Н У Х Т

Учетверте на базі нашого університету відбулася Міжнародна Літня Школа Жана Моне

26 червня 2020

Учетверте на базі нашого університету відбулася Міжнародна Літня Школа Жана Моне

25 червня вже традиційно (вчетверте) на базі нашого університету відбулася Міжнародна Літня Школа Жана Моне.

Цього року захід вперше пройшов у форматі онлайн-конференції, але такий формат теж має свої переваги – у ньому взяли участь представники Чехії, Фінляндії, Індії, Нігерії.

Відкрив роботу Міжнародної Літньої Школи проректор нашого університету з наукової роботи Олександр Шевченко. Також із вітальним словом до учасників заходу звернулися декан факультету біотехнології та екологічного контролю НУХТ Наталія Грегірчак, експерт Національного Еразмус+ Офісу в Україні Петро Крайнік, директорка Дослідницького центру токсичних сполук у навколишньому середовищі, RECETOX, Університету Масарика (Чеська Республіка) Катерина Себкова, координатор проєктів Жана Моне FoodPro та EUforUA, НУХТ та Платформа Європейський Студій Ігор Якименко.

Захід був максимально комфортним, як для доповідачів, так і для слухачів. Доповіді супроводжувалися онлайн-презентаціями з наступними запитаннями/відповідями та короткими обговореннями, а для тих, хто не зареєструвався чи не мав змоги працювати в zoom, була організована пряма трансляція на YouTube.

Цьогоріч доповідачами Міжнародної Літньої Школи Жана Моне були: координатор проєктів Жана Моне FoodPro та EUforUA, професор кафедри екологічної безпеки та охорони праці НУХТ, голова Асоціації Платформа Європейських Студій для Сталого Розвитку Ігор Якименко; директорка Дослідницького центру токсичних сполук у навколишньому середовищі Університету Масарика Катерина Себкова; професорка кафедри міжнародного менеджменту Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана Людмила Петрашко; голова правління Української асоціації викладачів і дослідників європейської інтеграції, членкиня Команди Національних Експертів з Реформування Вищої Освіти в Україні Ірина Сікорська; доцент кафедри громадського здоров’я медичного інституту Сумського державного університету Сергій Кириленко; координаторка проєкту Жана Моне «Контроль безпечності харчових продуктів у ЄС», доцентка кафедри ветеринарно-санітарної експертизи НУБіП Марія Галабурда; підприємець в галузі освіти, Фінляндія/Німеччина Уляна Нойбауер; керівник Школи Переконливих Виступів Олександр Якименко.

Опублікований: 26-06-2020
Читайте також:
Директор Федерації органічного руху України прочитав лекцію магістрантам

Вивчення вибіркової дисципліни «Нормативно-правова база виробництва органічних харчових продуктів» для магістрантів», що навчаються за освітньою програмою «Технології органічних харчових продуктів», розпочалося з гостьової лекції, яку на запрошення лекторки дисципліни, доцентки Наталії Фалендиш прочитав виконавчий директор Федерації органічного рух...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Директор Федерації органічного руху України прочитав лекцію магістрантам 11 жовтня 2024

Шляхами Великого Кобзаря...

Тарас Шевченко –  одна з тих культових особистостей, яка сформувала обличчя української нації. Слово Кобзаря торкається душі кожного українця, об’єднує їх, спонукає до зміцнення могутності України. Поринути в дух Шевченкового часу мали змогу студенти першого курсу університету, які разом із професоркою кафедри гуманітарних дисциплін Надією Левицьк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шляхами Великого Кобзаря... 21 листопада 2023

Із вітчизняним готельним господарством знайомляться здобувачі спеціальності  «Готельно-ресторанна справа»

Здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» першого і другого курсів разом зі своєю наставницею, доценткою випускової кафедри Ольгою Пушкою побували на ознайомчій екскурсії готелем «Raziotel Kyiv», який розташований в історичному центрі міста. Здобувачі дізналися про особливості функціонування закладу розміщення, який пра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із вітчизняним готельним господарством знайомляться здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 23 вересня 2021

Опановуємо кращі практики із застосуванням принципів Lean

На кафедрі експертизи харчових продуктів продовжується інтенсив із обміну досвідом та опанування кращих практик операційного вдосконалення технологічних процесів харчових виробництв із застосуванням принципів Lean. Нині, під керівництвом провідного менеджера «Лін інституту України» Андрія Дмитрієва пройдений новий етап із вивчення та застосування ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Опановуємо кращі практики із застосуванням принципів Lean 02 грудня 2022