Н У Х Т

Фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці підвищили свою кваліфікацію

26 листопада 2018

Фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці підвищили свою кваліфікацію

21-23 листопада  відбувся Міжнародний форум для сталого розвитку бізнесу GREEN MIND, в якому взяли участь доценти кафедри екологічної безпеки та охорони праці Ольга Тогачинська, Оксана Салавор та Оксана Ничик.

Програма форуму передбачала обмін кращим досвідом відносно розробок і впровадження систем управління, більш ресурсоефективних та екологічно безпечних технологій, покращення показників якості та безпеки продукції в усіх галузях економіки.

Формат GREEN MIND створює унікальну платформу для співпраці представників бізнесу, органів влади, науковців і громадськості в єдиному прагненні до сталого розвитку виробництва і споживання.

Впродовж трьох днів обговорювалися актуальні питання реформування системи моніторингу навколишнього середовища, державної підтримки «зеленої» модернізації виробництва шляхом реформування екологічного податку. Дуже пізнавальними виявилися тренінги «Керівні принципи надання інформації про екологічність продукції», «Вимоги до заходів із захисту довкілля та вартість життєвого циклу при здійсненні закупівель» та «Інновації для сталого розвитку закладів освіти».

Сьогодні для виробників продукції та послуг екологічні переваги стають рушійною силою в конкурентній боротьбі, а світовий екотренд створює нові можливості для сталого виробництва та споживання. Звичайно ж, освіта в будь-якій сфері повинна забезпечувати основні компетентності для досягнення сталого розвитку.

Знань багато не буває, тому наші викладачі продуктивно попрацювали на GREEN MIND і підвищили свою кваліфікацію.

Опублікований: 26-11-2018
Читайте також:
День гостинності кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

12 березня День гостинності кафедри у форматі онлайн провели викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції. Зустрічала гостей завідувачка кафедри, професорка Олександра Нєміріч. Викладачі кафедри, професор Олег Кузьмін, доценти Ірина Корецька та Володимир Захаров розповіли слухачам зі Львівського фахового коледжу харчових технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День гостинності кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 12 березня 2024

Продовжує знайомити здобувачів із успішними українськими компаніями відділ працевлаштування випускників

14 травня відбулася зустріч представників компанії ТОВ «Птахокомплекс «Дніпровський» зі здобувачами освіти Навчально-наукового інституту харчових технологій і Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого, організована відділом працевлаштування випускників НУХТ. Розпочала зустріч директорка Центру моніторингу якості і к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжує знайомити здобувачів із успішними українськими компаніями відділ працевлаштування випускників 14 травня 2025

Керівниця відділу працевлаштування випускників – учасниця пілотування Інструментарію для Центрів розвитку кар’єри

У рамках проєкту USAID «Економічна підтримка України» з січня 2023 року був запущений процес пілотування інструментарію для Центрів розвитку кар’єри (ЦРК). До процесу пілотування долучилися загалом 221 учасник із 143 закладів освіти, 5 коледжів і 18 університетів . Серед учасників пілотування була і начальниця відділу працевлаштування випускників Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Керівниця відділу працевлаштування випускників – учасниця пілотування Інструментарію для Центрів розвитку кар’єри 08 січня 2024

Світовий лідер з енергоменеджменту та автоматизації, компанія Schneider Electric оновила обладнання у навчальній лабораторії університету

На кафедрі інтегрованих автоматизованих систем управління відбулося урочисте відкриття оновленої лабораторії Schneider Electric, участь у якому взяли генеральний директор «Шнейдер Електрик Україна» Михайло Бубнов разом із аташе з питань наукового та університетського співробітництва посольства Франції в Україні Сільвеном Ріголле і керівником департ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Світовий лідер з енергоменеджменту та автоматизації, компанія Schneider Electric оновила обладнання у навчальній лабораторії університету 22 жовтня 2018