Н У Х Т

Успішна акредитація освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» – основна оцінка підготовки фахівців високого рівня

24 січня 2019

Успішна акредитація освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» – основна оцінка підготовки фахівців високого рівня

В університеті успішно завершилася акредитація освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія».

Експертна комісія працювала у складі завідувача кафедри аналітичної хімії та хімічної технології харчових добавок і косметичних засобів Державного вищого навчального закладу «Український хіміко-технологічний університет», доктора хімічних наук, професора Миколи Ніколенка (голова комісії) і члена комісії, завідувача кафедри аналітичної хімії та екотехнологій Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, кандидата хімічних наук, професора Жолта Кормаша.

У період з 21 по 23 січня 2019 безпосередньо у навчальному закладі комісія провела акредитаційну експертизу провадження освітньої діяльності на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів та оцінила фактичний стан кадрового, навчально-методичного, матеріально-технічного, інформаційного забезпечення, якісні характеристики підготовки фахівців, внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності навчального закладу та її відповідність установленим законодавством вимогам.

На підставі ознайомлення зі системою роботи кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів та університету в цілому, експертна комісія МОН України зробила висновок про спроможність НУХТ здійснювати підготовку фахівців за освітньо-професійною програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» за другим (магістерським) рівнем у межах наявного ліцензованого обсягу та забезпечувати необхідні вимоги до якості освіти.

Опублікований: 24-01-2019
Читайте також:
У самостійне професійне життя вирушають випускники

У Відокремленому структурному підрозділі «Свалявський технічний фаховий коледж НУХТ» відбулося вручення дипломів студентам спеціальності «Туризм» (куратор – Михайло Станкович). Ще вчора вони були студентами, а сьогодні, як наголосила у вітальному слові завідувачка економічного відділу Надія Шекмар, отримали фундамент для майбутньої праці. Впевнен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У самостійне професійне життя вирушають випускники 24 травня 2022

Міжнародний науковий круглий стіл на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

25 січня 2023 року кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ім. В.Ф. Доценка був проведений Міжнародний науковий круглий стіл «Sustainable consumption in restaurant industry» («Розумне споживання в ресторанній індустрії»). Захід відбувся завдяки підтримці партнерів НУХТ, що ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний науковий круглий стіл на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 26 січня 2023

Наші студенти – переможці брейн-рингу на європейську тематику

Студентська команда Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ перемогла у міському брейн-ринзі на європейську тематику, ініційованому відділом у справах сім`ї, молоді, фізичної культури та спорту управління освіти, молоді та спорту м. Сміли. Організатори цієї гри для студентів, школярів та активної молоді мали на меті допомогти учасникам в інт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші студенти – переможці брейн-рингу на європейську тематику 22 серпня 2018

Корисний досвід і позитивні враження першокурсників від компанії «Фармак»

Екскурсії до великих промислових і фармацевтичних компаній завжди стають для здобувачів спеціальності «Біотехнології і біоінженерія» місцем отримання корисного досвіду та вражень. Саме тому із великим задоволенням здобувачі групи БТ-1-1 вирушили на екскурсію на фармацевтичний завод «Фармак». Компанія «Фармак» відома як лідер із виробництва лікарсь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисний досвід і позитивні враження першокурсників від компанії «Фармак» 23 червня 2023