Н У Х Т

Безпека – понад усе!

01 september 2023

Безпека – понад усе!

У понеділок в університеті розпочинається навчальний процес. Ми всі дуже чекали можливості повернутися до навчальних аудиторій і лабораторій і, нарешті, це стало можливим.

Сьогоднішнє наше першочергове завдання – зберегти життя і здоров'я усіх учасників освітнього процесу, тому адміністрація і господарські служби університету зробили все можливе, щоб створити максимально безпечні умови для якісного навчання. Але, нагадуємо, кожний здобувач освіти, кожний викладач і співробітник має дбати про свою безпеку й безпеку оточуючих.

Щоб усі НУХТівці мали чітке розуміння, що і як потрібно робити у випадку небезпечних ситуацій, наш штаб цивільної оборони та техногенної безпеки розробив відповідні інструкції, з якими радимо ознайомитися всім учасникам освітнього процесу.

Їх можна знайти на сайті університету у меню Студенту – Безпека та медична допомога; меню Співробітнику – Алгоритм дій під час повітряної тривоги; меню Оголошення на головній сторінці сайту, а також на сайті дистанційного навчання (головна сторінка – підменю Пам’ятки і Інструкції з питань цивільного захисту, пожежної безпеки, уникнення враження мінами і вибухонебезпечними предметами та поведінки працівників і здобувачів освіти у надзвичайній ситуації).

Також звертаємо увагу на схеми укриттів, які теж можна знайти на сайті (меню Студенту і меню Співробітнику) і на стендах у навчальних корпусах.

Будь ласка, ознайомтеся, вивчіть і неухильно дотримуйтеся рекомендацій! Безпека – понад усе!

Published on: 01-09-2023
Read also:
Ряди біотехнологів невпинно зростають!

З 6 по 13 червня на кафедрі біотехнології і мікробіології відбулися захисти дипломних бакалаврських проектів студентів денної форми навчання за напрямом підготовки «Біотехнологія». Екзаменаційну комісію очолювала завідувач кафедри, професор Тетяна Пирог. У складі комісії були доценти кафедри Юрій Пенчук та Оксана Скроцька, а також секретар, асистен...

READ YOURSELF

Ряди біотехнологів невпинно зростають! 18 june 2019

Біоенерготехнологи – фахівці майбутнього!

А чи знаєте ви, що за історію розвитку людського суспільства споживання енергії з розрахунку на одну людину зросло більше ніж у 100 разів? Нині кожні 10-15 років світовий рівень споживання енергії практично подвоюється. Водночас запаси традиційних джерел енергії: нафти, вугілля, природного газу виснажуються, а спалювання викопних видів палива все б...

READ YOURSELF

Біоенерготехнологи – фахівці майбутнього! 17 may 2022

Про авторське морозиво від відомого українського джелатер’є

13 травня 2022 року відомий український джелатер’є Массімо Джеларті на запрошення фахівців кафедри технології молока і молочних продуктів зустрівся з бакалаврами, магістрантами та аспірантами спеціальності 181 «Харчові технології» Навчально-наукового інституту харчових технологій і прочитав їм лекцію про сучасні тенденції розвитку виробництва автор...

READ YOURSELF

Про авторське морозиво від відомого українського джелатер’є 16 may 2022