Н У Х Т

Подаруй Різдво!

22 december 2023

Подаруй Різдво!

Підготовка до Різдва – це завжди радісний процес, адже нам не потрібно думати про робочі турботи і проблеми, і всі ми готуємося до приходу чудового свята.

21 грудня 2023 року в нашому університеті за ініціативи ректора, професора Олександра Шевченка та фахівчинь Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності Олени Подобій і Юлії Запорожець відбувся благодійний майстер-клас «Подаруй Різдво».

Зацікавленість до майстер-класу вражала, тому організаторами було прийнято рішення провести не три зустрічі, як планували спочатку, а одразу шість!

До участі в майстер-класі долучилися понад 150 учасників різної вікової категорії. Серед них учні та вчителі спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови № 92 імені Івана Франка, медичної гімназії №33, спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №87 імені О.П. Довженка, НВК «Потенціал». Також активну участь взяли здобувачі 1-3 курсів Навчально-наукового інституту харчових технологій.

Ведучий майстер-класу, асистент кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський разом із активною студентською молоддю НУХТ допомагали учасникам оздоблювати пряники, створювали святкову атмосферу, співали, танцювали та Різдво зустрічали. Також до проведення майстер-класів були долучені співробітники Навчально-наукового інституту харчових технологій Олена Білик, Вікторія Сапіга, Людмила Бурченко та Тетяна Лунько.

Під час заходу учасники відчули себе справжніми кондитерами, спробували малювати «смачними фарбами», провели час із користю та отримали нові знання, а також зробили власноруч різдвяний подарунок. Вони отримали новий досвід і знання, мали змогу відпочити від буденності та подарувати Різдво не тільки собі, а й тим, хто його дійсно потребує.

Спільнота Національного університету харчових технологій дуже вдячна всім, хто взяв участь у благодійному майстер-класі. І анонсує, що в 2024 році відбудеться безліч цікавих різноманітних майстер-класів, тому слідкуйте за анонсами на сайті.

Published on: 22-12-2023
Read also:
Цикл відкритих лекцій на кафедрі експертизи харчових продуктів розпочато!

14 жовтня на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося лекційне заняття з дисципліни «Обладнання харчових виробництв. Модуль 2. Гігієнічний інжиніринг» на тему «Конструкційні матеріали, що допущені до використання при проєктуванні технологічного обладнання харчових виробництв», яке доцент кафедри Богдан Пащенко провів для здобувачів-бакалаврі...

READ YOURSELF

Цикл відкритих лекцій на кафедрі експертизи харчових продуктів розпочато! 15 october 2025

Вино як мистецтво: захоплива гостьова лекція від кафедри іноземних мов професійного спрямування

10 квітня 2025 року відбулася захоплива гостьова лекція «Вино як мистецтво: поєднання смаку, аромату та культури», яку прочитав президент Асоціації сомельє України та бренд-амбасадор всесвітньо відомої компанії Moët Hennessy Іван Бачурін. Захід зібрав поціновувачів винної культури, студентів і викладачів, які мали унікальну нагоду зануритися у виш...

READ YOURSELF

Вино як мистецтво: захоплива гостьова лекція від кафедри іноземних мов професійного спрямування 11 april 2025

Маркетологи-дипломники підтверджують свій високий рівень! [ожидает перевода]

Високий рівень підготовки фахівців з маркетингу у Національному університеті харчових технологій постійно підтверджується успіхами як у навчанні, так у науковій діяльності студентів. Креативність і наукова новизна постійно вирізняють навчально-наукові роботи здобувачів-маркетологів, що дозволяє їм брати активну участь і перемагати у численних конку...

READ YOURSELF

Маркетологи-дипломники підтверджують свій високий рівень! [ожидает перевода] 07 july 2022

Розвиток культури якості в освіті: викладачі факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – на фаховому семінарі НАЗЯВО

16 жовтня 2025 року викладачки факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка – завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Шаран, професорка кафедри Тетяна Сильчук, завідувачка кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Мельник, професорка кафедри Ірина Антоненко та асистентка кафедри технології...

READ YOURSELF

Розвиток культури якості в освіті: викладачі факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка – на фаховому семінарі НАЗЯВО 20 october 2025