Н У Х Т

Відбулося онлайн-засідання ректорату університету

18 березня 2022

Відбулося онлайн-засідання ректорату університету

18 березня 2022 року відбулося онлайн-засідання ректорату університету за участю деканів факультетів, директорів навчально-наукових інститутів, фахівців навчально-методичного управління, Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету.

Відповідно до порядку денного спочатку обговорили роботу університету в режимі воєнного стану. З цього питання висловилися ректор Олександр Шевченко, перший проректор Володимир Яровий, проректори Олександр Бессараб і Микола Копера. Вони зазначили, що інфраструктура університету поки що не постраждала внаслідок бомбардувань і обстрілів ворога. Багато наших викладачів, співробітників і здобувачів освіти захищають Україну у лавах Збройних сил або територіальних оборон, долучилися до волонтерського руху. Наш колектив єдиний у рішучому засуджені дій агресора, а також освітніх і наукових установ країн, що ганебно підтримали напад на нашу країну.

Про відновлення навчального процесу з 21 березня 2022 року у дистанційному форматі йшлося у виступах першого проректора Володимира Ярового і проректорки з науково-педагогічної та виховної роботи Лариси Арсеньєвої. Вони надали пропозиції щодо організації навчального процесу на платформі дистанційного навчання Moodle, на якій викладені матеріали для самостійного опрацювання за усіма дисциплінами навчальних планів для студентів усіх курсів і аспірантів. Консультації з питань, що виникатимуть під час вивчення, надаватимуться викладачами у будь-який зручний для здобувачів освіти спосіб: телефоном, через e-mail, соцмережі, відеозв'язок. За узгодженням з усіма учасниками заняття можуть проводитися і в режимі відеоконференцій.

Випускникам бакалаврату найближчим часом наказом ректора будуть затверджені теми кваліфікаційних робіт (за винятком тих, для кого освітньою програмою передбачений атестаційний екзамен).

Весняну сесію для здобувачів освіти заочної форми навчання запропоновано перенести і сполучити з літньою сесією.

Індивідуальний графік виконання навчального плану може бути встановлений для тих здобувачів, хто внаслідок бойових дій втратив технічні можливості для дистанційного навчання і виконання кваліфікаційної роботи. Здобувачам, які зі зброєю в руках захищають Україну, може бути встановлений індивідуальний графік навчання та атестації або надана академічна відпустка.

Далі обговорили організацію та проведення підсумкової атестації 2021-2022 навчального року та виконання кваліфікаційної роботи випускними курсами. До обговорення цього питання долучилися Володимир Яровий, Лариса Арсеньєва, декани факультетів, директори навчально-наукових інститутів.

Наостанок ректор Олександр Шевченко, проректори Володимир Яровий і Олександр Бессараб закцентували увагу присутніх на фінансуванні діяльності університету у режимі воєнного стану. Зокрема йшлося про необхідність скорочення видатків бюджету, адже наразі кошти максимально спрямовуються на боротьбу з ворогом.

Завершили засідання, побажаннями найшвидшої нашої перемоги і зустрічі усім нашим згуртованим колективом у нашому славному НУХТі.

Опублікований: 18-03-2022
Читайте також:
Гостьова лекція «Оцінка загроз і вразливостей. Плани VАССР та TACCP»

Традиційно корисною для набуття додаткових фахових компетенцій здобувачами освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійних програм «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» та «Технології в ресторанному господарстві» стала гостьова лекція, прочитана начальницею сектору оцінювання відповідності підприємств харчової галузі науково-те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція «Оцінка загроз і вразливостей. Плани VАССР та TACCP» 22 грудня 2022

Страхування у туризмі – гостьовий лекторій, що не лишив байдужих

Найкращими виходять лекції, в які викладач вкладає не лише актуальні науково-дослідні досягнення, високий рівень професіоналізму, аналіз сучасного бачення проблеми, а й власний досвід – вкотре пересвідчилися викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу і здобувачі освіти спеціальності «Туризм». Адже саме такою виявилася лекція професора ка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Страхування у туризмі – гостьовий лекторій, що не лишив байдужих 06 грудня 2021

Із діяльністю Центру незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ» ознайомились другокурсники

Студенти 2 курсу кафедри експертизи харчових продуктів спеціальності «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» за ініціативи свого куратора Анастасії Чорної ознайомились із діяльністю Центру незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ», що є незалежною громадською організацією із захисту прав споживачів з 2001 року та спеціалізується на різн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із діяльністю Центру незалежних споживчих експертиз «ТЕСТ» ознайомились другокурсники 19 березня 2019

Гостьовий лекторій для бакалаврів спеціальності «Готельо-ресторанна справа» від фаундерки студії дизайну інтер’єрів

Нетворкінг із фахівцями-практиками і управлінцями – це поглиблення теоретичної та практичної підготовки наших студентів, мотивація до професійного та особистого розвитку. До четвертокурсників спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми навчання з гостьовою лекцією завітала дизайнерка інтер‘єрів, засновниця студії дизайну інтер’єрів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьовий лекторій для бакалаврів спеціальності «Готельо-ресторанна справа» від фаундерки студії дизайну інтер’єрів 07 березня 2024