Н У Х Т

Профорієнтація від студентів: чому варто обирати біотехнологію в НУХТ

24 листопада 2023

Профорієнтація від студентів: чому варто обирати біотехнологію в НУХТ

Усі старшокласники стикаються з проблемою вибору майбутньої спеціальності та професії. Через це і існують профорієнтаційні заходи, які спрямовані на те, щоб полегшити цей вибір, адже від кого як не від викладачів і студентів можна дізнатися актуальну інформацію про університет та тонкощі вибраної професії.

Саме тому така зустріч з учнями 10-11 класів відбулася у спеціалізованій школі №114 з поглибленим вивченням англійської мови м. Києва. Цього разу представниками факультету біотехнології та екологічного контролю виступили доцентка кафедри екології та екоменеджменту Оксана Салвор, студентка другого курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Вікторія Самойленко і студент другого курсу спеціальності 101 «Екологія» Володимир Савич.

Зустріч розпочалась із короткого представлення університету і факультету, також майбутнім вступникам розповіли про особливості вступної кампанії 2024 року.

Учні ознайомилися з інформацією про сучасну біотехнологію та сфери її застосування. Звернули увагу на можливості, які мають здобувачі факультету, та наскільки активним є студентське життя на ньому. Розказали про те, які професії за біотехнологічним спрямуванням наразі є популярними.

Наприкінці зустрічі учні взяли участь у невеликій вікторині про біотехнології та екологію. Переможці отримали подарунки від кафедри біотехнології і мікробіології. Також школярів запросили приєднатися до телеграм-чату Вступника факультету БТЕК для отримання актуальної інформації про вступ.

Щиро сподіваємося, що ця зустріч допомогла майбутнім вступникам визначитися з майбутньою професією та що зустрінемо їх в наступному році, як першокурсників факультету. Вдячні керівництву школи №114 за допомогу в організації зустрічі.

Опублікований: 24-11-2023
Читайте також:
Майстер-класи на кафедрі технології цукру і підготовки води

На кафедрі технології цукру і підготовки води відбулися майстер-класи для майбутніх вступників і їх батьків із опріснення морської води, як альтернативне джерело отримання питної води і з виготовлення желейних виробів із використанням рослинного  полісахариду пектину. Опріснення – процес видалення солі із морської води. Внаслідок опріснення вода с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майстер-класи на кафедрі технології цукру і підготовки води 09 жовтня 2019

Хімічний лекторій для вступників розпочав новий сезон

Уже не перший рік викладачі кафедри харчової хімії нашого університету проводять серію хімічних лекторіїв для майбутніх вступників. Цього року перший лекторій відбувся 13 листопада і розпочався із зустрічі з минулорічними слухачами, а нині вже успішними здобувачами освіти нашого університету Надією Магден (група ХТ-1-13), Віталієм Кияницею (група ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хімічний лекторій для вступників розпочав новий сезон 15 листопада 2021

Відзнака особливих заслуг професора Берлінського університету прикладних наук

Великий друг українських студентів та України, професор Берлінського університету прикладних наук (ВНТ) Стефан Юнге за вагомий особистий внесок у розбудову  нашого університету, підготовку висококваліфікованих спеціалістів та сприяння його світовому визнанню нагороджений нагрудним знаком «За особливі заслуги перед Національним університетом харчови...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відзнака особливих заслуг професора Берлінського університету прикладних наук 02 червня 2023

Міжнародне наукове співробітництво кафедри технології молока і молочних продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів у рамках міжнародного співробітництва проведено серію спільних наукових досліджень з метою вивчення функціонально-технологічних властивостей розчинних харчових волокон у морозиві молочному. У складі дослідницької групи працювали: доцентка Жешувського університету (Польща) Магдалена Буніовська, проф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародне наукове співробітництво кафедри технології молока і молочних продуктів 21 вересня 2021