Н У Х Т

Досвід компанії «MARS» у створенні лінійок нових кондитерських виробів вивчали наші викладачі й здобувачі освіти

20 квітня 2021

Досвід компанії «MARS» у створенні лінійок нових кондитерських виробів вивчали наші викладачі й здобувачі освіти

Здобувачі та викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ взяли участь у вебінарі від менеджерки корпорації «MARS» Марини Безносюк.

Фахівчиня розповіла про передумови створення лінійки нових кондитерських виробів: із поліпшеним складом і принципово нових. Також Марія Безносюк поділилася досвідом компанії «MARS» у розробленні нових лінійок жувальних цукерок із фруктовим смаком, впровадження їх у виробництво на потужних підприємствах із автоматизованими лініями, оцінюванні ефективності впровадження та реалізації новинок на ринку. Учасники вебінару мали можливість поставити запитання фахівчині, а самі активні взяли участь в розіграші солодких подарунків.

Інформація, представлена на вебінарі, дуже корисна для здобувачів групи ТХ-1-4М, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології хліба, кондитерських макаронних виробів та харчоконцентратів», для вивчення дисципліни «Сучасні підходи в організації виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів». 

Опублікований: 20-04-2021
Читайте також:
Успішно захистили кваліфікаційні бакалаврські роботи і дипломні проекти випускники Полтавської філії НУХТ

З 13 по 15 лютого 2017 року в Полтавській філії НУХТ відбувся захист кваліфікаційних бакалаврських робіт і дипломних проектів «спеціалістів» за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» спеціалізації «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» та «Технологія зберігання, консервування та переробки молока». Державній екзаме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішно захистили кваліфікаційні бакалаврські роботи і дипломні проекти випускники Полтавської філії НУХТ 16 лютого 2017

Здобувачі освіти долучаються до удосконалення освітніх програм

19 січня 2023 року відбулася зустріч гаранта освітньої програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв», доцента Романа Якобчука, членів робочої групи освітньої програми, завідувачів і викладачів кафедр технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування та машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв зі здобува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти долучаються до удосконалення освітніх програм 20 січня 2023

Свої педагогічні надбання продемонструвала викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Старша викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Олена Гаркуша провела планове відкрите практичне заняття з дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр», освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» (група МП-1-8). Тема заняття – «Ukraine. The Economy of Ukr...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свої педагогічні надбання продемонструвала викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 20 жовтня 2023

Бакалаври-заочники освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» захищають кваліфікаційні роботи

20 лютого 20224 року на кафедрі експертизи харчових продуктів розпочато захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» заочної форми здобуття освіти. У складі екзаменаційної комісії працювали: гарант...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-заочники освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» захищають кваліфікаційні роботи 20 лютого 2024