Н У Х Т

Знайомство з Carlsberg Ukraine

14 december 2023

Знайомство з Carlsberg Ukraine

Здобувачі групи ХЕ-ІІІ-12 разом із наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів, академіком УАН Оксаною Шульгою відвідали провідне пивоварне виробництво в Східній Європі – Київський пивоварний завод «Carlsberg Ukraine», яке є частиною Carlsberg Group, однієї з найбільших пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв.

Історія підприємства починається з 70-х років ХХ ст. Київський пивоварний завод «Carlsberg Ukraine» був офіційно відкритий 7 червня 2004 року і нині є найсучаснішим пивоварним заводом в Україні. Потужність виробництва підприємства складає 400 млн літрів пива на рік.

Здобувачів освіти детально познайомили з процесом виготовлення пива різних сортів (темного, світлого, безалкогольного, пшеничного тощо) та особливостями кожного технологічного етапу. Висока кваліфікація та любов до справи відчувалася в кожному слові фахівчині з якості та інтегрованих систему менеджменту підприємства Анастасії Горбась.

Студенти на практиці ознайомилися з функціонуванням оператора ринку, сертифікованого за FSSC 22000. Здобувачі освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» побачили, яким чином організоване СІР-миття, реалізація системи НАССР та ККТ в дії.

Анастасія Горбась зацікавила студентів можливим майбутнім працевлаштуванням та/або проходженням виробничої практики, яка очікує їх вже на початку наступного навчального року. Фахівчиня також є і професійним дегустатором, тому продемонструвала студентам усі нюанси дегустації пива: форма і розмір бокалу, порядок дегустації пива, правильність сприйняття флейвору тощо.

Варто також зазначити, що Київський пивоварний завод «Carlsberg Ukraine» займає активну соціальну позицію і не залишається осторонь нинішніх проблем України: допомагає як фінансово, так і гуманітарною продукцію, зокрема поставками питної бутильованої води в регіони, які постраждали від підриву окупантами Каховської ГЕС.

Викладачка і здобувачі освіти щиро вдячні Київському пивоварному заводу «Carlsberg Ukraine» і, зокрема Анастасії Горбась за цікаву, пізнавальну і смачну екскурсію!

Published on: 14-12-2023
Read also:
Викладачі університету не втрачають нагоди поділитися знаннями й досвідом з виробничниками

Наші викладачі – відомі у своїх галузях фахівці та експерти, тому часто їх запрошують до складу різноманітних експертних груп і фахових журі, а також залучають до практичної підготовки та підвищення кваліфікації виробничників. Ось і професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства, докторка технічних наук Марина Білько є постійним ...

READ YOURSELF

Викладачі університету не втрачають нагоди поділитися знаннями й досвідом з виробничниками 05 august 2022

У НУХТ визначили переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» серед студентів освітнього рівня «молодший спеціаліст»

23-24 травня на базі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» (спеціалізація «Виробництво харчової продукції») серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст». Захід проводився за підтримки ...

READ YOURSELF

У НУХТ визначили переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» серед студентів освітнього рівня «молодший спеціаліст» 27 may 2019

Перший доктор філософії на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

14 грудня 2022 року на засіданні разової спеціалізованої вченої ради Національного університету харчових технологій Андрій Слюсенко успішно захистив дисертацію «Науково-практичні засади удосконалення ежекційних апаратів харчових виробництв» на здобуття наукового ступеня «Доктор філософії» у галузі знань 13 «Механічна інженерія» за спеціальністю 133...

READ YOURSELF

Перший доктор філософії на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування 16 december 2022

Мистецтво біотехнології: перші кроки до майбутньої професії

Осінь – час красивих краєвидів і прохолодних вечорів, але водночас це період розвитку, зростання та заглиблення у захоплюючий навчальний процес. Тож, на лабораторних заняттях з дисципліни «Загальна мікробіологія і вірусологія. Модуль 1. Мікроорганізми як біологічні агенти» робота просто «кипить». Запорукою успіху кожної справи є досконалий розбір ...

READ YOURSELF

Мистецтво біотехнології: перші кроки до майбутньої професії 25 october 2024