Н У Х Т

Цифрові інструменти для освіти – викладачі опановують новітні технології

18 липня 2023

Цифрові інструменти для освіти – викладачі опановують новітні технології

Якісна організації освітнього процесу в умовах карантину та воєнного стану вимагає від викладачів володіння цифровими навичками як базовими у професійній діяльності. Завдяки курсу «Цифрові інструменти Google для освіти» від ТОВ «Академія цифрового розвитку» викладачі Львівського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу НУХТ із різним рівнем володіння цифровими компетентностями удосконалювали свої знання та вміння поетапно, поглиблюючи їх від базового до поглибленого рівнів.

Зокрема, протягом навчального року опанували основи комп’ютерної та інформаційної грамотності, розвивали вміння працювати з даними, створювати цифровий контент, комунікації та взаємодії в цифровому середовищі.

Вправне володіння цифровими навичками у віртуальному середовищі Google Classroоm із використанням мобільних пристроїв і ноутбуків Chromebook принесло педагогам індивідуальні та організаційні переваги для забезпечення якісної освіти в гнучких і новаторських формах, що відповідає очікуванням та потребам студентів. Це дало можливість створити середовище існування, яке відкрило нові можливості для навчання в будь-який час як для викладачів, так і для здобувачів освіти, неперервної освіти, проєктування індивідуальних освітніх траєкторій, розроблення та поширення власних освітніх продуктів. Опрацювання додатків Google (GoogleMeet, GoogleKeep, Google Календар, Google Диск, Google Документ, Google Таблиці, Google Форми) полегшило організаційну роботу в коледжі, покращило комунікацію між викладачами в межах циклових комісій і відділень.

У підсумку начальний заклад одержав спеціальний статус «Заклад освіти – учасник програми Google for Education» із відповідним присвоєним номером UA-DGTfE-06-23-00653. Вітаємо усіх учасників!

Опублікований: 18-07-2023
Читайте також:
Перші наукові здобутки магістрантів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»

На кафедрі експертизи харчових продуктів уже склалася добра традиція – презентація магістрантами результатів дослідження, отриманих у межах навчальної дисципліни «Науково-дослідницький практикум». Здобувачі освітнього ступеня «Магістр» уперше пробують свої сили щодо самостійного дослідження – літературний пошук, постановка та реалізація експеримен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші наукові здобутки магістрантів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 23 травня 2025

У обговоренні змін в косметичній промисловості взяли участь фахівчині кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Асоціація «Парфумерія та Косметика України» організувала вебінар тільки для своїх учасників. Тема вебінару – «Технічний регламент на косметичну продукцію». Наш університет на заході представляли фахівчині кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів – завідувачка кафедри, професорка Тамара Носенко та доцент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У обговоренні змін в косметичній промисловості взяли участь фахівчині кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 01 квітня 2021

Про харчову біотехнологію і не тільки на майстер-класі для майбутніх вступників

У рамках Дня відкритих дверей на кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся майстер-клас із харчової біотехнології. Асистентка кафедри Ірина Ковшар розповіла його учасникам про ту частину біотехнології, яка оточує кожного з нас щодня. Усім відомо, що багато українців полюбляє вживати молочнокислі продукти. Сметана, кефір, різні види сиру, ряжа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про харчову біотехнологію і не тільки на майстер-класі для майбутніх вступників 10 жовтня 2023

Стартували захисти бакалаврських дипломних проектів на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти дипломних проектів на здобуття  освітнього рівня бакалавр. На захист були представлені 10 дипломних проектів. Студенти-випускники, відповідно до майбутньої кваліфікації, яку отримували за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія», представили на публічний зах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартували захисти бакалаврських дипломних проектів на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 13 червня 2018