Навчальна практика здобувачів освіти другого курсу спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» Кам’янець-Подільського фахового коледжу харчової промисловості НУХТ проходить у лабораторіях коледжу та на провідних підприємствах галузі.
Студенти ознайомились із асортиментом продукції, особливостями технологій виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, спробували самостійно їх приготувати.
Важливість професії та масштабність виробництва студенти усвідомили під час занять на Новоушицькому хлібокомбінаті ТОВ «Агробізнес», ТОВ «ТД Хмельницькхліб», ПРАТ «Хмельницька макаронна фабрика».
Заняття відбуваються за участю провідних спеціалістів, які змістовно демонструють технологічний процес виробництва та розповідають про важливість і потрібність спеціалістів-технологів харчової промисловості на сучасному ринку праці.
Колектив коледжу вдячний дирекції підприємств за сприяння в організації занять на виробництві та надання допомоги в підготовці майбутніх фахівців.