5 лютого 2021 року на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбувся попередній захист магістерських робіт здобувачів кафедри, що готуються до офіційного захисту.
Комісія працювала у складі завідувача кафедри, професора Василя Пасічного, професорки Ірини Шевченко та доцентів Оксани Топчій, Ігоря Страшинського, Ольги Чернюшок, Олександри Гащук та Олега Галенка.
Під час попереднього захисту відбулася апробація технічних можливостей здобувачів, перевірка ZOOM-з в’язку, а також представлення магістерських робіт із метою, завданнями та результатами досліджень.
Кращі здобувачі кафедри обґрунтували важливість комплексних теоретичних та експериментальних досліджень із розроблення нових м’ясних і м’ясомістких продуктів.
За результатами попереднього захисту було ухвалено, що враховуючи актуальність, теоретичну та практичну цінність представлених магістерських робіт, вони можуть бути рекомендовані до захисту на здобуття освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 Харчові технології, освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробка м’яса».
Бажаємо успіхів здобувачам кафедри на офіційному захисті!