Н У Х Т

Стартувала практична підготовка здобувачів в умовах адаптивного карантину

02 вересня 2020

Стартувала практична підготовка здобувачів в умовах адаптивного карантину

Практична підготовка здобувачів вищої освіти є одним із важливих видів освітнього процесу, якому в нашому університеті приділяється велика увага.

Тому, відповідно до графіка навчального процесу, з 1 вересня 2020 року 1056 студентів, у т.ч. 687 здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» і 369 здобувачів освітнього ступеня «магістр» факультетів біотехнології та екологічного контролю, автоматизації і комп’ютерних систем, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, а також Навчально-наукового інституту економіки і управління та Навчально-наукового інституту харчових технологій розпочали технологічну, виробничу та переддипломну практику на провідних підприємствах галузі.

Здобувачі отримали унікальну можливість бути направленими на практику на найпотужніші високотехнологічні підприємства України, де вивчатимуть напрямки діяльності та організації роботи підприємств для закріплення, поглиблення і розширення знань і умінь, зможуть застосувати набуті в університеті теоретичні знання для розв’язання актуальних проблем, а також зберуть матеріали для виконання кваліфікаційної дипломної роботи.

До керівництва практикою залучені досвідчені викладачі університету та провідні фахівці установ і підприємств, де проходить практика.

Практика покликана підготувати майбутніх спеціалістів до реальної практичної роботи, забезпечити належний рівень їх професійної підготовки і, сподіваємося, наші здобувачі вповні скористаються усіма можливостями, що вона дає.

Нагадуємо, що практика в умовах адаптивного карантину проходить із дотриманням усіх протиепідемічних заходів – соціальним дистанціюванням і виконанням санітарно-гігієнічних норм.

Бажаємо здобувачам вищої освіти яскравих вражень, успішного проходження практики та високих оцінок за її результатами! 

Опублікований: 02-09-2020
Читайте також:
Успішна атестація здобувачів бакалаврського ступеня за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»

14 лютого 2023 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся  атестаційний екзамен для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» заочної форми навчання зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа». Очолювала екзаменаційну комісію завідувачка кафедри готельно-ресторанної справи,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішна атестація здобувачів бакалаврського ступеня за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» 17 лютого 2023

Синергія науки, інженерної думки та виробництва: секція «Мехатроніка і пакувальна техніка»

10 квітня 2025 року у рамках 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» відбулося засідання секції «Мехатроніка і пакувальна техніка», що стало яскравим прикладом синергії науки, інженерної думки та потреб сучасного виробництва. Секцію...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Синергія науки, інженерної думки та виробництва: секція «Мехатроніка і пакувальна техніка» 11 квітня 2025

Профорієнтація у першій Альма матер від студентів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів значна увага приділяється майбутнім вступникам, як тим, що навчаються у коледжах нашого університету, так і випускникам коледжів і технікумів за спорідненим напрямом підготовки. До профорієнтаційної роботи зі студентами таких навчальних закладів традиційно залучаються їх випускники, а нині – студенти ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація у першій Альма матер від студентів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 15 жовтня 2019

Дослідження тривають: на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбувся науковий семінар

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад.  І.С. Гулого  відбулася онлайн-зустріч викладачів у рамках наукового семінару. Доцент Анатолій Башта представив матеріали на тему «Визначення  граничних напружень у матеріалах за складного повторно змінюваного навантаження». За результатами ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дослідження тривають: на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбувся науковий семінар 25 квітня 2022