Н У Х Т

«Фармацевтична фірма «Дарниця» приймає учасників ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології

25 квітня 2018

«Фармацевтична фірма «Дарниця» приймає учасників ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології

Ще один партнер кафедри біотехнології та мікробіології – одна з найсучасніших та провідних фармацевтичних компаній «Фармацевтична фірма«Дарниця» люб’язно провела екскурсію для учасників Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології.

24 квітня гості НУХТ мали змогу побачити сучасне фармацевтичне обладнання та сам технологічний процес приготування ліків.

Першою зупинкою екскурсії був інфузійний цех. Інженер-технолог, пані Тетяна розпочала екскурсію з відділу сировини, розповіла про особливості її зберігання, правила зважування та приготування розчинів для інфузій згідно з настановами GMP. Також студенти мали змогу побачити процес підготовки тари до наповнення, що є повністю автоматичним, тому виключає вірогідність розливу препаратів у неякісні флакони. Після цього кожний із присутніх був запрошений відвідати роботизований високостелажний склад на 10 тисяч палетомісць, аналогів якому в Україні немає. Управління ним здійснюється комп’ютерною системою, в якій зберігається і обробляється вся інформація, що необхідна для здійснення надійної та безперебійної роботи складу і забезпечує виключення впливу людського фактору. Крайньою точкою екскурсії став цех приготування твердих лікарських форм, де всі студенти мали змогу побачити лінію приготування таблеток «зсередини», так як деякі машини, в основному таблет-преси, були розібрані для миття та технологічного огляду.

Так, непомітно і промайнула 2,5 годинна екскурсія. Сподіваємося, що наші гості цікаво та інформативно провели свій час, а, можливо, хтось придивився і місце роботи.

Колектив кафедри дуже вдячний керівництву ПрАТ «Фармацевтична фірма«Дарниця» за можливість відвідати одне з провідних фармацевтичних підприємств України!

Опублікований: 25-04-2018
Читайте також:
Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – переможець першого чемпіонату із колд-брю

У рамках Національного чемпіонату з обсмажування кави 2019, який відбувся 10-11 серпня 2019 року на Арт-заводі Платформа, пройшов авторський чемпіонат із колд-брю Ukrainian Cold Brew Championship. Участь у турнірі взяли 20 бариста. Чемпіонат спрямований на розвиток культури споживання колд-брю. Змагання проходить в один етап, у якому учасники през...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – переможець першого чемпіонату із колд-брю 13 серпня 2019

Практичний досвід з Fairmont Grand Hotel Kyiv у контексті переддипломної практики

У межах підготовки до переддипломної практики, яка триватиме з 21 квітня по 11 травня 2025 року відповідно до навчального плану бакалаврів освітньої програми «Технології харчування», відбулася змістовна онлайн-презентація на тему «Контроль якості Fairmont Grand Hotel Kyiv». Захід організовано кафедрою технології ресторанної і аюрведичної продукції,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід з Fairmont Grand Hotel Kyiv у контексті переддипломної практики 15 квітня 2025

Вступникам радять перед поданням заяв зважити свої шанси на вступ на конкретну спеціальність

У Міністерстві освіти і науки України вирішили нагадати вступникам статистику 2017 року й радять всім відповідально поставитися до вибору, заздалегідь прорахувати свій конкурсний бал та реально оцінити шанси для вступу на ту чи іншу спеціальність. «Для цього якраз корисно зважити на прохідні бали минулих років. Адже, як засвідчує практика, кардинал...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам радять перед поданням заяв зважити свої шанси на вступ на конкретну спеціальність 12 липня 2018

Підвищення педагогічної майстерності завжди на часі

19 травня 2022 року задля забезпечення зростання професійної майстерності педагогічних працівників, удосконалення вміння застосовувати сучасні освітні та педагогічні технології у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулося чергове онлайн-засідання Школи педагогічної майстерності. Про використання  буктрейлера  і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищення педагогічної майстерності завжди на часі 23 травня 2022