Н У Х Т

Учетверте на базі нашого університету відбулася Міжнародна Літня Школа Жана Моне

26 june 2020

Учетверте на базі нашого університету відбулася Міжнародна Літня Школа Жана Моне

25 червня вже традиційно (вчетверте) на базі нашого університету відбулася Міжнародна Літня Школа Жана Моне.

Цього року захід вперше пройшов у форматі онлайн-конференції, але такий формат теж має свої переваги – у ньому взяли участь представники Чехії, Фінляндії, Індії, Нігерії.

Відкрив роботу Міжнародної Літньої Школи проректор нашого університету з наукової роботи Олександр Шевченко. Також із вітальним словом до учасників заходу звернулися декан факультету біотехнології та екологічного контролю НУХТ Наталія Грегірчак, експерт Національного Еразмус+ Офісу в Україні Петро Крайнік, директорка Дослідницького центру токсичних сполук у навколишньому середовищі, RECETOX, Університету Масарика (Чеська Республіка) Катерина Себкова, координатор проєктів Жана Моне FoodPro та EUforUA, НУХТ та Платформа Європейський Студій Ігор Якименко.

Захід був максимально комфортним, як для доповідачів, так і для слухачів. Доповіді супроводжувалися онлайн-презентаціями з наступними запитаннями/відповідями та короткими обговореннями, а для тих, хто не зареєструвався чи не мав змоги працювати в zoom, була організована пряма трансляція на YouTube.

Цьогоріч доповідачами Міжнародної Літньої Школи Жана Моне були: координатор проєктів Жана Моне FoodPro та EUforUA, професор кафедри екологічної безпеки та охорони праці НУХТ, голова Асоціації Платформа Європейських Студій для Сталого Розвитку Ігор Якименко; директорка Дослідницького центру токсичних сполук у навколишньому середовищі Університету Масарика Катерина Себкова; професорка кафедри міжнародного менеджменту Київського національного економічного університету ім. Вадима Гетьмана Людмила Петрашко; голова правління Української асоціації викладачів і дослідників європейської інтеграції, членкиня Команди Національних Експертів з Реформування Вищої Освіти в Україні Ірина Сікорська; доцент кафедри громадського здоров’я медичного інституту Сумського державного університету Сергій Кириленко; координаторка проєкту Жана Моне «Контроль безпечності харчових продуктів у ЄС», доцентка кафедри ветеринарно-санітарної експертизи НУБіП Марія Галабурда; підприємець в галузі освіти, Фінляндія/Німеччина Уляна Нойбауер; керівник Школи Переконливих Виступів Олександр Якименко.

Published on: 26-06-2020
Read also:
Шоколадний майстер-клас для наймолодших дебютантів VII Кулінарного конкурсу

Напередодні травневих свят наймолодші дебютанти VII Кулінарного конкурсу, студенти спеціальності 242 «Туризм» стали учасниками майстер-класу з приготування шоколадних цукерок. Подарунковий сертифікат від «Львівської майстерні шоколаду» першокурсники отримали за участь у наймасштабнішому кулінарному шоу факультету готельно-ресторанного та туристично...

READ YOURSELF

Шоколадний майстер-клас для наймолодших дебютантів VII Кулінарного конкурсу 26 april 2019

Зимова практика першокурсників спеціальності «Туризм» проходить у Карпатах

Традиційно другий семестр для першокурсників спеціальності 242 «Туризм» розпочався із зимової практики з активного туризму у … Карпатах! 13 січня 2020 року під керівництвом доцента Юрія Сологуба та асистента Ольги Дмитрієвської студенти помандрували у с. Верхній Студенний Закарпатської області, де їх тепло і по-дружньому зустріли досвідченні інстр...

READ YOURSELF

Зимова практика першокурсників спеціальності «Туризм» проходить у Карпатах 17 january 2020

«Хлібна індустрія-2023»: завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів плідно поспілкувався з колегами

Завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса взяв участь у Першій національній конференції-виставці «Хлібна індустрія-2023», яка відбулась 17-18 серпня 2023 року в м. Вінниця. Захід був організований за ініціативи Всеукраїнської асоціації пекарів у партнерстві зі Спілкою «Борошномели України» та Agro Marke...

READ YOURSELF

«Хлібна індустрія-2023»: завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів плідно поспілкувався з колегами 22 august 2023