Н У Х Т

Профорієнтація від студентів: чому варто обирати біотехнологію в НУХТ

24 листопада 2023

Профорієнтація від студентів: чому варто обирати біотехнологію в НУХТ

Усі старшокласники стикаються з проблемою вибору майбутньої спеціальності та професії. Через це і існують профорієнтаційні заходи, які спрямовані на те, щоб полегшити цей вибір, адже від кого як не від викладачів і студентів можна дізнатися актуальну інформацію про університет та тонкощі вибраної професії.

Саме тому така зустріч з учнями 10-11 класів відбулася у спеціалізованій школі №114 з поглибленим вивченням англійської мови м. Києва. Цього разу представниками факультету біотехнології та екологічного контролю виступили доцентка кафедри екології та екоменеджменту Оксана Салвор, студентка другого курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Вікторія Самойленко і студент другого курсу спеціальності 101 «Екологія» Володимир Савич.

Зустріч розпочалась із короткого представлення університету і факультету, також майбутнім вступникам розповіли про особливості вступної кампанії 2024 року.

Учні ознайомилися з інформацією про сучасну біотехнологію та сфери її застосування. Звернули увагу на можливості, які мають здобувачі факультету, та наскільки активним є студентське життя на ньому. Розказали про те, які професії за біотехнологічним спрямуванням наразі є популярними.

Наприкінці зустрічі учні взяли участь у невеликій вікторині про біотехнології та екологію. Переможці отримали подарунки від кафедри біотехнології і мікробіології. Також школярів запросили приєднатися до телеграм-чату Вступника факультету БТЕК для отримання актуальної інформації про вступ.

Щиро сподіваємося, що ця зустріч допомогла майбутнім вступникам визначитися з майбутньою професією та що зустрінемо їх в наступному році, як першокурсників факультету. Вдячні керівництву школи №114 за допомогу в організації зустрічі.

Опублікований: 24-11-2023
Читайте також:
На кафедрі технології молока і молочних продуктів підвели підсумки виробничої практики четвертокурсників

Кафедра технології молока і молочних продуктів щороку проводить підсумкові конференції за результатами проходження студентами практичної підготовки. Цей рік не став виключенням, і відповідальна за практичну підготовку студентів, доцент Олена Онопрійчук організувала конференцію за участю студентів 4-го курсу. Студенти продемонстрували цікаві допові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології молока і молочних продуктів підвели підсумки виробничої практики четвертокурсників 17 жовтня 2018

На кафедрі економіки і права з’ясовували чи корисний штучний інтелект

Штучний інтелект так стрімко входить у наше повсякденне життя, що викликає багато протиріч щодо його корисності. Одразу виникають й інші питання: де його застосовують на благо; в яких сферах життя він став незамінним; та чи правда, що в сучасному житті без нього вже не обійтися, тощо? Щоб зрозуміти і дати відповіді, кафедра економіки і права і корп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі економіки і права з’ясовували чи корисний штучний інтелект 25 жовтня 2023

Великий пекарський турнір у Смілі

Завершенням навчальної практики студентів-технологів спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ став конкурс фахової майстерності «Великий пекарський турнір». Традиційно, четвертий рік поспіль, студенти 3 курсу змагаються у виготовленні та оздобленні кондит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Великий пекарський турнір у Смілі 27 квітня 2018

Нехай рядки Шевченка звучать у наших серцях вічно!

До Шевченківських днів кафедра гуманітарних дисциплін провела низку заходів, присвячених вшануванню пам’яті Великого Кобзаря. Так, здобувачі освіти декламували найвідоміші Кобзареві поезії, наповнені любов’ю до рідної землі, прагненням свободи. Також було проведено науковий всеукраїнський круглий стіл «Формування національної ідентичності у виклад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нехай рядки Шевченка звучать у наших серцях вічно! 17 березня 2025