Н У Х Т

Право через мистецтво

17 липня 2024

Право через мистецтво

Реалізуючи ідеї та принципи, закладені у Всесвітній програмі освіти у сфері прав людини (прийнята ООН у 2004 р.) і Національній стратегії у сфері прав людини (Указ Президента України № 119/2021), юридичний факультет Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля оголосив Internet-конкурс творчих робіт «Право через мистецтво», спрямований на підвищення зацікавленості молоді в питаннях з прав людини, підвищення обізнаності громадян щодо міжнародних стандартів прав людини та механізмів їх реалізації й захисту.

Студентка ВСП «Вінницький фаховий коледж НУХТ» Вікторія Ременяк за оцінками професійного журі здобула 1 місце в конкурсі у категорії «Творча публікація».

Робота здобувачки освіти була присвячена захисту, розвитку, гарантуванню основних прав людини з урахуванням тенденцій інтеграції України до європейського правового простору, верховенства права, процесів цифровізації суспільства, інклюзії, ґендерної рівності, принципів толерантності й недискримінації.

Вітаємо Вікторію та керівницю проєкту, голову Циклової комісії соціальних дисциплін Людмилу Романець! Бажаємо подальших успіхів!

Опублікований: 17-07-2024
Читайте також:
Перші бакалаври-екологи 2019 року успішно захистили дипломні роботи

На кафедрі екологічної безпеки та охорони праці розпочалися захисти дипломних робіт студентів освітнього ступеня «бакалавр» з напряму «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування».  Перед початком захисту декан факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак і завідувач кафедри Олена Семенова ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші бакалаври-екологи 2019 року успішно захистили дипломні роботи 12 червня 2019

Технологи ознайомилися з кулінарними трендами на 2024 рік

Американська National Restaurant Association представила Кулінарний прогноз на 2024 рік, складений за оцінкою понад 1500 професіональних кулінарів. Рейтинг «найгарячіших» трендів має 120 позицій у 7 категоріях: страви, інгредієнти, смаки, приправи, напої, алкогольні напої, макротренди, для подальшого прогнозування «зірок» меню. Аналіз рейтингу доз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологи ознайомилися з кулінарними трендами на 2024 рік 16 листопада 2023

Фахівці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів долучилися до заходів Міжнародного форуму «Косметика України 2018»

29 травня розпочав свою роботу третій Міжнародний форум «Косметика України 2018», головною подією якого традиційно є конференція. Серед спікерів конференції - авторитетні професіонали із багатьох країн світу. Розпочала роботу конференції голова Асоціації «Парфумерія і косметика України» Вікторія Філатова доповіддю, присвяченою аналізу ринку космет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів долучилися до заходів Міжнародного форуму «Косметика України 2018» 30 травня 2018

Переваги й виклики цифрової економіки

22 січня на кафедрі економічної теорії відбулася перша лекція з циклу дисциплін професійного спрямування «Основи цифрової економіки» для студентів освітньої програми «Цифрові бізнес-технології у підприємництві». Лекторка – докторка економічних наук, професорка, завідувачка кафедри економічної теорії Інна Ситник розглянула основні поняття та тренди...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переваги й виклики цифрової економіки 23 січня 2024