Н У Х Т

Вино як мистецтво: захоплива гостьова лекція від кафедри іноземних мов професійного спрямування

11 квітня 2025

Вино як мистецтво: захоплива гостьова лекція від кафедри іноземних мов професійного спрямування

10 квітня 2025 року відбулася захоплива гостьова лекція «Вино як мистецтво: поєднання смаку, аромату та культури», яку прочитав президент Асоціації сомельє України та бренд-амбасадор всесвітньо відомої компанії Moët Hennessy Іван Бачурін.

Захід зібрав поціновувачів винної культури, студентів і викладачів, які мали унікальну нагоду зануритися у вишуканий світ винного мистецтва. Іван Бачурін поділився своїм глибоким професійним досвідом, розповів про історію вина, тонкощі дегустації, мистецтво поєднання вина з гастрономією та важливість культурного контексту в сприйнятті вина.

Лекція завершилася жвавим обговоренням і сесією запитань-відповідей, що засвідчило високий інтерес аудиторії до теми.

Такий формат освітніх заходів сприяє формуванню нового рівня культури споживання вина та розвитку смакової свідомості серед українців.

Опублікований: 11-04-2025
Читайте також:
Кольорова мікробіологія по той бік екрану

Уже кілька років поспіль лабораторні роботи з дисципліни «Загальна мікробіологія та вірусологія», присвячені вивченню фізіології мікроорганізмів, зокрема катаболізму вуглеводів, є об’єктом уваги не тільки третьокурсників, а й гостей кафедри біотехнології і мікробіології – майбутніх вступників нашого університету. На жаль, у зв’язку з епідеміологіч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кольорова мікробіологія по той бік екрану 04 листопада 2020

Університет – у ТОП-50 за показниками Scopus 2020 року

У квітні 2020 року сайтом Освіта.ua здійснений наукометричний моніторинг суб’єктів науково-видавничої діяльності України за показниками бази даних SciVerse Scopus, на підставі якого складений рейтинг українських закладів вищої освіти. Результати рейтингу вищих навчальних закладів базуються на показниках бази даних Scopus, що є інструментом для від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет – у ТОП-50 за показниками Scopus 2020 року 13 квітня 2020

Захист перших магістерських робіт студентів-аюрведистів довів професійну компетентність наших випускників

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася знаменна подія – були захищені перші магістерські роботи за освітньою програмою «Технології аюрведичних харчових продуктів» спеціальності 181 «Харчові технології». Протягом захистів, що проходили 21 та 22 лютого, десятеро студентів представили Екзаменаційній комісії свої дослідженн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист перших магістерських робіт студентів-аюрведистів довів професійну компетентність наших випускників 25 лютого 2019

Лекції-бесіди й лекції-дискусії на кафедрі обліку і аудиту

Протягом жовтня 2018 р. на кафедрі обліку і аудиту відбулися дві відкриті лекції. На кожному відкритому занятті були присутні завідувач кафедри Леонід Чернелевський, викладачі кафедри, а також фахівець навчально-методичного управління університету Алла Оскілко. Теми лекцій відповідають робочим програмам дисципліни «Бухгалтерський облік (загальна те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекції-бесіди й лекції-дискусії на кафедрі обліку і аудиту 26 жовтня 2018