Н У Х Т

Перспективне знайомство з потужним роботодавцем

06 червня 2024

Перспективне знайомство з потужним роботодавцем

Відділ працевлаштування випускників активно шукає нові можливості для співпраці з роботодавцями та перспективи працевлаштування для наших здобувачів освіти і випускників. Фахівці відділу запросили до онлайн-знайомства з ПрАТ «АДМ Іллічівськ» здобувачів освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій та Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого.

ПрАТ «АДМ Іллічівськ» – потужний завод з перероблення насіння соняшнику та виробництва олії, шроту, лушпиння, який знаходиться в м. Чорноморськ, Одеської обл.

Технічний директор Сергій Панасюк розповів, що АДМ Іллічівськ входить до складу заснованої в 1902 році компанії АДМ (Archer Daniels Midland Company), яка є світовим лідером у сфері харчування. Головна штаб-квартира АДМ  знаходиться у Чикаго (США), її акції котируються на Нью-Йоркській фондовій біржі (NYSE), ринкова капіталізація компанії складає 61 мільярд доларів США.

Фахівець повідомив, що АДМ має 750 локацій по всьому світу, 64 наукові центри, 300 заводів. Компанія представлена у понад 200 країнах світу зі 42 000 співробітників. Основні напрямки АДМ у світі – перероблення олійних культур; спеціальні виробництва – харчові добавки, інгредієнти, корми для тварин, олії, протеїни; трейдинг і логістика агропродукції.

Менеджерка з персоналу Ірина Царьова проінформувала здобувачів освіти про переваги, які мають співробітники заводу. Зокрема, акцентувала на корпоративній культурі підприємства, яка відповідає найвищому світовому стандарту; внутрішніх навчальних програмах і тренінгах, направлених на професійний і особистісний розвиток співробітників, соціальних та екологічних програмах. Також Ірина запросила студентів і випускників нашого університету приєднатися до команди професіоналів оліє-екстракційного заводу АДМ в якості практикантів або спеціалістів.

Щиро дякуємо представникам компанії АДМ за мотивуючу та інформативну зустріч і сподіваємося, що започаткована нині співпраця матиме плідне й взаємовигідне продовження та сприятиме працевлаштуванню молоді.

Опублікований: 06-06-2024
Читайте також:
Перший пріоритет – безпечність харчових продуктів

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції триває впровадження «зони елітарної освіти», що здійснюється під керівництвом професора Олега Кузьміна для здобувачів бакалаврської освітньо-професійної програми «Технології харчування» та магістерських освітньо-професійних програм «Технології в ресторанному господарстві» і «Технології дієти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший пріоритет – безпечність харчових продуктів 20 вересня 2023

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи активно готується до Дня відкритих дверей НУХТ

Асистент кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський відвідав Комунальний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів «Варвинський ліцей №1», що на Чернігівщині, де провів бесіду з учнями 11-х класів. Впродовж бесіди викладач детально інформував майбутніх вступників про умови вступу та навчання в нашій альма-матер і презентував філь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи активно готується до Дня відкритих дверей НУХТ 19 вересня 2019

Наукові видання університету: для тих, хто планує своє наукове майбутнє

Невід’ємною частиною наукового процесу в нашому університеті є наукові видання. Вступникам, що вже зараз задумуються не лише про вибір спеціальності, але й про своє можливе наукове майбутнє, безперечно, цікаво дізнатися, що в НУХТ є власні фахові наукові видання, що входять до затвердженого Міністерством освіти і науки України переліку наукових фах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові видання університету: для тих, хто планує своє наукове майбутнє 12 серпня 2022

Захистити споживача від неякісної продукції допомагають викладачі університету

Протягом двох днів тривала робота дегустаційної комісії «Укрвинпром» разом із фахівцями Держспоживслужби за участі спеціалістів Мінагрополітики України, Державної податкової служби та Асоціації сомельє України, в ході якої оцінювали виноробну продукцію вітчизняного виробника та імпорту для визначення ситуації на українському ринку вина. Головна міс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захистити споживача від неякісної продукції допомагають викладачі університету 10 вересня 2021