Н У Х Т

Стартувала практична підготовка здобувачів в умовах адаптивного карантину

02 вересня 2020

Стартувала практична підготовка здобувачів в умовах адаптивного карантину

Практична підготовка здобувачів вищої освіти є одним із важливих видів освітнього процесу, якому в нашому університеті приділяється велика увага.

Тому, відповідно до графіка навчального процесу, з 1 вересня 2020 року 1056 студентів, у т.ч. 687 здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» і 369 здобувачів освітнього ступеня «магістр» факультетів біотехнології та екологічного контролю, автоматизації і комп’ютерних систем, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, а також Навчально-наукового інституту економіки і управління та Навчально-наукового інституту харчових технологій розпочали технологічну, виробничу та переддипломну практику на провідних підприємствах галузі.

Здобувачі отримали унікальну можливість бути направленими на практику на найпотужніші високотехнологічні підприємства України, де вивчатимуть напрямки діяльності та організації роботи підприємств для закріплення, поглиблення і розширення знань і умінь, зможуть застосувати набуті в університеті теоретичні знання для розв’язання актуальних проблем, а також зберуть матеріали для виконання кваліфікаційної дипломної роботи.

До керівництва практикою залучені досвідчені викладачі університету та провідні фахівці установ і підприємств, де проходить практика.

Практика покликана підготувати майбутніх спеціалістів до реальної практичної роботи, забезпечити належний рівень їх професійної підготовки і, сподіваємося, наші здобувачі вповні скористаються усіма можливостями, що вона дає.

Нагадуємо, що практика в умовах адаптивного карантину проходить із дотриманням усіх протиепідемічних заходів – соціальним дистанціюванням і виконанням санітарно-гігієнічних норм.

Бажаємо здобувачам вищої освіти яскравих вражень, успішного проходження практики та високих оцінок за її результатами! 

Опублікований: 02-09-2020
Читайте також:
У двох навчальних підрозділах університету розпочалася виробнича практика бакалаврів

Практична підготовка здобувачів вищої освіти – один із важливих видів освітнього процесу і здійснюється з метою набуття ними виробничих навиків та прийняття самостійних рішень у реальних виробничих умовах. 31 травня 2021 року розпочалася практична підготовка здобувачів освіти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу та Навчально-на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У двох навчальних підрозділах університету розпочалася виробнича практика бакалаврів 31 травня 2021

Thanksgiving Day на черговому засіданні Еnglish speaking club

На кафедрі ділової іноземної мови та міжнародної комунікації відбулося чергове засідання Еnglish speaking club, традиційно за участю спеціального гостя зі Сполучених Штатів Stuart Snuggs і викладача Наталії Божок. На цей раз зібрання англомовного клубу було присвячене Thanksgiving Day і мало дуже святковий настрій. Засідання проходило у форматі за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Thanksgiving Day на черговому засіданні Еnglish speaking club 03 грудня 2018

В університеті розпочалася вакцинація від COVID-19

За ініціативи Профкому співробітників та підтримки ректорату в університеті розпочалася вакцинація колективу від COVID-19. Нагадаємо, що відповідно до Дорожньої карти зі впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19 працівники сфери освіти є пріоритетною групою захисту, а керівництво нашого вишу дуже відповідально ставиться до зд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті розпочалася вакцинація від COVID-19 09 червня 2021

Новий кулінарний тріумф студента факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

У м. Тернопіль відбувся Кулінарний Кубок Західної України, участь в якому брали понад 50 учасників з усієї країни. Наш університет представляв студент 1-го курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності «Харчові технології» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Олег Пригродський. Змагалися учасники у чотирьох номінаціях: «С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий кулінарний тріумф студента факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 21 червня 2019