Н У Х Т

Триває прийом заявок на Всеукраїнський фестиваль інновацій

18 січня 2018

Триває прийом заявок на Всеукраїнський фестиваль інновацій

МОН почало прийом заявок на участь у Всеукраїнському фестивалі інновацій – подати їх можна буде до 18:00 31 березня 2018 року. Сам же захід відбудеться 15-17 травня 2018 року.

Для участі потрібно подати інформацію за визначеною формою та коротку презентацію про проект (не більше 10 слайдів у форматі .ppt розміром до 10 Мб) в електронному вигляді на адресу dvyhun@mon.gov.ua. Заявки, надані пізніше 31 березня, розглядатися не будуть.

Фестиваль проводитиметься для популяризації розробок вітчизняних вчених та інноваторів, а також залучення до фінансування цих розробок інвесторів.

У межах заходу відбудуться:

- конкурс стартап-проектів, журі якого буде сформоване з представників венчурного бізнесу, бізнес-інкубаторів, асоціацій промислових підприємств;
- презентації венчурних фондів і бізнес-ангелів;
- конференції та семінари.

Участь у заході безкоштовна. Витрати на відрядження покриваються за рахунок учасника.

Зауважимо, що участь у конкурсі стартап-проектів можуть взяти розробки, представлені вишами, що належать до сфери управління МОН, науковими інститутами академії наук, а також загальноосвітніми та іншими навчальними закладами системи загальної середньої освіти.

Звертаємо увагу, що участь в конкурсі можуть брати розробки на стадії готовності не менш як дослідний зразок (прототип).

Конкурс міститиме два напрями:

• інновації, спрямовані на досягнення соціального ефекту,
• інновації, спрямовані на досягнення економічного ефекту.

Попередній відбір учасників конкурсу триватиме до 25 квітня. Конкурсанти отримають повідомлення про проходження до участі у другому турі – презентації стартап-проектів конкурсному журі – до 30 квітня. Другий тур відбудеться 15-17 травня.

У разі зацікавленості необхідно до 18:00 31 березня 2018 року надати інформацію за формою або заповнити гугл-форму за посиланням https://goo.gl/forms/iqZXpVXsKPfCxDfr1. Разом із заповненою заявкою  надсилається коротка презентація (не більше 10 слайдів у форматі .ppt) розміром до 10 Мб в електронному вигляді на адресу: dvyhun@mon.gov.ua. Заявки, надані пізніше зазначеної дати, розглядатися не будуть.

Опублікований: 18-01-2018
Читайте також:
Час у колі друзів – безцінний

У період карантину дуже важливо не забувати проводити час із друзями, адже існує безліч можливостей онлайн-спілкування. Наші майбутні біотехнологи та екологи використовують такі можливості по максимуму. Однієї квітневої днини здобувачі освіти факультету біотехнології та екологічного контролю отримали ще один шанс провести час разом і ще більше роз...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Час у колі друзів – безцінний 27 квітня 2021

Актуальність і практична цінність досліджень принесли ще двом нашим аспірантам ступінь кандидата технічних наук

Протягом двох днів на засіданнях спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбулися захисти дисертаційних робіт аспірантів кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Дарії Матяс і Любові Мазур. Дисертаційна робота Дарії Матяс «Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з пониженим цукровмістом» виконана під керівництвом ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальність і практична цінність досліджень принесли ще двом нашим аспірантам ступінь кандидата технічних наук 19 квітня 2019

Здобувачі освіти і слухачі сертифікатної програми опановують технології крафтових сирів і йогуртів

У Навчально-науковому інституті харчових технологій на кафедрах технології м'яса і м'ясних продуктів та технології молока і молочних продуктів у of- та online-форматахі, які об'єднали понад 60 учасників, відбувся майстер-клас «Інновації та особливості приготування крафтового сиру кисломолочного та йогурту». Захід проведений для слухачів сертифікат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти і слухачі сертифікатної програми опановують технології крафтових сирів і йогуртів 12 березня 2024

Про вимоги ЄС до органічної продукції дізнавалися фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Зінченко та Наталія Фалендиш взяли участь в органічній конференції «Українська органічна продукція та ринок ЄС», організованій компанією «Eurofins Agro Testing Ukraine» за інформаційної підтримки Федерації органічного руху України. Захід відбувся у рамках Органічного тижня  в У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про вимоги ЄС до органічної продукції дізнавалися фахівці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 19 вересня 2018