Н У Х Т

Студентів і науковців запрошують до команди експертів з антикризових рішень

26 березня 2020

Студентів і науковців запрошують до команди експертів з антикризових рішень

Команди дизайнерів, програмістів, студентів і науковців можуть запропонувати свої варіанти вирішення кризи, яка виникла у світі та, зокрема, в Україні внаслідок пандемії коронавірусної інфекції. Для цього в Україні працюватиме онлайн-платформа антикризових рішень AC LAB21. Вона має об’єднати винахідників, менторів, бізнес та управлінців.

Заявки від зацікавлених команд приймають на сайті http://www.aclab21.org/

Рішення, над якими працюватимуть учасники, мають допомогти бізнесу комфортно перейти в режим онлайн-роботи, а також зорієнтувати стартап-команди на нові запити економіки.

Найефективніші ідеї пройдуть інтенсивну онлайн-інкубацію на платформі, а їхні автори представлять свої проєкти перед експертною радою.

Партнери платформи також зможуть надавати ресурси для запуску кращих антикризових рішень. Передбачається, що всі рішення будуть доступні не лише українській, а й світовій спільноті.

Проєкт організовують Мережа академічних бізнес-інкубаторів YEP разом із Українським фондом стартапів за підтримки Міністерства цифрової трансформації, Міністерства освіти і науки та Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Технологічними партнерами проєкту є CISCO та Gravitec.net.

Звернутися з організаційними запитаннями та пропозиціями щодо партнерства можна на електронну пошту solve@aclab21.org

Опублікований: 26-03-2020
Читайте також:
Дистанційне навчання на кафедрі харчової хімії

Початок нового навчального року – завжди хвилюючий і напружений період для всіх студентів і викладачів. Навіть у звичайному, не карантинному режимі, виникає багато узгоджень, нововведень. А в умовах, коли епідемічна ситуація в світі викликає безліч ускладнень в усіх сферах життя,  в першу чергу, треба реорганізовувати систему освітнього процесу. О...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дистанційне навчання на кафедрі харчової хімії 23 вересня 2020

Тиждень академічної доброчесності для першокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Академічна доброчесність – запорука якісного навчального процесу. Традиційно новий навчальний рік для першокурсників на кафедрі готельно-ресторанної справи розпочався з тижня академічної доброчесності, адже етичними принципами академічної доброчесності має керуватися академічна спільнота під час навчання, викладання та провадження наукової (творчої...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень академічної доброчесності для першокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 07 жовтня 2022

В університеті відбувся День відкритих дверей

24 лютого в університеті відбувся День відкритих дверей. Цього дня дружна громада НУХТ зустрічала учнів загальноосвітніх навчальних закладів і студентів технікумів і коледжів та їх батьків зі всієї України традиційно цікавою насиченою програмою, щоб допомогти молоді зробити по-справжньому свідомий і зважений вибір майбутнього. Відвідувачі отримува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відбувся День відкритих дверей 24 лютого 2018

Навчальна практика – найкраще знайомство з технологіями

Навчальна практика здобувачів освіти другого курсу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» Кам’янець-Подільського фахового коледжу харчової промисловості НУХТ проходить у лабораторіях коледжу та на провідних підприємствах галузі. Студенти о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчальна практика – найкраще знайомство з технологіями 27 липня 2023