Н У Х Т

Подаруй Різдво!

22 december 2023

Подаруй Різдво!

Підготовка до Різдва – це завжди радісний процес, адже нам не потрібно думати про робочі турботи і проблеми, і всі ми готуємося до приходу чудового свята.

21 грудня 2023 року в нашому університеті за ініціативи ректора, професора Олександра Шевченка та фахівчинь Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності Олени Подобій і Юлії Запорожець відбувся благодійний майстер-клас «Подаруй Різдво».

Зацікавленість до майстер-класу вражала, тому організаторами було прийнято рішення провести не три зустрічі, як планували спочатку, а одразу шість!

До участі в майстер-класі долучилися понад 150 учасників різної вікової категорії. Серед них учні та вчителі спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови № 92 імені Івана Франка, медичної гімназії №33, спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №87 імені О.П. Довженка, НВК «Потенціал». Також активну участь взяли здобувачі 1-3 курсів Навчально-наукового інституту харчових технологій.

Ведучий майстер-класу, асистент кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський разом із активною студентською молоддю НУХТ допомагали учасникам оздоблювати пряники, створювали святкову атмосферу, співали, танцювали та Різдво зустрічали. Також до проведення майстер-класів були долучені співробітники Навчально-наукового інституту харчових технологій Олена Білик, Вікторія Сапіга, Людмила Бурченко та Тетяна Лунько.

Під час заходу учасники відчули себе справжніми кондитерами, спробували малювати «смачними фарбами», провели час із користю та отримали нові знання, а також зробили власноруч різдвяний подарунок. Вони отримали новий досвід і знання, мали змогу відпочити від буденності та подарувати Різдво не тільки собі, а й тим, хто його дійсно потребує.

Спільнота Національного університету харчових технологій дуже вдячна всім, хто взяв участь у благодійному майстер-класі. І анонсує, що в 2024 році відбудеться безліч цікавих різноманітних майстер-класів, тому слідкуйте за анонсами на сайті.

Published on: 22-12-2023
Read also:
Дозвілля під час воєнного стану

Нині Україна переживає найскладніший період в своїй новітній історії. Дякуючи ЗСУ, колективи закладів вищої освіти мають можливість продовжувати навчально-виховний процес. Зосереджувати свою увагу лише на новинах з фронту психологи не рекомендують, потрібні періоди відпочинку. Саме прогулянки, відвідування музеїв, театрів сприяють відпочинку нервов...

READ YOURSELF

Дозвілля під час воєнного стану 22 november 2022

Новий напрям довгострокового проєкту «Здорове харчування від дитинства до довголіття»

7 травня в університеті відбулося чергове засідання круглого столу з розгляду тих нових викликів, які постають перед нашою країною, а в більш локальному масштабі – перед науковою спільнотою, задіяною у виконанні проєкту «Здорове харчування від дитинства до довголіття». З вітальними словами до присутніх звернулися організатори, ідейні натхненники т...

READ YOURSELF

Новий напрям довгострокового проєкту «Здорове харчування від дитинства до довголіття» 12 may 2025

Коли в Україні виходить книга про здорове харчування – серед авторів точно НУХТівці!

Нещодавно побачила світ книга «Алгоритм довголіття: здорове харчування та фізична рекреація» авторства лауреатки Державної премії України в галузі науки і техніки, лауреатки Премії Кабміну за впровадження інноваційних технологій, докторки технічних наук, завідувачки кафедри технології оздоровчих продуктів, професорки Галини Сімахіної. Серед її спів...

READ YOURSELF

Коли в Україні виходить книга про здорове харчування – серед авторів точно НУХТівці! 04 august 2025

Ювілейний випуск бакалаврів-хімтехнологів може похизуватися неабиякими знаннями та здобутими практичними навичками

Ось і підходить до завершення навчання ювілейного п’ятого випуску бакалаврів за напрямком підготовки 6.051301 «Хімічна технологія», студенти якого можуть похизуватися неабиякими знаннями та здобутими практичними навичками з дисципліни «Хімія та технологія косметичних засобів», повне розуміння якої неможливе без отримання теоретичної бази з дисциплі...

READ YOURSELF

Ювілейний випуск бакалаврів-хімтехнологів може похизуватися неабиякими знаннями та здобутими практичними навичками 22 may 2019