Н У Х Т

Стартувала практична підготовка здобувачів в умовах адаптивного карантину

02 вересня 2020

Стартувала практична підготовка здобувачів в умовах адаптивного карантину

Практична підготовка здобувачів вищої освіти є одним із важливих видів освітнього процесу, якому в нашому університеті приділяється велика увага.

Тому, відповідно до графіка навчального процесу, з 1 вересня 2020 року 1056 студентів, у т.ч. 687 здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» і 369 здобувачів освітнього ступеня «магістр» факультетів біотехнології та екологічного контролю, автоматизації і комп’ютерних систем, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, а також Навчально-наукового інституту економіки і управління та Навчально-наукового інституту харчових технологій розпочали технологічну, виробничу та переддипломну практику на провідних підприємствах галузі.

Здобувачі отримали унікальну можливість бути направленими на практику на найпотужніші високотехнологічні підприємства України, де вивчатимуть напрямки діяльності та організації роботи підприємств для закріплення, поглиблення і розширення знань і умінь, зможуть застосувати набуті в університеті теоретичні знання для розв’язання актуальних проблем, а також зберуть матеріали для виконання кваліфікаційної дипломної роботи.

До керівництва практикою залучені досвідчені викладачі університету та провідні фахівці установ і підприємств, де проходить практика.

Практика покликана підготувати майбутніх спеціалістів до реальної практичної роботи, забезпечити належний рівень їх професійної підготовки і, сподіваємося, наші здобувачі вповні скористаються усіма можливостями, що вона дає.

Нагадуємо, що практика в умовах адаптивного карантину проходить із дотриманням усіх протиепідемічних заходів – соціальним дистанціюванням і виконанням санітарно-гігієнічних норм.

Бажаємо здобувачам вищої освіти яскравих вражень, успішного проходження практики та високих оцінок за її результатами! 

Опублікований: 02-09-2020
Читайте також:
Бібліотека у онлайн-режимі

Науково-технічна бібліотека університету з 8 по 24 січня 2021 р. не приймає відвідувачів і перейшла в режим дистанційної роботи у зв’язку зі введенням локдауну на території України. Фахівці бібліотеки продовжують надавати послуги онлайн. Зв’язатися з ними можна за допомогою сервісу «JivoSite» через вебсайт або за електронною адресою library@nuft.ed...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бібліотека у онлайн-режимі 15 січня 2021

«АРТЕРІУМ» – корпорація майбутнього

Здобувачі-біотехнологи першого і третього курсів отримали унікальну можливість дізнатися про українську фармацевтичну Корпорацію «Артеріум» та її виробничі потужності, здійснивши онлайн-подорож на сучасне українське фармацевтичне виробництво, де знайшли свою роботу мрії випускники кафедри біотехнології і мікробіології, а нині менеджери Корпоративно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«АРТЕРІУМ» – корпорація майбутнього 20 квітня 2023

Насичений день кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

У рамках засідання кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 24 травня 2022 року, гарантами Сергієм Токарчуком (освітній ступінь «бакалавр») і Костянтином Васильківським (освітній ступінь «магістр») були висвітлені питання щодо наповненості та підготовки освітньо-професійних програм «Прикладна механіка», галузі знань 13 Механічна інженерія за спец...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичений день кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 25 травня 2022

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» блискуче захистили кваліфікаційні роботи

16-20 червня 2025 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, освітньо-професійної програми «Технології в харчування», денної та денної скороченої форм здобуття вищої освіти. До складу екзаменаційної комісії увійшли завідувачка кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври освітньої програми «Технології харчування» блискуче захистили кваліфікаційні роботи 23 червня 2025