Н У Х Т

Учетверте на базі нашого університету відбулася Міжнародна Літня Школа Жана Моне

26 червня 2020

Учетверте на базі нашого університету відбулася Міжнародна Літня Школа Жана Моне

25 червня вже традиційно (вчетверте) на базі нашого університету відбулася Міжнародна Літня Школа Жана Моне.

Цього року захід вперше пройшов у форматі онлайн-конференції, але такий формат теж має свої переваги – у ньому взяли участь представники Чехії, Фінляндії, Індії, Нігерії.

Відкрив роботу Міжнародної Літньої Школи проректор нашого університету з наукової роботи Олександр Шевченко. Також із вітальним словом до учасників заходу звернулися декан факультету біотехнології та екологічного контролю НУХТ Наталія Грегірчак, експерт Національного Еразмус+ Офісу в Україні Петро Крайнік, директорка Дослідницького центру токсичних сполук у навколишньому середовищі, RECETOX, Університету Масарика (Чеська Республіка) Катерина Себкова, координатор проєктів Жана Моне FoodPro та EUforUA, НУХТ та Платформа Європейський Студій Ігор Якименко.

Захід був максимально комфортним, як для доповідачів, так і для слухачів. Доповіді супроводжувалися онлайн-презентаціями з наступними запитаннями/відповідями та короткими обговореннями, а для тих, хто не зареєструвався чи не мав змоги працювати в zoom, була організована пряма трансляція на YouTube.

Цьогоріч доповідачами Міжнародної Літньої Школи Жана Моне були: координатор проєктів Жана Моне FoodPro та EUforUA, професор кафедри екологічної безпеки та охорони праці НУХТ, голова Асоціації Платформа Європейських Студій для Сталого Розвитку Ігор Якименко; директорка Дослідницького центру токсичних сполук у навколишньому середовищі Університету Масарика Катерина Себкова; професорка кафедри міжнародного менеджменту Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана Людмила Петрашко; голова правління Української асоціації викладачів і дослідників європейської інтеграції, членкиня Команди Національних Експертів з Реформування Вищої Освіти в Україні Ірина Сікорська; доцент кафедри громадського здоров’я медичного інституту Сумського державного університету Сергій Кириленко; координаторка проєкту Жана Моне «Контроль безпечності харчових продуктів у ЄС», доцентка кафедри ветеринарно-санітарної експертизи НУБіП Марія Галабурда; підприємець в галузі освіти, Фінляндія/Німеччина Уляна Нойбауер; керівник Школи Переконливих Виступів Олександр Якименко.

Опублікований: 26-06-2020
Читайте також:
Відродження унікальних традицій

У ВСП «Свалявський технічний фаховий коледж НУХТ» спільно зі Свалявським історичним музеєм уже втретє реалізується проєкт «Відтворення закарпатських традицій», що покликаний не лише відновити й зберегти унікальні традиції краю, але й передати їх сучасному поколінню, створюючи міцний зв’язок між минулим і майбутнім. У рамках проєкту студенти підгот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відродження унікальних традицій 02 січня 2025

Змагання XVI Відкритої першості міста Києва: наш здобувач на вершині п’єдесталу пошани

14 травня 2023 року у Києві відбулися змагання XVI Відкритої першості Святошинського району міста Києва зі спортивного орієнтування на спринтерській дистанції, у яких брали участь близько 180 спортсменів з міста Києва і серед них здобувач освіти групи БТ-1-1 факультету біотехнології та екологічного контролю нашого університету Максим Клименко. Орга...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Змагання XVI Відкритої першості міста Києва: наш здобувач на вершині п’єдесталу пошани 24 травня 2023

Викладачі покращують власні hard і soft skills

Ще одну сходинку щодо покращення власних hard і soft skills викладача успішно подолав асистент кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський, пройшовши навчання за курсом «Прогресильне викладання: складові системи якості вищої освіти». Організатор підвищення кваліфікації – ком'юніті Прогресильні – об’єднання освітян, громадських діячів і ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі покращують власні hard і soft skills 04 травня 2023

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти    дипломних проектів студентів заочної форми навчання для здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». Студенти-випускники, відповідно до майбутньої кваліфікації, яку отримували за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія», представили на публічний захист набуті ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти дипломних проектів студентів заочної форми навчання 15 лютого 2018