Н У Х Т

Цифрові інструменти для освіти – викладачі опановують новітні технології

18 липня 2023

Цифрові інструменти для освіти – викладачі опановують новітні технології

Якісна організації освітнього процесу в умовах карантину та воєнного стану вимагає від викладачів володіння цифровими навичками як базовими у професійній діяльності. Завдяки курсу «Цифрові інструменти Google для освіти» від ТОВ «Академія цифрового розвитку» викладачі Львівського фахового коледжу харчових технологій та бізнесу НУХТ із різним рівнем володіння цифровими компетентностями удосконалювали свої знання та вміння поетапно, поглиблюючи їх від базового до поглибленого рівнів.

Зокрема, протягом навчального року опанували основи комп’ютерної та інформаційної грамотності, розвивали вміння працювати з даними, створювати цифровий контент, комунікації та взаємодії в цифровому середовищі.

Вправне володіння цифровими навичками у віртуальному середовищі Google Classroоm із використанням мобільних пристроїв і ноутбуків Chromebook принесло педагогам індивідуальні та організаційні переваги для забезпечення якісної освіти в гнучких і новаторських формах, що відповідає очікуванням та потребам студентів. Це дало можливість створити середовище існування, яке відкрило нові можливості для навчання в будь-який час як для викладачів, так і для здобувачів освіти, неперервної освіти, проєктування індивідуальних освітніх траєкторій, розроблення та поширення власних освітніх продуктів. Опрацювання додатків Google (GoogleMeet, GoogleKeep, Google Календар, Google Диск, Google Документ, Google Таблиці, Google Форми) полегшило організаційну роботу в коледжі, покращило комунікацію між викладачами в межах циклових комісій і відділень.

У підсумку начальний заклад одержав спеціальний статус «Заклад освіти – учасник програми Google for Education» із відповідним присвоєним номером UA-DGTfE-06-23-00653. Вітаємо усіх учасників!

Опублікований: 18-07-2023
Читайте також:
«Івент-маркетинг» – нова дисципліна для наших здобувачів

«Івент-маркетинг» – нова дисципліна в освітньо-професійній програмі «Маркетинг» бакалаврського рівня вищої освіти за спеціальністю 075 «Маркетинг». Курс, який викладають доцентка Лариса Капінус та старша викладачка Ірина Ніколаєнко, вчить майбутніх фахівців організовувати цікаві події. Івент, як засіб піару створює почуття та емоції для цільової а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Івент-маркетинг» – нова дисципліна для наших здобувачів 11 листопада 2020

Беремо не кількістю, а якістю…

Цими простими словами можна сформулювати результат засідання екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт за освітнім ступенем «бакалавр» на кафедрі технології оздоровчих продуктів. Отож, 8 випускників – і 8 відмінних оцінок. Вісьмох фахівців принципово нового покоління технологів із оздоровчого харчування знову підготувала кафедра, яка ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Беремо не кількістю, а якістю… 19 червня 2025

Відкрита лекція для здобувачів англомовного проєкту на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

3 березня 2021 року відбулося відкрите лекційне заняття «Особливості харчування країн Північної Європи» доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмили Дейниченко з дисципліни «Етнічні кухні» для здобувачів групи ГС-3-8а англомовного проєкту. Заняття відбулось у форматі онлайн на платформі ZOOM із використанням мультимедійн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція для здобувачів англомовного проєкту на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 05 березня 2021

Збірна команда співробітників університету – бронзовий призер Київської футзальної ліги

Протягом шести місяців збірна команда співробітників університету з футзалу брала участь у Чемпіонаті Київської футзальної ліги сезону 2018-2019 рр. Фінальна гра відбулася у рідних стінах спорткомплексу НУХТ, де команда продемонструвала чудову гру та виборола третє місце. Склад команди: старший викладач кафедри фізичного виховання Олександр Розпу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Збірна команда співробітників університету – бронзовий призер Київської футзальної ліги 18 березня 2019