Н У Х Т

Онлайн-Ярмарок Вакансій «Career Week NUFT-2020» завершив свою роботу

24 листопада 2020

Онлайн-Ярмарок Вакансій «Career Week NUFT-2020» завершив свою роботу

Цього року Ярмарок Вакансій відбувався впродовж насичених п’ятьох днів – з 17 по 21 листопада 2020, у форматі онлайн-трансляцій. Підтримали нашу ініціативу 25 компаній, топ-менеджери та фахові експерти яких провели для здобувачів освіти та випускників цікаві вебінари, мітапи, відео-презентації та лекції.

Генеральними спонсорами кар’єрного тижня виступили ТОВ «Перший Столичний Хлібозавод», ТОВ «ФОРА», ТОВ «ОРІОН.ГРУП».

Кар'єрний тиждень надав унікальну можливість студентам і всім, хто приєднався до участі, поспілкуватися з фаховими спеціалістами міжнародних і вітчизняних компаній, дізнатися про кадрові потреби бізнесу та отримати особисту кар'єрну консультацію.

Під час прямих включень з експертами Данії та Польщі студенти познайомилися з особливостями європейської культури менеджменту, почули поради та лайфхаки щодо побудови шляху до успіху від топ-менеджерів компаній «Терра Фуд», «AbInBevEfes», «CocaCola», Тернопільський молокозавод, «Перший Столичний Хлібозавод», «Лантманнен Акса» та «Еконія».

Учасники кар’єрного тижня взяли участь у програмах розвитку, де визначили свої провідні риси характеру (особистий внутрішній компас) та методи вдосконалення своїх soft і hard skills, що далі зможе допомогти в успішному працевлаштуванні за обраною спеціальністю. Крім того, студенти активно відповідали на питання спікерів, задавали власні запитання в чаті, а також брали участь у кейсах, розіграшах і конкурсах від компаній.

Для студентів, які з різних причин не мали змоги відвідати онлайн-ярмарок, здійснювався запис відеоконференцій. Відео можна переглянути тут.

Подібні кар’єрні заходи допомагають молоді визначитися з подальшим шляхом розвитку своєї кар’єри після закінчення університету.

Опублікований: 24-11-2020
Читайте також:
Цілеспрямоване поглиблення знань

Кінець навчального року – хороший час для старту нових знань! Викладачка кафедри маркетингу Ірина Ніколаєнко з 19 по 30 червня 2023 року пройшла  стажування, організоване навчальною студією ТРЕНД у рамках реалізації проєкту «Вона Хаб» за імплементації ГО «Інноваційні соціальні рішення», підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення та фінансової під...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цілеспрямоване поглиблення знань 03 липня 2023

Над зниженням глікемічності та калорійності популярних серед населення продуктів харчування працюють наші молоді науковці

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся науковий семінар «Удосконалення технології пряників шляхом застосування низькоглікемічних цукрозамінників» аспірантки Анни Донець. Науковий керівник – професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Вікторія Дорохович. Семінар розпочався з обґрунтування акту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Над зниженням глікемічності та калорійності популярних серед населення продуктів харчування працюють наші молоді науковці 03 липня 2019

Гостьова лекція «Еволюція зеленого будівництва та найкращі методи сертифікації» для здобувачів менеджерів та ейчарів

16 листопада 2023 року здобувачі освітньо-професійних програм «Менеджмент персоналу» (бакалаври і магістри) та «Менеджмент» зустрілися із запрошеними гостями ‒ доцентом кафедри теплоенергетики та холодильної техніки» Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Романом Грищенком і директором компанії «MK Sustainable Engi...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція «Еволюція зеленого будівництва та найкращі методи сертифікації» для здобувачів менеджерів та ейчарів 17 листопада 2023

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції готується до Днів гостинності

25 жовтня доцент Ірина Силка та асистент Ганна Березова відвідали Київський державний коледж туризму та готельного господарства. Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції ознайомили  студентів коледжу з особливостями підготовки фахівців за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Моло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції готується до Днів гостинності 28 жовтня 2019