Н У Х Т

Успішна акредитація освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» – основна оцінка підготовки фахівців високого рівня

24 january 2019

Успішна акредитація освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» – основна оцінка підготовки фахівців високого рівня

В університеті успішно завершилася акредитація освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія».

Експертна комісія працювала у складі завідувача кафедри аналітичної хімії та хімічної технології харчових добавок і косметичних засобів Державного вищого навчального закладу «Український хіміко-технологічний університет», доктора хімічних наук, професора Миколи Ніколенка (голова комісії) і члена комісії, завідувача кафедри аналітичної хімії та екотехнологій Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, кандидата хімічних наук, професора Жолта Кормаша.

У період з 21 по 23 січня 2019 безпосередньо у навчальному закладі комісія провела акредитаційну експертизу провадження освітньої діяльності на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів та оцінила фактичний стан кадрового, навчально-методичного, матеріально-технічного, інформаційного забезпечення, якісні характеристики підготовки фахівців, внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності навчального закладу та її відповідність установленим законодавством вимогам.

На підставі ознайомлення зі системою роботи кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів та університету в цілому, експертна комісія МОН України зробила висновок про спроможність НУХТ здійснювати підготовку фахівців за освітньо-професійною програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» за другим (магістерським) рівнем у межах наявного ліцензованого обсягу та забезпечувати необхідні вимоги до якості освіти.

Published on: 24-01-2019
Read also:
Наші науковці мають доступ до провідних світових баз даних

Науково-технічна бібліотека університету – потужний ресурс із забезпечення нашого колективу необхідними навчальними, науковими, інформаційними та довідковими матеріалами. Її фахівці невпинно працюють над розширенням можливостей доступу до провідних ресурсів світу. Наразі викладачі, науковці, здобувачі освіти та співробітники університету мають дос...

READ YOURSELF

Наші науковці мають доступ до провідних світових баз даних 06 august 2024

Рекламісти на «TAVR Media»

За сприяння стейкхолдерів напередодні 100-річчя від початку регулярного мовлення Українського радіо бакалаври та магістри спеціальності «Реклама та зв’язки з громадськістю» відвідали радіохолдинг «TAVR Media». Представники найбільшої радіогрупи в Україні розповіли про історію заснування радіохолдингу та особливості мовлення кожної з дев’яти радіост...

READ YOURSELF

Рекламісти на «TAVR Media» 05 november 2024

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відкрилася R&D-лабораторія МХП

24 травня на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулося відкриття R&D-лабораторії, створеної в нашому університеті агроіндустріальним холдингом МХП. З ініціативою створення лабораторії фахівці МХП виступили наприкінці минулого року. Ідея знайшла гарячу підтримку ректорату й колективу випускової кафедри технології м’яса і м’ясних пр...

READ YOURSELF

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відкрилася R&D-лабораторія МХП 24 may 2021

Прощаємося з цьогорічними бакалаврами

Урочисті церемонії вручення дипломів нашим цьогорічним бакалаврам – це отримання путівки в їхнє нове, професійне життя. Роки навчання для нинішніх випускників були вкрай важкими – спочатку пандемія Covid-19, потім ракетні обстріли агресором українських міст і Києва, від яких руйнувався і наш університет, перебої зі світлом й труднощі зв'язку під ч...

READ YOURSELF

Прощаємося з цьогорічними бакалаврами 14 july 2023