технології та інженерії» за освітньо-професійною програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів». Двоє здобувачів – Богдан Калініченко (денна форма навчання) і Валентина Криштоф (заочна форма навчання) рекомендовані до отримання диплому з відзнакою.

Професорсько-викладацький склад кафедри щиро вітає випускників магістратури з цією важливою подією у житті і запрошує на навчання до аспірантури!

Опублікований: 24-02-2023
Читайте також:
Практичні навички наукової комунікації

Здобувачі вищої освіти групи ТР-1-1М факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. проф. В. Ф. Доценка з викладачкою дисципліни «Іноземна мова: практичні навички наукової комунікації» Ганною Бойко відвідали семінар, організований науково-технічною бібліотекою НУХТ. Бібліотекарка Валентина Каленська ознайомила майбутніх фахівців сфер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні навички наукової комунікації 20 листопада 2024

Студенти-екологи на Open readings у Вільнюсі

Нещодавно у Вільнюсі закінчила свою роботу щорічна міжнародна конференція «Open readings», присвячена фізиці та природничим наукам. Цього року на неї були запрошені студенти-екологи факультету біотехнології та екологічного контролю Володимир Тобілко та Аліна Ковтун. Слухачам згідно з розкладом конференції щодня пропонувалися лекції з різних дисцип...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-екологи на Open readings у Вільнюсі 08 квітня 2019

Будні студентського самоврядування

У відокремленому структурному підрозділі «Вінницький фаховий коледж Національного університету харчових технологій» відбулися вибори голови Студентської ради. Це – одна з найцікавіших подій для здобувачів освіти. Тут усе, як під час справжніх виборів: агітація, дебати, скриньки для голосування. Голосування тривало з 8.30 до 16.00 год. Щоб віддати ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Будні студентського самоврядування 05 січня 2021