Н У Х Т

Знайомство з Carlsberg Ukraine

14 грудня 2023

Знайомство з Carlsberg Ukraine

Здобувачі групи ХЕ-ІІІ-12 разом із наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів, академіком УАН Оксаною Шульгою відвідали провідне пивоварне виробництво в Східній Європі – Київський пивоварний завод «Carlsberg Ukraine», яке є частиною Carlsberg Group, однієї з найбільших пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв.

Історія підприємства починається з 70-х років ХХ ст. Київський пивоварний завод «Carlsberg Ukraine» був офіційно відкритий 7 червня 2004 року і нині є найсучаснішим пивоварним заводом в Україні. Потужність виробництва підприємства складає 400 млн літрів пива на рік.

Здобувачів освіти детально познайомили з процесом виготовлення пива різних сортів (темного, світлого, безалкогольного, пшеничного тощо) та особливостями кожного технологічного етапу. Висока кваліфікація та любов до справи відчувалася в кожному слові фахівчині з якості та інтегрованих систему менеджменту підприємства Анастасії Горбась.

Студенти на практиці ознайомилися з функціонуванням оператора ринку, сертифікованого за FSSC 22000. Здобувачі освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» побачили, яким чином організоване СІР-миття, реалізація системи НАССР та ККТ в дії.

Анастасія Горбась зацікавила студентів можливим майбутнім працевлаштуванням та/або проходженням виробничої практики, яка очікує їх вже на початку наступного навчального року. Фахівчиня також є і професійним дегустатором, тому продемонструвала студентам усі нюанси дегустації пива: форма і розмір бокалу, порядок дегустації пива, правильність сприйняття флейвору тощо.

Варто також зазначити, що Київський пивоварний завод «Carlsberg Ukraine» займає активну соціальну позицію і не залишається осторонь нинішніх проблем України: допомагає як фінансово, так і гуманітарною продукцію, зокрема поставками питної бутильованої води в регіони, які постраждали від підриву окупантами Каховської ГЕС.

Викладачка і здобувачі освіти щиро вдячні Київському пивоварному заводу «Carlsberg Ukraine» і, зокрема Анастасії Горбась за цікаву, пізнавальну і смачну екскурсію!

Опублікований: 14-12-2023
Читайте також:
До обговорення виконання Україною вимог Монреальського протоколу з охорони озонового шару Землі долучилися наші викладачі

Викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки, доценти Андрій Форсюк, Олексій Пилипенко, Валерій Возний і асистент Роман Грищенко взяли участь у робочій нараді щодо стану виконання Україною вимог Монреальського протоколу з охорони озонового шару Землі та проекту Закону «Про господарську діяльність з озоноруйнівними речовинами та фторован...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До обговорення виконання Україною вимог Монреальського протоколу з охорони озонового шару Землі долучилися наші викладачі 20 листопада 2019

Серед стипендіатів міського голови Вінниці – наші студенти!

У Вінницькому обласному академічному музично-драматичному театрі ім. Садовського відбулося свято – зустріч зі стипендіатами Вінницької міської ради. Усіх, хто показав чудові результати у навчанні, відзначають напередодні Новорічних і Різдвяних свят. Традиційно, студентів Вінницького  коледжу НУХТ – стипендіатів міського голови, запрошують на урочи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Серед стипендіатів міського голови Вінниці – наші студенти! 22 грудня 2018

У роботі секції «Хімія» 88-ї Міжнародної конференції молодих учених, аспірантів і студентів беруть участь і науковці-школярі

Триває робота нашої традиційної квітневої, цього року вже 88-ї, Міжнародної конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті». На кафедрі харчової хімії працює секція «Хімія», до якої долучилися, що стає доброю традицією, і юні наковці-школярі. Зокрема свої стендові д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У роботі секції «Хімія» 88-ї Міжнародної конференції молодих учених, аспірантів і студентів беруть участь і науковці-школярі 20 квітня 2022

Розвиток компетенцій викладачів кафедри експертизи харчових продуктів

З 27 по 29 лютого відбулися заходи проєкту «Uni-Biz Bridge: сучасний викладач-2024» від компанії UGEN, у яких активну участь взяли доценти кафедри експертизи Богдан Пащенко і Вікторія Кійко. У ході проєкту розглянули теми: «Як сформувати особистий бренд викладача» від компанії SoftServe; «Work & Study: популярний тренд чи реальне рішення для р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвиток компетенцій викладачів кафедри експертизи харчових продуктів 04 березня 2024