Н У Х Т

Лабораторні заняття студентів поліграфістів-пакувальників у компанії «ЕВОТЕК»

30 january 2024

Лабораторні заняття студентів поліграфістів-пакувальників у компанії «ЕВОТЕК»

Компанія «ЕВОТЕК» – лідер із виробництва гнучкого пакування, надає свою базу для стажування і проведення лабораторних занять студентів НУХТ, які вивчають комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки.

На черговому занятті у компанії «ЕВОТЕК» здобувачі освіти визначали фізико-механічні властивості гнучких пакувальних матеріалів, міцність зварних швів упаковки для чіпсів і майонезу, надійність холодного склеювання упаковки для шоколаду та цукерок, міцність закріплення фарбового шару, відповідність кольоровідтворенню, відстань між фотомітками.

Запаковані продукти, які потребують наступної стерилізації, випробовували на витривалість щодо реторт-оброблення в автоклаві, а герметичність пакетів для соусів і заправок випробували на герметичність під тиском та вакуумом за методом Bubble Test (до речі, це – цікавий експеримент, радимо наступного разу приєднатися до студентів).

Компанія «ЕВОТЕК» пильну увагу приділяє безпечності пакувальних матеріалів, а студенти разом із фахівцями перевірили матеріали з друком на вміст залишкових розчинників газохроматографічним методом; бар’єрні властивості упаковки, які забезпечують довготривале зберігання харчових продуктів, визначали на приладах MOCON за показниками кисне- та вологопроникності.

Зазначимо, для майбутнього фахівця це – унікальна можливість навчитися працювати із сучасним обладнанням, опанувати методи тестування, перейняти досвід професіоналів, проводити дослідницьку роботу та створювати інноваційну упаковку. Такі фахівці завжди будуть цінуватися. А ми цінуємо увагу колективу та адміністрації компанії «ЕВОТЕК», серед яких, до речі, є багато випускників нашого університету.

Зберігаємо бадьорий дух і дякуємо Силам Оборони за можливість навчати та навчатися!

Published on: 30-01-2024
Read also:
Лабораторні практикуми для слухачів сертифікатних програм кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

Одним із важливих і цікавих напрямків, який дає можливість отримати нові знання і підвищити свої професійні компетенції є залучення здобувачів вищої освіти, фахівців харчових виробництв і педагогічних працівників до цільових сертифікатних програм, які проводяться спеціалізованими кафедрами нашого університету. Цьогоріч на кафедрі технології м'яса ...

READ YOURSELF

Лабораторні практикуми для слухачів сертифікатних програм кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 14 april 2025

Звідки береться Nutri-Score і як він сприяє здоровому способу життя?

Про це викладачам і здобувачам освіти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки розповіла начальниця відділу розробки групи компаній FOZZY GROUP Ірина Недавня в Smart-лекції «Французька система маркування Nutri-Score – свідомий вибір продуктів». Nutri-Score – це система кольорового маркування, яка допомагає клієнтам порівнювати поживні властивост...

READ YOURSELF

Звідки береться Nutri-Score і як він сприяє здоровому способу життя? 15 january 2024

Усе про інноваційні інгредієнти для харчової промисловості дізналися здобувачі кафедри технології молока і молочних продуктів

16 березня у межах підготовки бакалаврів, магістрів і докторів філософії, які навчаються за освітніми програмами спеціальності 181 «Харчові технології», кафедрою технології молока і молочних продуктів була організована гостьова лекція, яку прочитав технолог ТОВ «Даніско Україна», випускник нашого університету Анатолій Бабій. Здобувачі освіти ознай...

READ YOURSELF

Усе про інноваційні інгредієнти для харчової промисловості дізналися здобувачі кафедри технології молока і молочних продуктів 17 march 2021

Потужне наукове представництво на Міжнародній науково-практичній конференції «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації»

23 травня 2023 року в університеті відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації», організована кафедрою технології м'яса і м'ясних продуктів. Конференція з міжнародною участю працювала в змішаному форматі та об’єднала понад трьохсот учасників із різних регіонів України...

READ YOURSELF

Потужне наукове представництво на Міжнародній науково-практичній конференції «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації» 29 may 2023