Н У Х Т

Свої інноваційні технології представили бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів на Всеукраїнській науково-практичній конференції у Харкові

04 april 2019

Свої інноваційні технології представили бакалаври кафедри технології молока і молочних продуктів на Всеукраїнській науково-практичній конференції у Харкові

Студенти кафедри технології молока і молочних продуктів Артур Михалевич (науковий керівник – доцент Алла Тимчук) і Валерія Скуйбіда (науковий керівник – Олена Онопрійчук) виступили з доповідями на Всеукраїнській науково-практичній конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді», яка відбулася 3 квітня у Харківському державному університеті харчування і торгівлі на кафедрі технологій переробки плодів, овочів і молока.

Валерія Скуйбіда запропонувала спосіб коагуляції білків молока шляхом використання пюре із ягід, а Артур Михалевич ˗ енерго- та ресурсозберігаючу технологію ферментованого напою зі вторинної молочної сировини у рамках роботи секції «Інноваційні технології продуктів оздоровчого харчування для підприємств харчової промисловості, ресторанного бізнесу та торгівлі».

Також під час роботи конференції студенти взяли участь у проведенні майстер-класів по виробництву молочних продуктів

За актуальність представленого матеріалу Валерія Скуйбіда відзначена грамотою, а Артур Михалевич нагороджений Дипломом III ступеня за кращу доповідь.

Колектив кафедри технології молока і молочних продуктів пишається своїми студентами, вдячний їм за активну участь у всеукраїнських конференціях і бажає подальших творчих здобутків!

 

Published on: 04-04-2019
Read also:
Захисти магістерських робіт з прикладної механіки

8 лютого на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки розпочалися захисти випускових робіт здобувачів освіти ступеня «Магістр». На цю довгоочікувану подію зібралась на тільки студентська спільнота, а і представники промисловості: голова екзаменаційної комісії, фахівець фірми ТОВ «ЕВОТЕК. ІНК.» Денис Пригодій, Тетяна Воловик (KOSTAL Ukraine), Андр...

READ YOURSELF

Захисти магістерських робіт з прикладної механіки 08 february 2022

Серед лідерів наукового потенціалу!

Згідно з оновленими за показниками другого кварталу 2024 року даними Ukrainian National H-index Ranking, наш університет продовжує покращувати свої показники. Наразі НУХТ має National H-index 35, H-index у базі даних Scopus – 33, H-index у Web of Science – 30 та H-index у Google Scholar – 84. Ukrainian National H-index Ranking – незалежний міжнаро...

READ YOURSELF

Серед лідерів наукового потенціалу! 02 may 2024

Науково-методичний семінар «Особливості впровадження НАССР на крафтовому виробництві»

У рамках проведення локального моніторингу освітніх програм кафедри експертизи харчових продуктів відбувся науково-методичний семінар «Особливості впровадження НАССР на крафтовому виробництві» за участі викладів кафедри та провідної фахівчині в сфері харчової безпечності й аудиторки міжнародних органів сертифікації DQS GmbH, TGS International Certi...

READ YOURSELF

Науково-методичний семінар «Особливості впровадження НАССР на крафтовому виробництві» 25 january 2024

Збереження традицій у серці сучасного університету: майстер-клас із розпису писанок

Напередодні світлого свята Великодня члени профспілки мали нагоду долучитися до майстер-класу з розпису писанок, який відбувся у творчому просторі «Цінності». Захід об'єднав представників різних структурних підрозділів університету. Це був не просто захід, а акт дотику до глибоких сенсів української культури. Учасники дізналися про символіку кольо...

READ YOURSELF

Збереження традицій у серці сучасного університету: майстер-клас із розпису писанок 17 april 2025