Н У Х Т

Збірна команда співробітників університету – бронзовий призер Київської футзальної ліги

18 березня 2019

Збірна команда співробітників університету – бронзовий призер Київської футзальної ліги

Протягом шести місяців збірна команда співробітників університету з футзалу брала участь у Чемпіонаті Київської футзальної ліги сезону 2018-2019 рр.

Фінальна гра відбулася у рідних стінах спорткомплексу НУХТ, де команда продемонструвала чудову гру та виборола третє місце.

Склад команди: старший викладач кафедри фізичного виховання Олександр Розпутній, викладач кафедри фізичного виховання Вадим Степанюк, доцент кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Роман Якобчук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи Олег Бортнічук, молодший науковий співробітник Проблемної науково-дослідної лабораторії (ПНДЛ) Тарас Никитюк, науковий співробітник ПНДЛ Роман Святненко, директор студентського містечка Сергій Позняковський, старший викладач кафедри фізичного виховання Валерій Данилюк (капітан команди).

Тренер – старший викладач кафедри фізичного виховання Тарас Шпичка.

Вітаємо! Так тримати!

Опублікований: 18-03-2019
Читайте також:
Студенти спеціальності «Технології харчування» успішно захистили дипломні магістерські роботи

Нарешті студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу спеціальності «Технології харчування» підійшли до фінішного бар’єру – захисту дипломних магістерських робіт. 13 студентів денної форми, які навчалися за державним замовленням, здобули освітній ступінь «магістр». Захист дипломних робіт проходив дуже жваво, кожний із доповідач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти спеціальності «Технології харчування» успішно захистили дипломні магістерські роботи 21 лютого 2017

Практична цінність кваліфікаційної бакалаврської роботи випускниці кафедри технології цукру і підготовки води

19 червня 2024 року на кафедрі технології цукру і підготовки води відбувся захист кваліфікаційної роботи «Проєкт технічного переоснащення відділення водопідготовки ПрАТ «Оболонь» (м. Київ) з метою розширення асортименту фасованих питних вод» здобувачкою освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181«Харчові технології», освітньо-професійної програ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практична цінність кваліфікаційної бакалаврської роботи випускниці кафедри технології цукру і підготовки води 21 червня 2024

Студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ – переможці конкурсу науково-технічних робіт

Студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ Ірина Олійник (022 група) та Андрій Гуменюк (921 група) взяли участь у Подільському відкритому конкурсі науково-технічних робіт учнів і студентів «Енергоефективність у промисловості, сільському, міському та домашньому господарствах». Андрій Гуменюк представив пристрій, який допома...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ – переможці конкурсу науково-технічних робіт 12 квітня 2018

Вражаюча географія баз практик бакалаврів-хімтехнологів

Поки переважна більшість студентів навчається дистанційно, у студентів-бакалаврів IV курсу практика. Цього року географія практики у студентів хіміків-технологів, що навчаються за паспортом спеціалізації «Хімічна технологія харчових добавок та парфумерно-косметичних засобів», є доволі широкою: від Києва, Житомира і Чернігова до Шостки, Дубно і Скви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вражаюча географія баз практик бакалаврів-хімтехнологів 08 лютого 2017