Н У Х Т

Лабораторні заняття студентів поліграфістів-пакувальників у компанії «ЕВОТЕК»

30 january 2024

Лабораторні заняття студентів поліграфістів-пакувальників у компанії «ЕВОТЕК»

Компанія «ЕВОТЕК» – лідер із виробництва гнучкого пакування, надає свою базу для стажування і проведення лабораторних занять студентів НУХТ, які вивчають комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки.

На черговому занятті у компанії «ЕВОТЕК» здобувачі освіти визначали фізико-механічні властивості гнучких пакувальних матеріалів, міцність зварних швів упаковки для чіпсів і майонезу, надійність холодного склеювання упаковки для шоколаду та цукерок, міцність закріплення фарбового шару, відповідність кольоровідтворенню, відстань між фотомітками.

Запаковані продукти, які потребують наступної стерилізації, випробовували на витривалість щодо реторт-оброблення в автоклаві, а герметичність пакетів для соусів і заправок випробували на герметичність під тиском та вакуумом за методом Bubble Test (до речі, це – цікавий експеримент, радимо наступного разу приєднатися до студентів).

Компанія «ЕВОТЕК» пильну увагу приділяє безпечності пакувальних матеріалів, а студенти разом із фахівцями перевірили матеріали з друком на вміст залишкових розчинників газохроматографічним методом; бар’єрні властивості упаковки, які забезпечують довготривале зберігання харчових продуктів, визначали на приладах MOCON за показниками кисне- та вологопроникності.

Зазначимо, для майбутнього фахівця це – унікальна можливість навчитися працювати із сучасним обладнанням, опанувати методи тестування, перейняти досвід професіоналів, проводити дослідницьку роботу та створювати інноваційну упаковку. Такі фахівці завжди будуть цінуватися. А ми цінуємо увагу колективу та адміністрації компанії «ЕВОТЕК», серед яких, до речі, є багато випускників нашого університету.

Зберігаємо бадьорий дух і дякуємо Силам Оборони за можливість навчати та навчатися!

Published on: 30-01-2024
Read also:
Наші біотехнологи впевнено здобувають знання необхідні для майбутньої фахової діяльності

Чи багато з нас може відповісти на запитання, що таке пробіотики? Напевно, що більшість зможе. А от чи зможе пояснити, що таке: пребіотики, метабіотики, постбіотики, кобіотики, парапробіотики тощо? Чи знаємо ми різницю між симбіотиками та синбіотиками? Чи можемо відрізнити гомопробіотики, гетеропробіотики від аутопробіотиків? А здобувачі 4 курсу сп...

READ YOURSELF

Наші біотехнологи впевнено здобувають знання необхідні для майбутньої фахової діяльності 29 april 2022

Університет розпочав акредитувати освітні програми за третім рівнем вищої освіти

12-14 січня 2022 року в університеті працювали експерти Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, які здійснювали акредитаційну експертизу освітньої програми «Машини та апарати харчових, мікробіологічних і фармацевтичних виробництв» за третім рівнем вищої освіти (доктор філософії) за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування». ...

READ YOURSELF

Університет розпочав акредитувати освітні програми за третім рівнем вищої освіти 14 january 2022

Є чим пишатися студентам-бакалаврам спеціальності «Реклама і зв'язки з громадськістю»

На кафедрі маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління завершилися захисти бакалаврських робіт студентами спеціальності «Реклама та зв'язки з громадськістю». Традиційно для кафедри такі захисти – це свято, а не складні випробування. Для студентів, які представляли свої проекти рекламних кампаній для закладів харчування, – це мо...

READ YOURSELF

Є чим пишатися студентам-бакалаврам спеціальності «Реклама і зв'язки з громадськістю» 26 june 2019

Гостьова онлайн-лекція англійською мовою на кафедрі технології консервування

На запрошення доцентки кафедри технології консервування Світлани Матко гостьову онлайн-лекцію «Функціональні крохмалі для розбудови текстури харчових продуктів» англійською мовою прочитав дуже досвідчений спеціаліст, кандидат хімічних наук, менеджер з розвитку бізнесу компанії «Ingredion», відповідальний за ринки, що розвиваються Сергій Даценко. Л...

READ YOURSELF

Гостьова онлайн-лекція англійською мовою на кафедрі технології консервування 26 november 2021