Студенти кафедри технології молока і молочних продуктів Артур Михалевич (науковий керівник – доцент Алла Тимчук) і Валерія Скуйбіда (науковий керівник – Олена Онопрійчук) виступили з доповідями на Всеукраїнській науково-практичній конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді», яка відбулася 3 квітня у Харківському державному університеті харчування і торгівлі на кафедрі технологій переробки плодів, овочів і молока.
Валерія Скуйбіда запропонувала спосіб коагуляції білків молока шляхом використання пюре із ягід, а Артур Михалевич ˗ енерго- та ресурсозберігаючу технологію ферментованого напою зі вторинної молочної сировини у рамках роботи секції «Інноваційні технології продуктів оздоровчого харчування для підприємств харчової промисловості, ресторанного бізнесу та торгівлі».
Також під час роботи конференції студенти взяли участь у проведенні майстер-класів по виробництву молочних продуктів
За актуальність представленого матеріалу Валерія Скуйбіда відзначена грамотою, а Артур Михалевич нагороджений Дипломом III ступеня за кращу доповідь.
Колектив кафедри технології молока і молочних продуктів пишається своїми студентами, вдячний їм за активну участь у всеукраїнських конференціях і бажає подальших творчих здобутків!