Н У Х Т

Успішна акредитація освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» – основна оцінка підготовки фахівців високого рівня

24 january 2019

Успішна акредитація освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» – основна оцінка підготовки фахівців високого рівня

В університеті успішно завершилася акредитація освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія».

Експертна комісія працювала у складі завідувача кафедри аналітичної хімії та хімічної технології харчових добавок і косметичних засобів Державного вищого навчального закладу «Український хіміко-технологічний університет», доктора хімічних наук, професора Миколи Ніколенка (голова комісії) і члена комісії, завідувача кафедри аналітичної хімії та екотехнологій Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, кандидата хімічних наук, професора Жолта Кормаша.

У період з 21 по 23 січня 2019 безпосередньо у навчальному закладі комісія провела акредитаційну експертизу провадження освітньої діяльності на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів та оцінила фактичний стан кадрового, навчально-методичного, матеріально-технічного, інформаційного забезпечення, якісні характеристики підготовки фахівців, внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності навчального закладу та її відповідність установленим законодавством вимогам.

На підставі ознайомлення зі системою роботи кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів та університету в цілому, експертна комісія МОН України зробила висновок про спроможність НУХТ здійснювати підготовку фахівців за освітньо-професійною програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» за другим (магістерським) рівнем у межах наявного ліцензованого обсягу та забезпечувати необхідні вимоги до якості освіти.

Published on: 24-01-2019
Read also:
Біотехнологія на захисті сталого розвитку: перше практичне заняття магістрантів

Сьогодні вже ні у кого не викликає сумнівів той факт, що біотехнології відіграють ключову роль у досягненні Цілей сталого розвитку, надаючи нові рішення для глобальних викликів. Цього тижня магістранти-першокурсники освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» під керівництвом лекторки Вікторії Красінько провели перше п...

READ YOURSELF

Біотехнологія на захисті сталого розвитку: перше практичне заняття магістрантів 09 september 2024

Забезпечено високий рівень практичної підготовки здобувачів першого курсу

За підтримки керівництва ПрАТ «МХП» у рамках вивчення дисципліни «Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 5» для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» протягом лютого-березня 2024 року було організовано проведення лабораторних робіт у Кулінарно...

READ YOURSELF

Забезпечено високий рівень практичної підготовки здобувачів першого курсу 18 march 2024

Науково-практична конференція кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

31 травня 2022 р. в нашому університеті відбулася VI Всеукраїнська науково-практична дистанційна конференція «Інноваційні методи викладання іноземних мов у немовних вищих навчальних закладах», що була організована кафедрою ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Навчально-наукового інституту економіки і управління. Учасників привітала за...

READ YOURSELF

Науково-практична конференція кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 06 june 2022

Черговий науковий олімп здобувача-менеджера персоналу ‒ перемога у міжнародному конкурсі за напрямом «Public and Corporate Management»!

На базі Київського національного університету технологій та дизайну за підтримки Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» відбувся Міжнародний конкурс наукових робіт здобувачів вищої освіти за напрямом «Public and Corporate Management». Конкурс проводився у два етапи: на першому етапі здійснювалося рецензування наукових ро...

READ YOURSELF

Черговий науковий олімп здобувача-менеджера персоналу ‒ перемога у міжнародному конкурсі за напрямом «Public and Corporate Management»! 23 november 2023