Н У Х Т

Підсекція «Технологічне обладнання та комп’ютерні технології проєктування» завершила роботу

07 квітня 2023

Підсекція «Технологічне обладнання та комп’ютерні технології проєктування» завершила роботу

На кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування працювала підсекція «Технологічне обладнання та комп’ютерні технології проєктування» секції «Інжиніринг харчових, фармацевтичних та біотехнологічних виробництв» 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті».

З вітальним словом до учасників засідання звернувся керівник відділу дидактики компанії «ФЕСТО» Євген Риженко. Фахівець закликав не припиняти наукові дослідження й оприлюднювати їх результати широкому загалу та побажав молодим науковцям наснаги і цікавих відкриттів, а учасникам конференції – плідного спілкування.

У роботі підсекції взяли участь 57 осіб. Протягом засідання розглянули 25 тез, із них шість стендових доповідей. Представлені наукові доповіді викликали зацікавленість присутніх, відзначалися науково-практичною новизною та супроводжувалися жвавими дискусіями.

Призові місця зайняли доповіді: «Дослідження використання пневмомускулів в обладнанні харчових виробництв» (автори – Ярослав Войтюк, Юрій Якимчук, Євгеній Константинов, керівник – професор Микола Якимчук); «Створення механічного захоплювального пристрою з функцією адаптації до поверхні харчового продукту» (автори – Дмитро Данюк, Юрій Якимчук, керівник – професор Микола Якимчук; «Оптимізація процесу розпилювального сушіння шляхом аеродинамічного аналізу та модифікації конструкції» (автор – Валентин Туфекчі, керівник – доцент Юрій Вересоцький); «Очищення води на підприємствах харчових виробництв» (авторка – Дарія Макієвська, керівник – доцент Роман Якобчук); «Апроксимація поверхонь» (авторка – Марина Сторожук, керівник – доцент Вадим Серпученко); «Трьохступеневий карбонізатор цукрового соку» (автори – Іван Тимченко, Віталій Пономаренко, керівник – асистент Андрій Слюсенко).

Вітаємо переможців, бажаємо всім учасникам конференції подальших успіхів у науковій роботі!

Опублікований: 07-04-2023
Читайте також:
Успішний захист дисертаційної роботи аспіранткою кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Ганна Вовк успішно захистила дисертаційну роботу «Удосконалення технології пресового вилучення гарбузової олії за допомогою ферментних препаратів», представлену на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології». Робота, пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний захист дисертаційної роботи аспіранткою кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 11 грудня 2023

Чергові перемоги студентів-фінансистів

І знову досить плідним видався квітень для кафедри фінансів. Студенти-фінансисти взяли участь у ІІ турі всеукраїнських студентських олімпіад і гідно представили рідний університет, показавши високі результати. Підтвердженням тому є призові місця, з якими фінансисти повернулися до Альма-матер. За результатами участі у Всеукраїнському конкурсі студе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергові перемоги студентів-фінансистів 06 травня 2019

Нормативну й практичну допомогу надають наші фахівці виробничникам

Впродовж перших двох тижнів липня у Державному закладі освіти «Одеський інститут післядипломної освіти НУХТ» підвищили свою кваліфікацію спеціалісти кадрових служб, менеджери і маркетологи виноробних підприємств України. Зокрема, працівники кадрових служб вивчили правове регулювання діяльності підприємств різних форм власності; основи конституційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нормативну й практичну допомогу надають наші фахівці виробничникам 24 липня 2018

Урочисте свято відбулося в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

Хвилююче, надзвичайно щире і разом із тим урочисте свято відбулося в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ - випуск молодих спеціалістів! Завершилися навчальні заняття, пройшов напружений та відповідальний період - захист дипломних проектів… Завдяки творчій та наполегливій праці всього педагогічного колективу, підтримці батьків дипломи вру...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Урочисте свято відбулося в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ 02 липня 2018