Н У Х Т

Лідери змін у просвіті – викладачі НУХТ!

04 лютого 2020

Лідери змін у просвіті – викладачі НУХТ!

У Києві відбулися загальні збори Асоціації промислових підприємств автоматизації України (АППАУ), членом якої є наш університет. Збори є найвищим органом управління асоціації, які традиційно приймають звіт виконавчої дирекції та затверджують головні напрями роботи на рік. Від нашого університету у заході взяли участь викладачі кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління Олександр Пупена, Олег Клименко і Роман Міркевич.

Збори розпочалися зі звіту АППАУ за 2019 рік, робота в якому була оцінена делегатами позитивно. Далі відбулося нагородження Агентів Змін 2019-го року, які були визначені згідно з рішенням правління та загальним голосуванням напередодні, а також за ґрунтовним опрацюванням критеріїв лідерства та результатів 2019-го в аналітичному звіті «Агенти змін». Доцент кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління Олександр Пупена був нагороджений у номінації «Лідер змін в просвіті та освіті ринку». У якості призу керівництво компанії «Ріттал-Україна» запропонувало йому місце в делегації компанії на цьогорічний «Hannover Messe».

У другій половині зборів учасники працювали в групах за попередньо запропонованими темами та напрямами розвитку на 2020 рік. Учасники груп мали обговорити головні виклики по кожному з напрямів і запропонувати конкретні рішення та плани дій.

Збори проходили в жвавій цікавій атмосфері, учасники обмінювалися думками, дискутували, колегіально приймали важливі рішення щодо планів на 2020 рік.

Опублікований: 04-02-2020
Читайте також:
«Varvar» ділиться родзинками виробництва з нашими здобувачами освіти

Студенти групи ТІ-2-6 разом із наставницею, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлією Бондаренко відвідали броварню «Varvar» у м. Київ. «Varvar» – крафтова пивоварня з прогресивним обладнанням угорської компанії Zip Technologies, де всі процеси виробництва можна контролювати за допомогою комп’ютерних програм. Душею...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Varvar» ділиться родзинками виробництва з нашими здобувачами освіти 05 квітня 2023

Про освітню програму «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» – старшокурсникам коледжу

25 березня доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна провела онлайн-зустріч зі здобувачами спеціальності 181 «Харчові технології» Київського фахового коледжу ресторанного господарства НУХТ. Викладачка запросила випускників коледжу до вступу та подальшого навчання за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та бе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про освітню програму «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» – старшокурсникам коледжу 25 березня 2024

У реалії роботи виробництва «Carlsberg Ukraine» зазирнули третьокурсники-експерти

Здобувачі третього курсу, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», з цікавістю досліджують усі тонкощі фаху і завжди раді заглянути у реалії роботи виробництва, адже попереду у них надзвичайно важливий етап – випускний четвертий курс. 24 квітня ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У реалії роботи виробництва «Carlsberg Ukraine» зазирнули третьокурсники-експерти 25 квітня 2024

Заочники-теплоенергетики успішно захистили кваліфікаційні бакалаврські роботи

Незважаючи на постійні технічні проблеми, пов’язані з відключеннями світла і зв’язку, випускові роботи здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 144 «Теплоенергетика», освітньо-професійної програми «Теплоенергетика та енергоефективні технології» були виконані здобувачами заочної форми навчання вчасно. 14 лютого на суд екзаменаційної к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заочники-теплоенергетики успішно захистили кваліфікаційні бакалаврські роботи 14 лютого 2023