Н У Х Т

Знайомство з Carlsberg Ukraine

14 december 2023

Знайомство з Carlsberg Ukraine

Здобувачі групи ХЕ-ІІІ-12 разом із наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів, академіком УАН Оксаною Шульгою відвідали провідне пивоварне виробництво в Східній Європі – Київський пивоварний завод «Carlsberg Ukraine», яке є частиною Carlsberg Group, однієї з найбільших пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв.

Історія підприємства починається з 70-х років ХХ ст. Київський пивоварний завод «Carlsberg Ukraine» був офіційно відкритий 7 червня 2004 року і нині є найсучаснішим пивоварним заводом в Україні. Потужність виробництва підприємства складає 400 млн літрів пива на рік.

Здобувачів освіти детально познайомили з процесом виготовлення пива різних сортів (темного, світлого, безалкогольного, пшеничного тощо) та особливостями кожного технологічного етапу. Висока кваліфікація та любов до справи відчувалася в кожному слові фахівчині з якості та інтегрованих систему менеджменту підприємства Анастасії Горбась.

Студенти на практиці ознайомилися з функціонуванням оператора ринку, сертифікованого за FSSC 22000. Здобувачі освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» побачили, яким чином організоване СІР-миття, реалізація системи НАССР та ККТ в дії.

Анастасія Горбась зацікавила студентів можливим майбутнім працевлаштуванням та/або проходженням виробничої практики, яка очікує їх вже на початку наступного навчального року. Фахівчиня також є і професійним дегустатором, тому продемонструвала студентам усі нюанси дегустації пива: форма і розмір бокалу, порядок дегустації пива, правильність сприйняття флейвору тощо.

Варто також зазначити, що Київський пивоварний завод «Carlsberg Ukraine» займає активну соціальну позицію і не залишається осторонь нинішніх проблем України: допомагає як фінансово, так і гуманітарною продукцію, зокрема поставками питної бутильованої води в регіони, які постраждали від підриву окупантами Каховської ГЕС.

Викладачка і здобувачі освіти щиро вдячні Київському пивоварному заводу «Carlsberg Ukraine» і, зокрема Анастасії Горбась за цікаву, пізнавальну і смачну екскурсію!

Published on: 14-12-2023
Read also:
Наші управлінці персоналом очолили рейтинг міжнародного конкурсу

Робота студентки-управлінця персоналом 4 курсу Аліни Пузиної виконана під керівництвом старшого викладача кафедри економіки праці та менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Юлії Гринюк зайняла першу позицію в рейтингу Міжнародного конкурсу наукових робіт «Black Sea Science 2020» (section «Economics and Administration»)...

READ YOURSELF

Наші управлінці персоналом очолили рейтинг міжнародного конкурсу 22 april 2020

У ТОПі рейтингу працевлаштування випускників-бюджетників!

Міністерство освіти і науки України презентувало звіт з моніторингу працевлаштування випускників закладів вищої і фахової передвищої освіти, які завершили навчання за державним або регіональним замовленням. Звіт не лише відображає статистику працевлаштування, а дає змогу оцінити ефективність освітніх програм у задоволенні реальних потреб ринку пра...

READ YOURSELF

У ТОПі рейтингу працевлаштування випускників-бюджетників! 16 april 2024

Як здійснити свою мрію – відповіді на Дні відкритих дверей НУХТ

27 листопада відбувся черговий День відкритих дверей нашого університету. Суворі карантинні обмеження все ще не дозволяють зустрітися з майбутніми вступниками в офлайні, тож на допомогу знову прийшли дистанційні технології. Це дало змогу, хоч поки що і віртуально, побувати сьогодні в НУХТ школярам і старшокурсникам фахових коледжів із усієї України...

READ YOURSELF

Як здійснити свою мрію – відповіді на Дні відкритих дверей НУХТ 27 november 2021

Популяризуємо українське!

Університет продовжує співпрацювати з Українською корпорацією по виноградарству та виноробній промисловості «Укрвинпром» у рамках інноваційного проєкту «Українське вино – частина світової культурної спадщини вина La Cité du Vin». 15-16 серпня 2023 року у Києві у межах проєкту відбудеться другий Всеукраїнський відбір амбасадорських  вин від націона...

READ YOURSELF

Популяризуємо українське! 24 july 2023