Н У Х Т

Про сталий розвиток Прикарпаття говорили представники Івано-Франківського коледжу НУХТ на науково-практичні конференції

18 травня 2018

Про сталий розвиток Прикарпаття говорили представники Івано-Франківського коледжу НУХТ на науково-практичні конференції

17 травня Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ узяв участь у регіональній науково-практичній конференції студентів, аспірантів і молодих вчених на актуальну тему сьогодення «Сталий розвиток Прикарпаття в контексті глобалізаційних процесів».

Наш коледж презентували викладачі Олександра Храбатин, Вікторія Волощук і студентка групи ГО-3 Діана Зеленко.

Конференцію відкрив директор Івано-Франківського державного коледжу технологій та бізнесу Василь Бабінець, який привітав учасників та запросив до плідних дискусій, а найголовніше, вироблення конструктивних пропозицій щодо проведення ефективної соціально-економічної політики української держави. 

Продовжили пленарне засідання: головний спеціаліст відділу професійно-технічної, вищої освіти та науки управління професійно-технічної, вищої освіти та молодіжної політики Оксана Дяків, доктор економічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, завідувач кафедри обліку і аудиту Іван Баланюк, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри економічної кібернетики Леся Дмитришин і директор наукової бібліотеки ДВНЗ «Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника», кандидат історичних наук Петро Гаврилишин, які у своїх виступах охарактеризували сучасний стан, проблеми та перспективи сталого розвитку Прикарпаття в контексті глобалізації. Після пленарного засідання роботу продовжили у секціях «Сучасний стан та перспективи сталого розвитку економіки Прикарпаття», «Соціальний вимір сталого розвитку регіону», «Екологічна спрямованість сталого розвитку регіону».

Учасники вели конструктивні діалоги, в яких продемонстрували ґрунтовну підготовку заявлених тем виступів, наводили приклади сучасних реалій на основі статистичних відомостей по Прикарпаттю та Україні, зокрема. Результати роботи учасників будуть відображені у друкованому збірнику матеріалів конференції «Сталий розвиток Прикарпаття в контексті глобалізаційних процесів».

Після завершення роботи  заходу учасникам урочисто вручили сертифікати та подарунки.

Опублікований: 18-05-2018
Читайте також:
Алгоритм вступу до НУХТ надали старшокласникам викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

14 травня 2024 року доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірина Корецька та старший викладач Володимир Польовик провели профорієнтаційну зустріч з 9-11-ми класами спеціалізованої школи №130м. Києва. Викладачі розповіли майбутнім вступникам про престижність здобуття вищої освіти та можливість побудови успішної кар’єри післ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Алгоритм вступу до НУХТ надали старшокласникам викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 15 травня 2024

День першокурсника у Навчально-науковому інституті харчових технологій

Щороку Навчально-науковий інститут харчових технологій (ННІ ХТ) широко відчиняє свої двері для нових облич та яскравих особистостей. Не виключення і рік 2018-й – 140 цьогорічних  випускників шкіл і 63 випускники коледжів і технікумів вибороли право стати студентами-харчовиками. За доброю традицією навчальний рік в інституті починається з урочистост...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День першокурсника у Навчально-науковому інституті харчових технологій 30 серпня 2018

Науковий семінар-лекторій на кафедрі готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся науковий семінар-лекторій «Супернова історія шампанського в Україні» від члена асоціації сомельє України, винного експерта компанії «Торговий дім Укрімпорт», професійного сомельє Сергія Чугайнова. У заході взяли участь здобувачі бакалаврського і магістерського рівнів вищої освіти спеціальності 214 «Г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий семінар-лекторій на кафедрі готельно-ресторанної справи 04 грудня 2024

Опановуємо кращі практики із застосуванням принципів Lean

На кафедрі експертизи харчових продуктів продовжується інтенсив із обміну досвідом та опанування кращих практик операційного вдосконалення технологічних процесів харчових виробництв із застосуванням принципів Lean. Нині, під керівництвом провідного менеджера «Лін інституту України» Андрія Дмитрієва пройдений новий етап із вивчення та застосування ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Опановуємо кращі практики із застосуванням принципів Lean 02 грудня 2022