Н У Х Т

Перспективне знайомство з потужним роботодавцем

06 червня 2024

Перспективне знайомство з потужним роботодавцем

Відділ працевлаштування випускників активно шукає нові можливості для співпраці з роботодавцями та перспективи працевлаштування для наших здобувачів освіти і випускників. Фахівці відділу запросили до онлайн-знайомства з ПрАТ «АДМ Іллічівськ» здобувачів освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій та Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого.

ПрАТ «АДМ Іллічівськ» – потужний завод з перероблення насіння соняшнику та виробництва олії, шроту, лушпиння, який знаходиться в м. Чорноморськ, Одеської обл.

Технічний директор Сергій Панасюк розповів, що АДМ Іллічівськ входить до складу заснованої в 1902 році компанії АДМ (Archer Daniels Midland Company), яка є світовим лідером у сфері харчування. Головна штаб-квартира АДМ  знаходиться у Чикаго (США), її акції котируються на Нью-Йоркській фондовій біржі (NYSE), ринкова капіталізація компанії складає 61 мільярд доларів США.

Фахівець повідомив, що АДМ має 750 локацій по всьому світу, 64 наукові центри, 300 заводів. Компанія представлена у понад 200 країнах світу зі 42 000 співробітників. Основні напрямки АДМ у світі – перероблення олійних культур; спеціальні виробництва – харчові добавки, інгредієнти, корми для тварин, олії, протеїни; трейдинг і логістика агропродукції.

Менеджерка з персоналу Ірина Царьова проінформувала здобувачів освіти про переваги, які мають співробітники заводу. Зокрема, акцентувала на корпоративній культурі підприємства, яка відповідає найвищому світовому стандарту; внутрішніх навчальних програмах і тренінгах, направлених на професійний і особистісний розвиток співробітників, соціальних та екологічних програмах. Також Ірина запросила студентів і випускників нашого університету приєднатися до команди професіоналів оліє-екстракційного заводу АДМ в якості практикантів або спеціалістів.

Щиро дякуємо представникам компанії АДМ за мотивуючу та інформативну зустріч і сподіваємося, що започаткована нині співпраця матиме плідне й взаємовигідне продовження та сприятиме працевлаштуванню молоді.

Опублікований: 06-06-2024
Читайте також:
Тренди кондитерського мистецтва від власника homemade-кондитерської та успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся науковий семінар «Сучасні тенденції розвитку спеціалізованих закладів ресторанного господарства в умовах сьогодення». Організаторка і модераторка заходу – доцентка Тетяна Нікітіна, на запрошення якої до академічного онлайн-простору кафедри завітав успішний випускник, талановитий кондитер, власник hom...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренди кондитерського мистецтва від власника homemade-кондитерської та успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи 09 листопада 2021

Вступникам до магістратури Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ: розпочалася реєстрація на МТНК

У 2022 році для вступу на навчання до магістратури в НУХТ на спеціальності 051 «Економіка» освітня програма «Економіка підприємства»,061 «Журналістика» освітня програма «Реклама та зв’язки з громадськістю»,071 «Облік і оподаткування» освітня програма «Облік і аудит»,072 «Фінанси, банківська справа та страхування»,073 «Менеджмент» освітні програми ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам до магістратури Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ: розпочалася реєстрація на МТНК 29 червня 2022

Команди українських науковців зможуть об’єднуватися в державні ключові лабораторії

Уряд прийняв рішення, що відкриває можливість створення в Україні державних ключових лабораторій (ДКЛ) – це будуть команди науковців, що об’єднуватимуться попри відомче підпорядкування та сферу досліджень для вирішення масштабних сучасних проблем. Відповідна постанова була ухвалена під час засідання Кабінету Міністрів України. «Це дасть можливість...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Команди українських науковців зможуть об’єднуватися в державні ключові лабораторії 22 липня 2019

Науково-практична студентська конференція

13 лютого 2017 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулася студентська конференція "Сучасні напрями та формати ресторанного господарства", яку організували та провели студенти і викладачі циклової комісії ресторанного напряму Галина Лилак та Марія Намурована. Зокрема, на конференції були заслухані доповіді Олек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науково-практична студентська конференція "Сучасні напрями та формати ресторанного господарства" 14 лютого 2017