Н У Х Т

Фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці підвищили свою кваліфікацію

26 листопада 2018

Фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці підвищили свою кваліфікацію

21-23 листопада  відбувся Міжнародний форум для сталого розвитку бізнесу GREEN MIND, в якому взяли участь доценти кафедри екологічної безпеки та охорони праці Ольга Тогачинська, Оксана Салавор та Оксана Ничик.

Програма форуму передбачала обмін кращим досвідом відносно розробок і впровадження систем управління, більш ресурсоефективних та екологічно безпечних технологій, покращення показників якості та безпеки продукції в усіх галузях економіки.

Формат GREEN MIND створює унікальну платформу для співпраці представників бізнесу, органів влади, науковців і громадськості в єдиному прагненні до сталого розвитку виробництва і споживання.

Впродовж трьох днів обговорювалися актуальні питання реформування системи моніторингу навколишнього середовища, державної підтримки «зеленої» модернізації виробництва шляхом реформування екологічного податку. Дуже пізнавальними виявилися тренінги «Керівні принципи надання інформації про екологічність продукції», «Вимоги до заходів із захисту довкілля та вартість життєвого циклу при здійсненні закупівель» та «Інновації для сталого розвитку закладів освіти».

Сьогодні для виробників продукції та послуг екологічні переваги стають рушійною силою в конкурентній боротьбі, а світовий екотренд створює нові можливості для сталого виробництва та споживання. Звичайно ж, освіта в будь-якій сфері повинна забезпечувати основні компетентності для досягнення сталого розвитку.

Знань багато не буває, тому наші викладачі продуктивно попрацювали на GREEN MIND і підвищили свою кваліфікацію.

Опублікований: 26-11-2018
Читайте також:
Лекція з дисципліни «Харчові міні-технології в закладах ресторанного господарства» для третьокурсників

17 листопада 2022 року доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ольга Коваль прочитала відкриту лекцію «Вивчення технології виготовлення олій холодного віджиму» з дисципліни «Модуль 2. Харчові міні-технології в закладах ресторанного господарства» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня 3-го року навчання спеціальності 1...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція з дисципліни «Харчові міні-технології в закладах ресторанного господарства» для третьокурсників 24 листопада 2022

Продовжують поповнювати книжкову поличку студентів якісною навчальною літературою фахівці кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

Днями вийшов друком підручник «Технології переробки вторинних продуктів м'ясної галузі», автор якого – доктор сільськогосподарських наук, професор, завідувач кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів нашого університету Людмила Пешук. Рецензентами виступили: завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування ННІ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують поповнювати книжкову поличку студентів якісною навчальною літературою фахівці кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 07 березня 2019

Сучасні методи комп’ютерного 3D-моделювання від наших викладачів для київських школярів

Викладачі кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Дмитро Люлька та Юрій Вересоцький провели майстер-клас зі сучасних методів комп’ютерного 3D-моделювання для учнів випускових класів середньої загальноосвітньої школи №25 ім. В. Г. Белінського м. Києва. Учнів ознайомили та продемонстрували можливості новітніх систем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні методи комп’ютерного 3D-моделювання від наших викладачів для київських школярів 10 січня 2020

Навички підприємництва розвивають студенти кафедри маркетингу

Студенти кафедри маркетингу в своєму прагненні до знань скористалися можливістю та відвідали організовану зустріч із керівником відомої в Україні рекламної компанії AZET Group (РЕКЛАМНАЯ СЛУЖБА СПАСЕНИЯ). Євгеній Толочин розпочав свій виступ із актуальної для студентів проблематики: вклад навчального закладу у побудову бізнес-зв’язків і кар’єрне з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навички підприємництва розвивають студенти кафедри маркетингу 14 вересня 2018