Н У Х Т

Знайомство з Carlsberg Ukraine

14 грудня 2023

Знайомство з Carlsberg Ukraine

Здобувачі групи ХЕ-ІІІ-12 разом із наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів, академіком УАН Оксаною Шульгою відвідали провідне пивоварне виробництво в Східній Європі – Київський пивоварний завод «Carlsberg Ukraine», яке є частиною Carlsberg Group, однієї з найбільших пивоварних груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв.

Історія підприємства починається з 70-х років ХХ ст. Київський пивоварний завод «Carlsberg Ukraine» був офіційно відкритий 7 червня 2004 року і нині є найсучаснішим пивоварним заводом в Україні. Потужність виробництва підприємства складає 400 млн літрів пива на рік.

Здобувачів освіти детально познайомили з процесом виготовлення пива різних сортів (темного, світлого, безалкогольного, пшеничного тощо) та особливостями кожного технологічного етапу. Висока кваліфікація та любов до справи відчувалася в кожному слові фахівчині з якості та інтегрованих систему менеджменту підприємства Анастасії Горбась.

Студенти на практиці ознайомилися з функціонуванням оператора ринку, сертифікованого за FSSC 22000. Здобувачі освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» побачили, яким чином організоване СІР-миття, реалізація системи НАССР та ККТ в дії.

Анастасія Горбась зацікавила студентів можливим майбутнім працевлаштуванням та/або проходженням виробничої практики, яка очікує їх вже на початку наступного навчального року. Фахівчиня також є і професійним дегустатором, тому продемонструвала студентам усі нюанси дегустації пива: форма і розмір бокалу, порядок дегустації пива, правильність сприйняття флейвору тощо.

Варто також зазначити, що Київський пивоварний завод «Carlsberg Ukraine» займає активну соціальну позицію і не залишається осторонь нинішніх проблем України: допомагає як фінансово, так і гуманітарною продукцію, зокрема поставками питної бутильованої води в регіони, які постраждали від підриву окупантами Каховської ГЕС.

Викладачка і здобувачі освіти щиро вдячні Київському пивоварному заводу «Carlsberg Ukraine» і, зокрема Анастасії Горбась за цікаву, пізнавальну і смачну екскурсію!

Опублікований: 14-12-2023
Читайте також:
Вражаюча географія баз практик бакалаврів-хімтехнологів

Поки переважна більшість студентів навчається дистанційно, у студентів-бакалаврів IV курсу практика. Цього року географія практики у студентів хіміків-технологів, що навчаються за паспортом спеціалізації «Хімічна технологія харчових добавок та парфумерно-косметичних засобів», є доволі широкою: від Києва, Житомира і Чернігова до Шостки, Дубно і Скви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вражаюча географія баз практик бакалаврів-хімтехнологів 08 лютого 2017

Зустріч у жовтні: відбувся День відкритих дверей університету

Сьогодні викладацько-студентська спільнота НУХТ зустрічала гостей, які завітали на День відкритих дверей університету аби ближче познайомитися з нашим закладом освіти й отримати відповіді на питання – як правильно сформувати свою дорожню карту вступу й не помилитися у виборі майбутнього. Змішаний формат заходу дав можливість усім охочим або особис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч у жовтні: відбувся День відкритих дверей університету 07 жовтня 2023

Аспірант кафедри мехатроніки та пакувальної техніки успішно захистив дисертаційну роботу

Днями відбулося засідання спеціалізованої вченої ради 05.18.18, присвячене захисту дисертаційної роботи аспіранта кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Дениса Пригодія (науковій керівник – доктор технічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, завідувач кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Анатолій Соколенко). Дисерта...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірант кафедри мехатроніки та пакувальної техніки успішно захистив дисертаційну роботу 17 листопада 2018