Н У Х Т

Цифрові інструменти організації мережевої взаємодії учасників освітнього процесу опанувала старша викладачка кафедри туристичного та готельного бізнесу

25 листопада 2020

Цифрові інструменти організації мережевої взаємодії учасників освітнього процесу опанувала старша викладачка кафедри туристичного та готельного бізнесу

Пошук шляхів підвищення ефективності освітнього процесу на основі використання інноваційних інформаційних методів і технологій привів до мотивованої необхідності застосовувати потенціал сучасних мережевих сервісів. Відтак, старшою викладачкою кафедри туристичного та готельного бізнесу Уляною Ситайло успішно виконана освітня програма підвищення кваліфікації керівних і педагогічних кадрів (цифровий компонент) «Ефективні рішення «Google for Education для хмарної взаємодії», організована робочою групою сертифікованих тренерів Google Україна за активної підтримки МОН. Навчання тривало з 12 до 22 листопада 2020 року.

Мета освітньої програми – формування цифрової та професійної компетентності керівних і педагогічних кадрів щодо розгортання та використання середовища G Suite for Education у діяльності освітньої установи та застосування цифрових інструментів щодо організації мережевої взаємодії учасників освітнього процесу (у т. ч. для дистанційного навчання).

У результаті навчання учасники поглибили навички використання інформаційно-комунікаційних технологій, опанували нові цифрові інструменти і додатки, зокрема, середовища G Suite for Education; удосконалили навички роботи у додатках Google Workspace (Gmail, Google Classroom, Google Meet, Google Форми, Google Групи, Google Календар, Google Сайти, Google Диск тощо) для організації ефективної взаємодії учасників освітнього процесу.

Програма складалася з 5 модулів, кожне заняття якого проходило у формі навчальних тренінгів і дистанційних курсів. У свою чергу, набуті учасниками знання оцінювалися шляхом виконання 15 практичних завдань і складання підсумкового тесту.

Успішне завершення Уляною Ситайло навчання за програмою «Ефективні рішення «Google for Education для хмарної взаємодії» у кількості 15 годин (0,5 кредиту ЄКТС) підтверджене сертифікатом.

Опублікований: 25-11-2020
Читайте також:
Футзалістки НУХТ – срібні призерки Кубку України

Наприкінці березня на базі Олімпійського фахового коледжу імені Івана Піддубного НУФВСУ відбулися змагання Кубку України з футзалу серед жіночих студентських команд закладів вищої освіти 2021 року. Участь у турнірі взяли 8 команд закладів вищої освіти, що представляли Одеську, Черкаську, Сумську, Харківську області України та м. Київ. Спочатку ді...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Футзалістки НУХТ – срібні призерки Кубку України 02 квітня 2021

Готуємо інженерів майбутнього у тісній співпраці з провідними компаніями

10 липня 2025 року завідувач кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка Ярослав Смітюх і доценти кафедри Олександр Пупена та Володимир Полупан відвідали центральний офіс «Шнейдер Електрік Україна». Мета візиту – підведення підсумків співпраці НУХТ і «Шнейдер Електрік» у минулому навчальному році та ок...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готуємо інженерів майбутнього у тісній співпраці з провідними компаніями 14 липня 2025

Викладачка НУХТ – посол Universal Youth Alliance

У лютому 2025 р. асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Марія Омельченко стала почесним послом Universal Youth Alliance. Відбірковий комітет Всесвітнього Молодіжного Альянсу високого оцінив її професійний досвід, досягнення та ініціативність у підтримці Цілей сталого розвитку ООН, що стало ключовими факторами для цього ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачка НУХТ – посол Universal Youth Alliance 03 березня 2025

Про мистецтво сироваріння англійською

Перегляд фільмів англійською мовою – чудовий спосіб отримати знання та вдосконалити вміння сприймати автентичну професійно орієнтовану інформацію іноземною мовою. У рамках Movie Club на платформі Zoom відбулася зустріч зі здобувачами вищої освіти першого курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій із метою перегляду фільму «The Art of ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про мистецтво сироваріння англійською 09 квітня 2021