Н У Х Т

Дистанційне навчання на кафедрі харчової хімії

23 вересня 2020

Дистанційне навчання на кафедрі харчової хімії

Початок нового навчального року – завжди хвилюючий і напружений період для всіх студентів і викладачів. Навіть у звичайному, не карантинному режимі, виникає багато узгоджень, нововведень. А в умовах, коли епідемічна ситуація в світі викликає безліч ускладнень в усіх сферах життя,  в першу чергу, треба реорганізовувати систему освітнього процесу.

Ось і на кафедрі харчової хімії всі заняття розпочалися в дистанційному форматі. Хоча викладачі та студенти скучили за цікавими, насиченими лабораторними роботами, з урахуванням викликів сьогодення, швидко перебудували структуру проведення навчального процесу. Лекції, практичні та лабораторні відбуваються строго згідно з розкладом і, навіть, набули нових яскравих рис. Особливо це важливо для першокурсників, які тільки починають опановувати всі цікавинки хімічної науки. Викладачі намагаються зробити все можливе для того, щоб студенти в будь-який час мали змогу проконсультуватися, продивитися відео дослідів, опанувати матеріал лекцій. Не забувають і про живе спілкування, хоча і на інтернет-платформах, яке є найважливішим фактором формування особистості майбутніх інженерів-технологів, дослідників і науковців.

Колектив кафедри бажає здобувачам і колегам міцного здоров’я та сподівається на швидку зустріч уже у рідному НУХТ!

Опублікований: 23-09-2020
Читайте також:
Проблеми управління та економіки підприємств в сучасних умовах обговорили в університеті

23-24 квітня в університеті працювала ХV Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління та економіки підприємств в сучасних умовах», організована кафедрою економіки праці та менеджменту. У центрі уваги учасників наукового заходу були управління розвитком суб’єктів господарювання в умовах забезпечення продовольчої безпеки, управління...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проблеми управління та економіки підприємств в сучасних умовах обговорили в університеті 24 квітня 2019

Наочне знайомство студентів з провідними підприємствами галузі від фахівців кафедри технології зберігання і переробки зерна

Студенти груп ТІ-ІІ-3 та ТІ-ІІ-4 під час проходження практики на кафедрі технології зберігання і переробки зерна під керівництвом доцента кафедри Олега Євтушенка та старшого викладача Інни Ноздрюхіної відвідали елеватор філії «Переясловської» ТОВ СП «Нібулон». Організував виробниче заняття завідувач кафедри Олег Шаповаленко за спонсорської підтрим...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наочне знайомство студентів з провідними підприємствами галузі від фахівців кафедри технології зберігання і переробки зерна 16 лютого 2018

Випускниця кафедри біотехнології і мікробіології – майбутній кандидат фармацевтичних наук!

На кафедру біотехнології і мікробіології завітала випускниця 2013 року Катерина Бурдак (Карпюк). Свого часу Катерина виконала дипломну магістерську роботу «Визначення моноклональних антитіл методом ферментативного аналізу» під керівництвом професора, доктора фармацевтичних наук Марини Борщевської. А наприкінці березня Катерина захищатиме дисертацію...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускниця кафедри біотехнології і мікробіології – майбутній кандидат фармацевтичних наук! 05 березня 2018

Захист кваліфікаційних робіт: натхнення, інновації, емоції

17 червня 2025 року на кафедрі технології консервування відбулося засідання екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» студентами четвертого курсу освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» (спеціальність 181 «Харчові технології») денної форми навчання. Роботу екзаменаційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист кваліфікаційних робіт: натхнення, інновації, емоції 18 червня 2025