Н У Х Т

Про сталий розвиток Прикарпаття говорили представники Івано-Франківського коледжу НУХТ на науково-практичні конференції

18 травня 2018

Про сталий розвиток Прикарпаття говорили представники Івано-Франківського коледжу НУХТ на науково-практичні конференції

17 травня Івано-Франківський коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ узяв участь у регіональній науково-практичній конференції студентів, аспірантів і молодих вчених на актуальну тему сьогодення «Сталий розвиток Прикарпаття в контексті глобалізаційних процесів».

Наш коледж презентували викладачі Олександра Храбатин, Вікторія Волощук і студентка групи ГО-3 Діана Зеленко.

Конференцію відкрив директор Івано-Франківського державного коледжу технологій та бізнесу Василь Бабінець, який привітав учасників та запросив до плідних дискусій, а найголовніше, вироблення конструктивних пропозицій щодо проведення ефективної соціально-економічної політики української держави. 

Продовжили пленарне засідання: головний спеціаліст відділу професійно-технічної, вищої освіти та науки управління професійно-технічної, вищої освіти та молодіжної політики Оксана Дяків, доктор економічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, завідувач кафедри обліку і аудиту Іван Баланюк, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри економічної кібернетики Леся Дмитришин і директор наукової бібліотеки ДВНЗ «Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника», кандидат історичних наук Петро Гаврилишин, які у своїх виступах охарактеризували сучасний стан, проблеми та перспективи сталого розвитку Прикарпаття в контексті глобалізації. Після пленарного засідання роботу продовжили у секціях «Сучасний стан та перспективи сталого розвитку економіки Прикарпаття», «Соціальний вимір сталого розвитку регіону», «Екологічна спрямованість сталого розвитку регіону».

Учасники вели конструктивні діалоги, в яких продемонстрували ґрунтовну підготовку заявлених тем виступів, наводили приклади сучасних реалій на основі статистичних відомостей по Прикарпаттю та Україні, зокрема. Результати роботи учасників будуть відображені у друкованому збірнику матеріалів конференції «Сталий розвиток Прикарпаття в контексті глобалізаційних процесів».

Після завершення роботи  заходу учасникам урочисто вручили сертифікати та подарунки.

Опублікований: 18-05-2018
Читайте також:
Розвиток співпраці за освітньо-професійною програмою «Хімічна технологія»

Нещодавно гарантка освітньо-професійної програми «Хімічна технологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Олена Подобій з дружнім візитом відвідала Національний університет «Львівська політехніка». Разом із колегами Володимиром Дончаком, Юрієм Панченком та Ігорем Житнецьким обговорили практичну підготовку здобувачів вищої освіти спеціально...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвиток співпраці за освітньо-професійною програмою «Хімічна технологія» 09 червня 2023

Успішними захистами дипломних робіт і здачею кваліфікаційних іспитів підтверджують наші студенти якість свого навчання

У Свалявському технічному коледжі нашого університету завершилися комплексні державні іспити у студентів спеціальності «Виробництво харчової продукції» освітнього  рівня «молодший спеціаліст» денної форми навчання та захист дипломних робіт студентів денної форми навчання спеціальності «Бродильне виробництво і виноробство» Державні екзаменаційні ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішними захистами дипломних робіт і здачею кваліфікаційних іспитів підтверджують наші студенти якість свого навчання 03 лютого 2017

Досвід в обговоренні актуальних соціальних питань отримали здобувачі освіти

13 березня 2025 р. здобувачі освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка разом із доценткою кафедри туристичного і готельного бізнесу Тетяною Мірзодаєвою взяли участь у Круглому столі «Потреби молоді (ВПО) нині з метою налагодження життя та інтеграції в суспільство під час війни та у поствоєнний період»,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід в обговоренні актуальних соціальних питань отримали здобувачі освіти 14 березня 2025

Як працюють впроваджені системи управління якістю і безпечністю на виробництві побачили студенти

Нещодавно студенти другого курсу разом із доцентом кафедри експертизи харчових продуктів Вікторією Кійко побували на підприємстві однієї з провідних агропромислових компаній України – ПАТ «Миронівській птахофабриці». ПАТ «Миронівський хлібопродукт» – абсолютний лідер українського ринку виробництва курятини, а також – найбільший експортер м'яса пти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як працюють впроваджені системи управління якістю і безпечністю на виробництві побачили студенти 29 жовтня 2018