Н У Х Т

Фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці підвищили свою кваліфікацію

26 листопада 2018

Фахівці кафедри екологічної безпеки та охорони праці підвищили свою кваліфікацію

21-23 листопада  відбувся Міжнародний форум для сталого розвитку бізнесу GREEN MIND, в якому взяли участь доценти кафедри екологічної безпеки та охорони праці Ольга Тогачинська, Оксана Салавор та Оксана Ничик.

Програма форуму передбачала обмін кращим досвідом відносно розробок і впровадження систем управління, більш ресурсоефективних та екологічно безпечних технологій, покращення показників якості та безпеки продукції в усіх галузях економіки.

Формат GREEN MIND створює унікальну платформу для співпраці представників бізнесу, органів влади, науковців і громадськості в єдиному прагненні до сталого розвитку виробництва і споживання.

Впродовж трьох днів обговорювалися актуальні питання реформування системи моніторингу навколишнього середовища, державної підтримки «зеленої» модернізації виробництва шляхом реформування екологічного податку. Дуже пізнавальними виявилися тренінги «Керівні принципи надання інформації про екологічність продукції», «Вимоги до заходів із захисту довкілля та вартість життєвого циклу при здійсненні закупівель» та «Інновації для сталого розвитку закладів освіти».

Сьогодні для виробників продукції та послуг екологічні переваги стають рушійною силою в конкурентній боротьбі, а світовий екотренд створює нові можливості для сталого виробництва та споживання. Звичайно ж, освіта в будь-якій сфері повинна забезпечувати основні компетентності для досягнення сталого розвитку.

Знань багато не буває, тому наші викладачі продуктивно попрацювали на GREEN MIND і підвищили свою кваліфікацію.

Опублікований: 26-11-2018
Читайте також:
Заочники кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування здобули освітній рівень «спеціаліст»

21 та  23 лютого 2017 року на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування факультету інженерної механіки та пакувальної техніки відбувся захист дипломних проектів студентами заочної форми навчання освітнього рівня «спеціаліст» спеціальності  «Обладнання переробних та харчових виробництв». Випускники ґрунтовно розкрили...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заочники кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування здобули освітній рівень «спеціаліст» 23 лютого 2017

Ринок органічної продукції України проаналізували магістранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Здобувачі освітнього ступеня «Магістр», що  навчаються за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів» і викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відвідали ХІІІ Всеукраїнський ярмарок органічних продуктів, який відбувся у м. Києві на території Національного комплексу «Експоцентр України» 18 вересня 2021...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ринок органічної продукції України проаналізували магістранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 21 вересня 2021

Поповнення в колі науковців кафедри біотехнології і мікробіології

Уже з вересня кілька завзятих студентів 3 курсу спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» старанно працюють на благо науки, вкладаючи свій потенціал у відточування навичок і проведення власних досліджень на базі кафедри біотехнології і мікробіології, адже вони поповнили ряди учасників студентського наукового гуртка «BIOTECH». Так, не все вдаєт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Поповнення в колі науковців кафедри біотехнології і мікробіології 20 грудня 2018

Про систему безпечних впливів для відновлення епідермальної тканини людини йшлося на семінарі кафедри хімічної технології харчових добавок та косметичних засобів

На кафедру хімічної технології харчових добавок та косметичних засобів завітав дуже цікавий гість,  приватний підприємець та фахівець з багатим досвідом Денис Мохнев. Як людина сучасна та освічена він сам запропонував поділитися своїми знаннями та баченням проблем косметології, насамперед механізмів старіння шкіри та підходів до відновлення епідерм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про систему безпечних впливів для відновлення епідермальної тканини людини йшлося на семінарі кафедри хімічної технології харчових добавок та косметичних засобів 19 квітня 2018