Н У Х Т

День науки і технологій на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

26 квітня 2024

День науки і технологій на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки – визнаний учасник Науково-практичної конференції молодих вчених «Новітні технології пакування». Цього року здобувачі кафедри відгукнулись про неї як про «вражаючий день науки та технологій!».

Звичайно ж не було б самої конференції, якби не завзятість і гарт модераторів – к.х.н. Валерія Кривошея і к.т.н. Вероніки Халайджі, здобувачів освіти та їх наукових керівників.

Під час конференції відбувся обмін поглядами, ідеями, пропозиціями у сфері досліджень технічних систем і технологій пакувальної галузі.

Серед яскравих моментів конференції – презентації від здобувачів нашої кафедри мехатроніки та пакувальної техніки. Магістрант першого року навчання Тарас Бутик ділився своїми відкриттями за темою «Дослідження впливу стохастичних процесів на мехатронні модулі запірно-регулювальних клапанів продуктопроводів»; магістрант першого року навчання Владислав Ясичев представив практичні аспекти впровадження AR-технологій доповненої реальності в етапи синтезу робототехнічних систем, а аспірант Олександр Савчук презентував своє дослідження інтелектуальної системи управління ІIOT в структурі пакувальних машин.

Кожна доповідь відкривала нові перспективи та можливості для розвитку галузі, демонструючи значний потенціал свіжих ідей молодих вчених.

Вдячні організаторам та учасникам за приємну зустріч, обмін ідеями та їх внесок у розвиток науки і галузі!

Опублікований: 26-04-2024
Читайте також:
Відбулося нагородження членів Профспілки НУХТ

На засіданні Профкому НУХТ відбулося нагородження членів Профспілки з нагоди Дня працівників освіти. Грамотою Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України нагороджені: Наталія Стеценко - голова профбюро Навчально-наукового інституту харчових технологій, доцент кафедри технології оздоровчих продуктів;Олена Кушнір - г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося нагородження членів Профспілки НУХТ 07 листопада 2019

Ось і фініш…

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася атестація здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньої програми «Харчові технології та інженерія» денної форми навчання у формі атестаційного екзамену з профільних дисциплін: «Технологія продукції ресторанного господарства», «Організаці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ось і фініш… 17 червня 2021

Магістрантки-біотехнологині презентували результати досліджень на міжнародній конференції

24-25 жовтня 2024 року на базі Миколаївського національного аграрного університету відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Біологічні, біотехнологічні та генетичні аспекти інтенсифікації аграрного виробництва». Наш університет – співорганізатор цієї конференції, а модератором такої наукової колаборації виступив завідувач кафедри біотехн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрантки-біотехнологині презентували результати досліджень на міжнародній конференції 28 жовтня 2024

Розвиваємо креативність

Виклики сучасності вимагають креативних підходів до вирішення проблем у різних сферах діяльності. Тому зростає й важливість опанування методів креативності та технічної творчості у підготовці фахівців. Відповіддю на ці виклики в освіті й технологіях став навчальний посібник «Розвиток креативності й технічна творчість», підготовлений викладачами каф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвиваємо креативність 08 травня 2025