Н У Х Т

Коучинг для вступників

26 квітня 2024

Коучинг для вступників

Відповідальний за профорієнтаційну роботу по Навчально-науковому інституту харчових технологій і кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів, доцент Ігор Страшинський успішно продовжив профорієнтаційний марафон школами Боярської міської ради.

24 квітня викладач презентував наш університет в опорному закладі освіти «Боярський академічний ліцей ім. Євгена Коновальця» та у Забірському опорному закладі освіти Боярської міської ради. Він ознайомив учнів 10-11 класів зі структурними підрозділами НУХТ, спеціальностями та освітніми програми університету. Докладно розповів учням про матеріальне забезпечення навчального процесу випускових кафедр Навчально-наукового інституту харчових технологій, бази практики, в тому числі за кордоном, спорткомплекс, дозвілля та умови проживання здобувачів освіти у студентському містечку університету.

Ігор Страшинський запросив десятикласників на підготовчі курси НУХТ з осені 2024 року, а випускникам наголосив на спеціальностях університету з особливою підтримкою держави.

Навчально-науковий інститут харчових технологій висловлює особливі подяки директорці опорного закладу освіти «Боярський академічний ліцей ім. Євгена Коновальця» Маргариті Савицькій і директору Забірського опорного закладу освіти Боярської міської ради Василю Королю за сприяння в організації заходів і сподівається на плідну співпрацю між нашими навчальними закладами в межах підписаних договорів про співробітництво.

Опублікований: 26-04-2024
Читайте також:
Перша ластівка: вперше в університеті відбувся успішний захист дисертації на здобуття наукового ступеня доктора PhD

3 листопада вперше в нашому університеті відбувся захист дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD) з галузі знань «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології».   Здобувачка кафедри готельно-ресторанної справи Ірина Медвідь представила на розгляд разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.001 дисер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перша ластівка: вперше в університеті відбувся успішний захист дисертації на здобуття наукового ступеня доктора PhD 05 листопада 2020

Актуальне про охорону праці

Одним із важливих завдань охорони праці є створення комфортних умов праці та запобігання виникненню нещасних випадків на виробництві і профзахворювань, проведення профілактичних заходів, спрямованих на усунення шкідливих і небезпечних виробничих факторів, викликаних умовами праці, попередження виникнення випадків загрози здоров'ю і життю працівникі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальне про охорону праці 23 січня 2018

З інноваційними рішеннями у зерновому господарстві знайомилися третьокурсники

Доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна Євген Харченко організував для студентів третього курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій відвідування Десятої міжнародної виставки інноваційних рішень у зерновому господарстві «Зернові технології». Ця виставка посідає головне місце серед спеціалізованих виставкових заходів Укра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваційними рішеннями у зерновому господарстві знайомилися третьокурсники 26 лютого 2020

Викладачі НУХТ взяли участь у першому еногастрономічному саміті

Нещодавно викладачі кафедр технології ресторанної і аюрведичної продукції; готельно-ресторанної справи; туристичного та готельного бізнесу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка взяли участь у першому еногастрономічному саміті SLOW FOOD ODESA, що відбувся на базі Одеського національного технологічного унів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі НУХТ взяли участь у першому еногастрономічному саміті 11 листопада 2024