Н У Х Т

Онлайн-Ярмарок Вакансій «Career Week NUFT-2020» завершив свою роботу

24 november 2020

Онлайн-Ярмарок Вакансій «Career Week NUFT-2020» завершив свою роботу

Цього року Ярмарок Вакансій відбувався впродовж насичених п’ятьох днів – з 17 по 21 листопада 2020, у форматі онлайн-трансляцій. Підтримали нашу ініціативу 25 компаній, топ-менеджери та фахові експерти яких провели для здобувачів освіти та випускників цікаві вебінари, мітапи, відео-презентації та лекції.

Генеральними спонсорами кар’єрного тижня виступили ТОВ «Перший Столичний Хлібозавод», ТОВ «ФОРА», ТОВ «ОРІОН.ГРУП».

Кар'єрний тиждень надав унікальну можливість студентам і всім, хто приєднався до участі, поспілкуватися з фаховими спеціалістами міжнародних і вітчизняних компаній, дізнатися про кадрові потреби бізнесу та отримати особисту кар'єрну консультацію.

Під час прямих включень з експертами Данії та Польщі студенти познайомилися з особливостями європейської культури менеджменту, почули поради та лайфхаки щодо побудови шляху до успіху від топ-менеджерів компаній «Терра Фуд», «AbInBevEfes», «CocaCola», Тернопільський молокозавод, «Перший Столичний Хлібозавод», «Лантманнен Акса» та «Еконія».

Учасники кар’єрного тижня взяли участь у програмах розвитку, де визначили свої провідні риси характеру (особистий внутрішній компас) та методи вдосконалення своїх soft і hard skills, що далі зможе допомогти в успішному працевлаштуванні за обраною спеціальністю. Крім того, студенти активно відповідали на питання спікерів, задавали власні запитання в чаті, а також брали участь у кейсах, розіграшах і конкурсах від компаній.

Для студентів, які з різних причин не мали змоги відвідати онлайн-ярмарок, здійснювався запис відеоконференцій. Відео можна переглянути тут.

Подібні кар’єрні заходи допомагають молоді визначитися з подальшим шляхом розвитку своєї кар’єри після закінчення університету.

Published on: 24-11-2020
Read also:
Гість зі швейцарського закладу вищої освіти на кафедрі готельно-ресторанної справи

20 травня на кафедру готельно-ресторанної справи завітав директор з маркетингу та розвитку Східної Європи швейцарської групи освітніх закладів SEG (Swiss Education Group), до якої входить 5 рейтингових університетів, Горан Йорданов. У теплій атмосфері гостя зустріли в.о. завідувача кафедри Віктор Доценко, доцент кафедри Віта Цирульнікова і старший...

READ YOURSELF

Гість зі швейцарського закладу вищої освіти на кафедрі готельно-ресторанної справи 22 may 2019

Eiswein вітчизняного виробництва на науковому семінарі на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар «Розроблення технології крижаного вина в агрокліматичних умовах північного Причорномор’я». Доповідь за темою своєї дисертаційної роботи представила здобувач кафедри енології Одеської національної академії харчових технологій Вікторія Луцькова (науковий керівник – професор Ок...

READ YOURSELF

Eiswein вітчизняного виробництва на науковому семінарі на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 23 may 2019

Ми – завжди відкриті: SPRING OPEN DAY НУХТ

Все менше часу залишається до початку вступної кампанії-2024, все ближче той момент, коли цьогорічні вступники повинні будуть остаточно визначитися зі своєю майбутньою спеціальністю і закладом вищої освіти, де її здобувати. Щоб зорієнтуватися у вирі нинішніх освітніх пропозицій варто особисто відвідати заклад освіти й на власні очі побачити його мо...

READ YOURSELF

Ми – завжди відкриті: SPRING OPEN DAY НУХТ 16 march 2024