Н У Х Т

Профорієнтація від студентів: чому варто обирати біотехнологію в НУХТ

24 листопада 2023

Профорієнтація від студентів: чому варто обирати біотехнологію в НУХТ

Усі старшокласники стикаються з проблемою вибору майбутньої спеціальності та професії. Через це і існують профорієнтаційні заходи, які спрямовані на те, щоб полегшити цей вибір, адже від кого як не від викладачів і студентів можна дізнатися актуальну інформацію про університет та тонкощі вибраної професії.

Саме тому така зустріч з учнями 10-11 класів відбулася у спеціалізованій школі №114 з поглибленим вивченням англійської мови м. Києва. Цього разу представниками факультету біотехнології та екологічного контролю виступили доцентка кафедри екології та екоменеджменту Оксана Салвор, студентка другого курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Вікторія Самойленко і студент другого курсу спеціальності 101 «Екологія» Володимир Савич.

Зустріч розпочалась із короткого представлення університету і факультету, також майбутнім вступникам розповіли про особливості вступної кампанії 2024 року.

Учні ознайомилися з інформацією про сучасну біотехнологію та сфери її застосування. Звернули увагу на можливості, які мають здобувачі факультету, та наскільки активним є студентське життя на ньому. Розказали про те, які професії за біотехнологічним спрямуванням наразі є популярними.

Наприкінці зустрічі учні взяли участь у невеликій вікторині про біотехнології та екологію. Переможці отримали подарунки від кафедри біотехнології і мікробіології. Також школярів запросили приєднатися до телеграм-чату Вступника факультету БТЕК для отримання актуальної інформації про вступ.

Щиро сподіваємося, що ця зустріч допомогла майбутнім вступникам визначитися з майбутньою професією та що зустрінемо їх в наступному році, як першокурсників факультету. Вдячні керівництву школи №114 за допомогу в організації зустрічі.

Опублікований: 24-11-2023
Читайте також:
Ефективний метод активного навчання: командна-ділова гра «Фарм-мільйонер»

Командні ділові ігри в умовах швидкого зростання обсягу інформації, необхідності більш якісного оброблення та засвоєння є найефективнішим засобом досягнення міцних, глибоких знань, навичок і вмінь. Вони не тільки озброюють здобувачів вищої освіти результатами наукового пізнання, а й формують самостійність, розвивають та вдосконалюють здібності до т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ефективний метод активного навчання: командна-ділова гра «Фарм-мільйонер» 21 грудня 2023

Розпочалися перші вебінари для викладачів НУХТ від експертів німецької Служби Старших Експертів

У лютому 2020 року до університету завітали представники німецької Служби Старших Експертів (SES), щоб познайомити наш колектив із можливостями залучення німецьких фахівців в якості експертів-консультантів. SES – це фонд німецької економіки з міжнародного співробітництва, провідна громадська організація Німеччини, яка об’єднує фахівців і керівних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалися перші вебінари для викладачів НУХТ від експертів німецької Служби Старших Експертів 02 грудня 2020

Першокурсники знайомляться з історією університету

З нагоди святкування 135-річчя НУХТ першокурсники спеціальності «Туризм» відвідали Музей історії та розвитку університету. Завдяки цікавій екскурсії по експозиції студенти дізналися про історію університету, його визначних випускників, перемоги. Побачили нагороди, кубки та трофеї. Багата історія та численні здобутки вкотре переконали першокурсник...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники знайомляться з історією університету 03 жовтня 2019

Семінар від президента Всеукраїнської асоціації пекарів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся семінар «Сучасний стан та тенденції розвитку хлібопекарської галузі» за участю президента Всеукраїнської асоціації пекарів Олександра Тараненка. Олександр Тараненко розповів про досягнення хлібопекарської галузі України за останні десятиліття та зміни, які відбулися внаслідок в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Семінар від президента Всеукраїнської асоціації пекарів 31 травня 2022