Н У Х Т

Віват, магістри-хімтехнологи 2023!

24 лютого 2023

Віват, магістри-хімтехнологи 2023!

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 14, 16 і 21 лютого 2023 року відбулися публічні захисти 14 кваліфікаційних робіт здобувачами освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр» денної та заочної форми навчання за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія».

Оцінювала роботи екзаменаційна комісія у складі: к.х.н. доцентки кафедри аналітичної хімії Київського національного університету імені Тараса Шевченка Ліонелі Зінько (головчиня ЕК), к.т.н., д. філософ. н., професорки кафедри харчової хімії, гарантки освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» Інни Попової, к.т.х., доценток кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олени Подобій і Тетяни Бойчук.

Уже традиційно на захисти завітали і роботодавці – фахівці фармацевтичного підприємства «Фармак», ТОВ «ЛЕКО СТАЙЛ», а також викладачі кафедри – завідувачка кафедри Тамара Носенко, професор Михайло Мілюкін, доценти Ігор Фесич, Наталія Сабадаш, Галина Біла.

Представлені до захисту роботи мали не лише теоретичне спрямування, а й практичну цінність, оскільки більшість магістрантів уже працюють за спеціальністю у провідних фармацевтичних компаніях і на підприємствах харчової та косметичної галузей.

Усі здобувачі виконали кваліфікаційні роботи на високому науково-практичному рівні, навіть у складних умовах військового стану. Роботи є практико-орієнтованими, виконані на актуальні теми, пройшли апробації на вітчизняних і закордонних міжнародних наукових конференціях. Катерина Подмокова спільно зі своїм науковим керівником опублікувала за темою своєї роботи статтю у науковому журналі.

Магістерські дослідження окремих випускників були рекомендовані до впровадження в освітній процес – Катерини Подмокової (керівник – к.х.н., доцент Ігор Фесич), Олександри Нелюбіної (керівниця – к.т.н., доцентка Олена Подобій) та Микити Лебедєва (керівниця – к.х.н. доцентка Наталія Сабадаш).

Продовжується на кафедрі і практика захисту здобувачами кваліфікаційних робіт англійською мовою. Цього року таких захистів було два – здобувачки денної форми навчання Олександри Нелюбіної та заочної форми навчання Валентини Криштоф (керівниця – к.т.н., доцентка Олена Подобій).

Екзаменаційна комісія високо оцінила представлені дослідження й одноголосно присвоїла усім здобувачам освітню кваліфікацію «Магістр з хімічної технології та інженерії» за освітньо-професійною програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів». Двоє здобувачів – Богдан Калініченко (денна форма навчання) і Валентина Криштоф (заочна форма навчання) рекомендовані до отримання диплому з відзнакою.

Професорсько-викладацький склад кафедри щиро вітає випускників магістратури з цією важливою подією у житті і запрошує на навчання до аспірантури!

Опублікований: 24-02-2023
Читайте також:
Свалявський технічний коледж НУХТ – ювіляр!

25 жовтня весь трудовий та студентський колектив Свалявського технічного коледжу НУХТ відзначив 55-річний ювілей із дня заснування навчального закладу. Урочистості розпочалися із вшанування пам’яті колишніх директорів Василя Лізанця та Василя Стегури біля встановлених барельєфів на фасаді будівлі міської ради. Свято продовжилося в актовій залі ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свалявський технічний коледж НУХТ – ювіляр! 29 жовтня 2019

Випускний у Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ

Випускний вечір для кожного студента буває раз у житті. Цього року він відбувся під час повномасштабної війни в Україні. Без зустрічі світанку всією групою, без вечірки та урочистого зібрання в прикрашеній залі усіх випускників, без запрошення почесних гостей, батьків і родичів, але обов’язково з видачею головного документа – диплома.  Цьогоріч См...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускний у Смілянському технологічному фаховому коледжі НУХТ 14 липня 2022

Два дні тривав ІІ тур Всеукраїнської олімпіади НУХТ з математики

23 та 24 травня 2020 р. відбувся ІІ тур Всеукраїнської олімпіади НУХТ з математики. Олімпіада проводилася дистанційно з використанням платформи відеоконференцій Zoom. За два дні в олімпіаді взяли участь 49 майбутніх вступників. Для визначення рівня підготовки школярам були запропоновані 10 завдань: три – тестові, які оцінювались по 5 балів, чотири...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Два дні тривав ІІ тур Всеукраїнської олімпіади НУХТ з математики 26 травня 2020

Ґрунтовна підготовка здобувачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

10 лютого здобувачі освіти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки прибули на переддипломну практику на ТОВ «НПП ІНТА». Для них це чудова можливість поглибити свої знання в підготовці до дипломного проєкту та визначитися з об’єктом проєктування чи модернізації. Кожний візит на це підприємство дуже цікавий. У цеху збирання знаходиться одночасно ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ґрунтовна підготовка здобувачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 12 лютого 2021