Н У Х Т

Стартувала практична підготовка здобувачів в умовах адаптивного карантину

02 вересня 2020

Стартувала практична підготовка здобувачів в умовах адаптивного карантину

Практична підготовка здобувачів вищої освіти є одним із важливих видів освітнього процесу, якому в нашому університеті приділяється велика увага.

Тому, відповідно до графіка навчального процесу, з 1 вересня 2020 року 1056 студентів, у т.ч. 687 здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» і 369 здобувачів освітнього ступеня «магістр» факультетів біотехнології та екологічного контролю, автоматизації і комп’ютерних систем, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, а також Навчально-наукового інституту економіки і управління та Навчально-наукового інституту харчових технологій розпочали технологічну, виробничу та переддипломну практику на провідних підприємствах галузі.

Здобувачі отримали унікальну можливість бути направленими на практику на найпотужніші високотехнологічні підприємства України, де вивчатимуть напрямки діяльності та організації роботи підприємств для закріплення, поглиблення і розширення знань і умінь, зможуть застосувати набуті в університеті теоретичні знання для розв’язання актуальних проблем, а також зберуть матеріали для виконання кваліфікаційної дипломної роботи.

До керівництва практикою залучені досвідчені викладачі університету та провідні фахівці установ і підприємств, де проходить практика.

Практика покликана підготувати майбутніх спеціалістів до реальної практичної роботи, забезпечити належний рівень їх професійної підготовки і, сподіваємося, наші здобувачі вповні скористаються усіма можливостями, що вона дає.

Нагадуємо, що практика в умовах адаптивного карантину проходить із дотриманням усіх протиепідемічних заходів – соціальним дистанціюванням і виконанням санітарно-гігієнічних норм.

Бажаємо здобувачам вищої освіти яскравих вражень, успішного проходження практики та високих оцінок за її результатами! 

Опублікований: 02-09-2020
Читайте також:
Спільно з виробничниками виконали лабораторну роботу магістранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

22 листопада на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулося лабораторне заняття з дисципліни «Інноваційні технології м’ясних і м'ясомістких продуктів» для магістрантів першого курсу освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса». За ініціативи професорки Ірини Шевченко до заняття долучилися фахівц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спільно з виробничниками виконали лабораторну роботу магістранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 23 листопада 2023

Біль кримськотатарського народу – наш спільний біль!

На кафедрі гуманітарних дисциплін було вшановано День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу. Викладачі кафедри зі здобувачами різних факультетів та інститутів провели тематичні бесіди щодо цієї трагічної події. Професорка Надія Левицька наголосила на тому, що депортація близько 400 000 кримських татар, була цілеспрямованою акцією, влаш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біль кримськотатарського народу – наш спільний біль! 22 травня 2023

Театралізована вистава «Новорічні чоботи» у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

19 грудня 2019 року учасники художньої самодіяльності Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ презентували театралізовану виставу «Новорічні чоботи». Присутні поринули у новорічну історію, головними героями якої були Святий Миколай, Дід Мороз, Снігурка, Поліцейський, Пес Мухтар, Баба Яга, Продавчиня, Двірничка. Актори настільки оригінально ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Театралізована вистава «Новорічні чоботи» у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ 20 грудня 2019