Н У Х Т

Випуск груп 2019 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

03 липня 2019

Випуск груп 2019 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулася урочиста подія – випуск груп 2019 року.

З привітальним словом до випускників звернулися директор коледжу Віра Кузнецова, духовний наставник, о.Михайло, роботодавці: супервайзер торгової бази «Тріум» Володимир Гоголь, менеджер фірми «Надія» Уляна Андріїшин, директор ресторану «Фазенда» Михайло Захарук і викладачі, які привітали випускників.

На підставі рішення кваліфікаційної комісії 329 студентів отримали дипломи, з яких дипломи з відзнакою вручили 18 студентам-випускникам.

Окрему вдячність за активну участь у громадському житті коледжу та плідну роботу висловило керівництво навчального закладу переможцям всеукраїнських та обласних конкурсів і олімпіад Діані Зеленко, Оксані Шевчук, Марії Окун, Надії Попович.

Випускники-учасники художньої самодіяльності привітали гостей свята музичними подарунками.

А далі випускники отримали дипломи – один із перших і найважливіших документів їхнього вже дорослого життя. Він, наче путівка у самостійний світ, де набуті в коледжі знання все частіше ставатимуть у нагоді та відкриватимуть перед випускниками нові можливості й перспективи професійного росту.

Шановні випускники! Намагайтеся гідно нести звання випускника Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ!

Опублікований: 03-07-2019
Читайте також:
Зона елітарної освіти на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Протягом 2023 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка під керівництвом професора Олега Кузьміна для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технології харчування» та освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зона елітарної освіти на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 вересня 2023

XІХ міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління підприємств у сучасних умовах»

18 квітня 2023 р. в університеті відбулася XIХ Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління підприємств у сучасних умовах», організована науковцями кафедри економіки праці та менеджменту. Під час роботи конференції викладачі, аспіранти та здобувачі освіти обговорили нагальні питання, проблеми та виклики, що стоять перед керівникам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

XІХ міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління підприємств у сучасних умовах» 20 квітня 2023

135-річчя заснування університету і День працівників харчової промисловості – у НУХТ подвійне свято

17 жовтня університет знову приймав гостей. Цього дня на подвійне свято –  відзначення 135-річчя заснування НУХТ і традиційне святкування Дня працівників харчової промисловості до нашого навчального закладу завітало поважне товариство –  високопосадовці, керівники і працівники галузевих об’єднань і підприємств, представники вищих навчальних закладі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

135-річчя заснування університету і День працівників харчової промисловості – у НУХТ подвійне свято 18 жовтня 2019

Розпочинаємо новий навчальний рік завчасно!

27 серпня доцент кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Олег Галенко провів зі здобувачами освіти онлайн-засідання щодо проходження виробничої, технологічної та переддипломної практики. Здобувачі кафедри освітнього ступеню «бакалавр» четвертого курсу і освітнього ступеню «магістр» другого року навчання згідно з графіками навчального процесу м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочинаємо новий навчальний рік завчасно! 28 серпня 2021