Н У Х Т

Підсекція «Технологічне обладнання та комп’ютерні технології проєктування» завершила роботу

07 квітня 2023

Підсекція «Технологічне обладнання та комп’ютерні технології проєктування» завершила роботу

На кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування працювала підсекція «Технологічне обладнання та комп’ютерні технології проєктування» секції «Інжиніринг харчових, фармацевтичних та біотехнологічних виробництв» 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті».

З вітальним словом до учасників засідання звернувся керівник відділу дидактики компанії «ФЕСТО» Євген Риженко. Фахівець закликав не припиняти наукові дослідження й оприлюднювати їх результати широкому загалу та побажав молодим науковцям наснаги і цікавих відкриттів, а учасникам конференції – плідного спілкування.

У роботі підсекції взяли участь 57 осіб. Протягом засідання розглянули 25 тез, із них шість стендових доповідей. Представлені наукові доповіді викликали зацікавленість присутніх, відзначалися науково-практичною новизною та супроводжувалися жвавими дискусіями.

Призові місця зайняли доповіді: «Дослідження використання пневмомускулів в обладнанні харчових виробництв» (автори – Ярослав Войтюк, Юрій Якимчук, Євгеній Константинов, керівник – професор Микола Якимчук); «Створення механічного захоплювального пристрою з функцією адаптації до поверхні харчового продукту» (автори – Дмитро Данюк, Юрій Якимчук, керівник – професор Микола Якимчук; «Оптимізація процесу розпилювального сушіння шляхом аеродинамічного аналізу та модифікації конструкції» (автор – Валентин Туфекчі, керівник – доцент Юрій Вересоцький); «Очищення води на підприємствах харчових виробництв» (авторка – Дарія Макієвська, керівник – доцент Роман Якобчук); «Апроксимація поверхонь» (авторка – Марина Сторожук, керівник – доцент Вадим Серпученко); «Трьохступеневий карбонізатор цукрового соку» (автори – Іван Тимченко, Віталій Пономаренко, керівник – асистент Андрій Слюсенко).

Вітаємо переможців, бажаємо всім учасникам конференції подальших успіхів у науковій роботі!

Опублікований: 07-04-2023
Читайте також:
Про навчання за скороченою формою дізналися старшокурсники Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ

Відбулася зустріч здобувачів фахової передвищої освіти  4-го курсу спеціальності 181 «Харчові технології», спеціалізації «Виробництво хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчових концентратів» відокремленого структурного підрозділу «Львівський фаховий коледж харчової і переробної промисловості» НУХТ із завідувачем кафедри біотехнології прод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про навчання за скороченою формою дізналися старшокурсники Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ 15 червня 2021

Підвищення фахових компетенцій на ДП «Фесто»

Доцент кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Дмитро Люлька долучився до проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України» та пройшов навчання на ДП «Фесто» за напрямом «HY511 Сучасна промислова гідравліка. Базовий рівень». Викладач опанував знання та навички з таких компонентів: читання принципових гідравлічни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищення фахових компетенцій на ДП «Фесто» 07 лютого 2024

Віртуальна подорож у світ фагоцитозу під час відкритого лабораторного заняття

Продовжуючи естафету відкритих занять, асистентка кафедри біотехнології і мікробіології Тетяна Белемець провела відкрите лабораторне заняття з дисципліни «Імунологія та основи імунобіотехнологій», темою якого був «Фагоцитоз» – основа клітинного імунітету людини, а також одна з найбільш цікавих тематик для студентів другого курсу. За доброю традиці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віртуальна подорож у світ фагоцитозу під час відкритого лабораторного заняття 16 листопада 2020

У розпалі вступна кампанія до магістратури

В університеті триває реєстрація заяв вступників до магістратури для участі в конкурсному відборі 2023 року. Заяви від бажаючих здобути освітній ступінь «Магістр» прийматимуться до 18:00 21 серпня. Оприлюднення рейтингових списків вступників і надання рекомендацій для зарахування за державним замовленням відбудеться не пізніше 26 серпня. Вступники...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У розпалі вступна кампанія до магістратури 08 серпня 2023