Н У Х Т

День науки і технологій на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

26 квітня 2024

День науки і технологій на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки – визнаний учасник Науково-практичної конференції молодих вчених «Новітні технології пакування». Цього року здобувачі кафедри відгукнулись про неї як про «вражаючий день науки та технологій!».

Звичайно ж не було б самої конференції, якби не завзятість і гарт модераторів – к.х.н. Валерія Кривошея і к.т.н. Вероніки Халайджі, здобувачів освіти та їх наукових керівників.

Під час конференції відбувся обмін поглядами, ідеями, пропозиціями у сфері досліджень технічних систем і технологій пакувальної галузі.

Серед яскравих моментів конференції – презентації від здобувачів нашої кафедри мехатроніки та пакувальної техніки. Магістрант першого року навчання Тарас Бутик ділився своїми відкриттями за темою «Дослідження впливу стохастичних процесів на мехатронні модулі запірно-регулювальних клапанів продуктопроводів»; магістрант першого року навчання Владислав Ясичев представив практичні аспекти впровадження AR-технологій доповненої реальності в етапи синтезу робототехнічних систем, а аспірант Олександр Савчук презентував своє дослідження інтелектуальної системи управління ІIOT в структурі пакувальних машин.

Кожна доповідь відкривала нові перспективи та можливості для розвитку галузі, демонструючи значний потенціал свіжих ідей молодих вчених.

Вдячні організаторам та учасникам за приємну зустріч, обмін ідеями та їх внесок у розвиток науки і галузі!

Опублікований: 26-04-2024
Читайте також:
Плідна співпраця наших науковців із колегами з Молдови дає вражаючі результати

Партнери кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв НУХТ із Технічного університету Молдови та Інституту садівництва і харчових технологій (Кишинеу, Молдова) успішно завершили науковий проект «InoBioProd», присвячений дослідженню та розробленню продукції з підвищеними біологічними властивостями із козячого молока. Колеги з Молд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна співпраця наших науковців із колегами з Молдови дає вражаючі результати 17 січня 2019

Продовжують вивчати світові технології хлібобулочних виробів магістри: на черзі – ХАЛА

Здобувачі вищої освіти освітнього ступеню «Магістр» освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» на дисципліні «Світові технології борошняних і кондитерських виробів» продовжують вивчати технології хлібобулочних виробів інших країн. На черзі традиційний виріб Ізраїлю – ХАЛА. Хала – єврейський традиц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують вивчати світові технології хлібобулочних виробів магістри: на черзі – ХАЛА 25 травня 2020

Триває впровадження нових технологій у навчання

Викладачі кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка продовжують впровадження нових технологій у навчання. Темою завершальної лабораторної роботи з дисципліни «Контролери та їх програмне забезпечення» для здобувачів третього курсу освітньо-професійної програми «Комп’ютерні системи та програмна інженер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває впровадження нових технологій у навчання 07 червня 2024

Біотехнологія у сучасному світі

Ми знаємо, що біотехнологія полягає у застосуванні біологічних організмів, систем і процесів, а її досягнення широко використовуються в багатьох сферах людської діяльності, включаючи медицину, ветеринарію, фармацевтичну та хімічну промисловості, виробництво харчових продуктів, сільське господарство, охорону навколишнього середовища від різноманітни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологія у сучасному світі 28 серпня 2023