Н У Х Т

Виробники упаковки і дизайнерські студії чекають наших випускників

11 липня 2024

Виробники упаковки і дизайнерські студії чекають наших випускників

Краса і технології рятують світ. А красу творять фахівці, у даному випадку – фахівці-інженери з дизайну та виготовлення упаковки, яких готує наш університет.

Ми бачимо готову красиву упаковку, а справа фахівця – спроєктувати її, розробити дизайн, підібрати матеріали і методи виготовлення, гарантувати технологічність, екологічність, зручність та безпечність.

Захисти кваліфікаційних робіт наших здобувачів освіти за освітньо-професійною програмою «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки» спеціальності 186 «Видавництво та поліграфія» – це завжди можливість зазирнути у майбутнє пакувальної та поліграфічної галузей.

До вашої уваги кілька цьогорічних дипломних проєктів бакалаврів. Ззовні – витонченість, практичність та екологічність. Поза кадром – маркетингові дослідження, копітка робота над дизайном, створення макету, підбір сучасних пакувальних матеріалів, способів виробництва і обладнання.

Зауважимо, теми кваліфікаційних робіт – цікаві та актуальні для сучасного виробництва, розроблені здобувачами упаковки повністю відповідають сучасним вимогам до паковання, а здобуті випускниками фахові навички дозволять далі творчо працювати та кар'єрно зростати.

Опублікований: 11-07-2024
Читайте також:
Профорієнатаційний марафон кафедри біотехнології і мікробіології на Західній Україні

Викладачі і студенти кафедри біотехнології і мікробіології активно відвідують школи та ліцеї м. Києва та проводять бесіди зі школярами про перспективи вступу до нашого університету. До цього профорієнтаційного рекорду долучилася старший викладач кафедри Христина Берегова, яка здійснила профорієнатаційний марафон, завітавши у три школи на Західній У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнатаційний марафон кафедри біотехнології і мікробіології на Західній Україні 23 жовтня 2018

Гостьова лекція для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція «Супровідні документи. Продаж харчових добавок В2В напрямок» менеджера компанії Elton Corporation Івана Зоренкана. Лекція відбулась в рамках вивчення дисципліни «Регулювання використання харчових добавок та гармонізація Європейських регламентів в Україні на шлях...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція для магістрантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 14 листопада 2022

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відсвяткували 90-річчя з дня заснування навчального закладу

На урочистості з нагоди ювілею завітали представники облдержадміністрації, обласної ради, департаменту освіти і науки, міської ради, вчені НУХТ, представники виробництва, випускники коледжу. Дев’яносторічну історію коледжу створювали декілька поколінь людей, які свого часу пов’язали долю з навчальним закладом. З великою шаною вітали присутні ветер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відсвяткували 90-річчя з дня заснування навчального закладу 30 жовтня 2018

З кар’єрними перспективами у Ресто «Сільпо» познайомилися здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

20 листопада 2023 року відбувся онлайн-вебінар «РЕСТО СІЛЬПО» з директоркою офісу Ресто «Сільпо» Оленою Полковніковою. Захід організував відділ працевлаштування випускників НУХТ. На запрошення кафедри готельно-ресторанної справи до вебінару долучилися здобувачі фахових закладів освіти, які навчаються за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З кар’єрними перспективами у Ресто «Сільпо» познайомилися здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 20 листопада 2023