Н У Х Т

Перспективне знайомство з потужним роботодавцем

06 червня 2024

Перспективне знайомство з потужним роботодавцем

Відділ працевлаштування випускників активно шукає нові можливості для співпраці з роботодавцями та перспективи працевлаштування для наших здобувачів освіти і випускників. Фахівці відділу запросили до онлайн-знайомства з ПрАТ «АДМ Іллічівськ» здобувачів освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій та Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого.

ПрАТ «АДМ Іллічівськ» – потужний завод з перероблення насіння соняшнику та виробництва олії, шроту, лушпиння, який знаходиться в м. Чорноморськ, Одеської обл.

Технічний директор Сергій Панасюк розповів, що АДМ Іллічівськ входить до складу заснованої в 1902 році компанії АДМ (Archer Daniels Midland Company), яка є світовим лідером у сфері харчування. Головна штаб-квартира АДМ  знаходиться у Чикаго (США), її акції котируються на Нью-Йоркській фондовій біржі (NYSE), ринкова капіталізація компанії складає 61 мільярд доларів США.

Фахівець повідомив, що АДМ має 750 локацій по всьому світу, 64 наукові центри, 300 заводів. Компанія представлена у понад 200 країнах світу зі 42 000 співробітників. Основні напрямки АДМ у світі – перероблення олійних культур; спеціальні виробництва – харчові добавки, інгредієнти, корми для тварин, олії, протеїни; трейдинг і логістика агропродукції.

Менеджерка з персоналу Ірина Царьова проінформувала здобувачів освіти про переваги, які мають співробітники заводу. Зокрема, акцентувала на корпоративній культурі підприємства, яка відповідає найвищому світовому стандарту; внутрішніх навчальних програмах і тренінгах, направлених на професійний і особистісний розвиток співробітників, соціальних та екологічних програмах. Також Ірина запросила студентів і випускників нашого університету приєднатися до команди професіоналів оліє-екстракційного заводу АДМ в якості практикантів або спеціалістів.

Щиро дякуємо представникам компанії АДМ за мотивуючу та інформативну зустріч і сподіваємося, що започаткована нині співпраця матиме плідне й взаємовигідне продовження та сприятиме працевлаштуванню молоді.

Опублікований: 06-06-2024
Читайте також:
До Місця сили: профком співробітників НУХТ запросив колектив на чергову екскурсію

Профком співробітників НУХТ цьогоріч уже вдруге організував екскурсію для всіх бажаючих до Свято-Михайлівського Золотоверхого Монастиря – діючого в Києві православного монастиря Православної церкви України на честь Архангела Михаїла. Архімандрит Лаврентій провів екскурсію територією монастиря, окреслив історію заснування Свято-Михайлівського Золот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До Місця сили: профком співробітників НУХТ запросив колектив на чергову екскурсію 05 листопада 2024

Віце-президент університету Патанжалі (Індія) прочитав для колективу університету лекцію про базові принципи Аюрведи

14 травня гість нашого університету, віце-президент університету Патанжалі (Харідвар, Індія), президент Духовного Ведичного Центру Даянанд, Навчального і благодійного товариства (Нью Делі), попечитель Фонду Пілот Баба Гуан Сангам, голова Центру дитячої освіти (Делі), доктор Вачаспати Кульвант прочитав захоплюючу лекцію про базові принципи Аюрведи «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віце-президент університету Патанжалі (Індія) прочитав для колективу університету лекцію про базові принципи Аюрведи 14 травня 2018

Методичні семінари кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

У ході методичних семінарів викладачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки ознайомили слухачів із практичними можливостями спеціалізованих лабораторій. Спікерами виступили завідувачка кафедри Людмила Кривопляс-Володіна, проректор з наукової роботи НУХТ Сергій Токарчук, доцент кафедри Володимир Костін. Наявне лабораторне обладнання допомагає ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Методичні семінари кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 26 березня 2024

Біотехнологи НУХТ – фахівці зі здорового харчування!

Сучасні харчові технології неможливо уявити без використання досягнень біотехнології. Завдяки біотехнологічним методам одержують нові харчові продукти з покращеними характеристиками, такими як підвищена харчова цінність, довший термін зберігання, а також зменшення використання хімічних добавок і консервантів. Біотехнологія також дозволяє виробляти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологи НУХТ – фахівці зі здорового харчування! 27 липня 2023