Н У Х Т

Коучинг для вступників

26 квітня 2024

Коучинг для вступників

Відповідальний за профорієнтаційну роботу по Навчально-науковому інституту харчових технологій і кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів, доцент Ігор Страшинський успішно продовжив профорієнтаційний марафон школами Боярської міської ради.

24 квітня викладач презентував наш університет в опорному закладі освіти «Боярський академічний ліцей ім. Євгена Коновальця» та у Забірському опорному закладі освіти Боярської міської ради. Він ознайомив учнів 10-11 класів зі структурними підрозділами НУХТ, спеціальностями та освітніми програми університету. Докладно розповів учням про матеріальне забезпечення навчального процесу випускових кафедр Навчально-наукового інституту харчових технологій, бази практики, в тому числі за кордоном, спорткомплекс, дозвілля та умови проживання здобувачів освіти у студентському містечку університету.

Ігор Страшинський запросив десятикласників на підготовчі курси НУХТ з осені 2024 року, а випускникам наголосив на спеціальностях університету з особливою підтримкою держави.

Навчально-науковий інститут харчових технологій висловлює особливі подяки директорці опорного закладу освіти «Боярський академічний ліцей ім. Євгена Коновальця» Маргариті Савицькій і директору Забірського опорного закладу освіти Боярської міської ради Василю Королю за сприяння в організації заходів і сподівається на плідну співпрацю між нашими навчальними закладами в межах підписаних договорів про співробітництво.

Опублікований: 26-04-2024
Читайте також:
Бібліотека університету презентує нові надходження літератури

25-27 вересня у науковому читальному залі Науково-технічної бібліотеки університету працює виставка нових надходжень, на якій представлені видання, що надійшли до бібліотеки у вересні 2018 року. В експозиції представлені підручники, монографії, навчальні посібники з комп’ютерних наук, управління, менеджменту, психології, економічних наук, міжнарод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бібліотека університету презентує нові надходження літератури 26 вересня 2018

Нова перемога: здобувачка НУХТ перемогла у престижному міжнародному конкурсі

Вперше представниця молодого покоління українських пакувальників взяла участь і здобула перемогу у престижному міжнародному конкурсі German Packaging Award 2022. Неймовірно пишаємося, що нею стала здобувачка освіти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого нашого університету Ольга Степанова, яка представила у категор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нова перемога: здобувачка НУХТ перемогла у престижному міжнародному конкурсі 26 серпня 2022

Профорієнтаційні заходи кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

9 листопада професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, гарант освітньої програми «Технології харчування» Олег Кузьмін побував у школі І-ІІІ ступенів №84 м. Києва. Метою візиту було запрошення старшокласників на День відкритих дверей нашого універ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційні заходи кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 10 листопада 2023

Про управління особистими фінансами та планування статків дізналися здобувачі-фінансисти від фахівця НБУ

Студенти-фінансисти другого та четвертого курсів разом із викладачами кафедри фінансів за ініціативи доцентки Ганни Роганової 16 грудня 2020 року взяли участь в онлайн-зустрічі з головним спеціалістом Управління зв’язків з громадськістю та фінансової обізнаності Департаменту комунікацій НБУ, к.е.н. Оленою Тригуб. Тема зустрічі є важливою та актуаль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про управління особистими фінансами та планування статків дізналися здобувачі-фінансисти від фахівця НБУ 17 грудня 2020