Н У Х Т

Триває прийом заявок на Всеукраїнський фестиваль інновацій

18 січня 2018

Триває прийом заявок на Всеукраїнський фестиваль інновацій

МОН почало прийом заявок на участь у Всеукраїнському фестивалі інновацій – подати їх можна буде до 18:00 31 березня 2018 року. Сам же захід відбудеться 15-17 травня 2018 року.

Для участі потрібно подати інформацію за визначеною формою та коротку презентацію про проект (не більше 10 слайдів у форматі .ppt розміром до 10 Мб) в електронному вигляді на адресу dvyhun@mon.gov.ua. Заявки, надані пізніше 31 березня, розглядатися не будуть.

Фестиваль проводитиметься для популяризації розробок вітчизняних вчених та інноваторів, а також залучення до фінансування цих розробок інвесторів.

У межах заходу відбудуться:

- конкурс стартап-проектів, журі якого буде сформоване з представників венчурного бізнесу, бізнес-інкубаторів, асоціацій промислових підприємств;
- презентації венчурних фондів і бізнес-ангелів;
- конференції та семінари.

Участь у заході безкоштовна. Витрати на відрядження покриваються за рахунок учасника.

Зауважимо, що участь у конкурсі стартап-проектів можуть взяти розробки, представлені вишами, що належать до сфери управління МОН, науковими інститутами академії наук, а також загальноосвітніми та іншими навчальними закладами системи загальної середньої освіти.

Звертаємо увагу, що участь в конкурсі можуть брати розробки на стадії готовності не менш як дослідний зразок (прототип).

Конкурс міститиме два напрями:

• інновації, спрямовані на досягнення соціального ефекту,
• інновації, спрямовані на досягнення економічного ефекту.

Попередній відбір учасників конкурсу триватиме до 25 квітня. Конкурсанти отримають повідомлення про проходження до участі у другому турі – презентації стартап-проектів конкурсному журі – до 30 квітня. Другий тур відбудеться 15-17 травня.

У разі зацікавленості необхідно до 18:00 31 березня 2018 року надати інформацію за формою або заповнити гугл-форму за посиланням https://goo.gl/forms/iqZXpVXsKPfCxDfr1. Разом із заповненою заявкою  надсилається коротка презентація (не більше 10 слайдів у форматі .ppt) розміром до 10 Мб в електронному вигляді на адресу: dvyhun@mon.gov.ua. Заявки, надані пізніше зазначеної дати, розглядатися не будуть.

Опублікований: 18-01-2018
Читайте також:
Практичні скіли пакувальників

З 13 січня частина наших здобувачів освіти відповідно до графіків навчального процесу розпочала проходження практики. Зокрема бакалаврів освітньо-професійної програми «Комп’ютерні технології дизайну і виготовлення упаковки» (спеціальність «Видавництво і поліграфія») гостинно зустрів колектив друкарні «Вольф». Друкарня «Вольф» працює на ринку полі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні скіли пакувальників 16 січня 2025

Нові інсайти готельно-ресторанної справи від професіонала

До студентів 2 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» завітала маркетинг-менеджер в’єтнамської бістрономії «Chang» Мішель Котенко. Гостя поділилася зі здобувачами вищої освіти власним досвідом професійного зростання у ресторанному бізнесі і розповіла, як працювати у закладі, що став «Відкриттям року» за версією Національної премії «С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові інсайти готельно-ресторанної справи від професіонала 04 листопада 2019

Мовні новинки офіційно-ділового стилю опановували працівники університету на курсах підвищення кваліфікації

Протягом останнього місяця навчального року в університеті працюють курси підвищення кваліфікації для педагогічних працівників і навчально-допоміжного персоналу дирекцій інститутів, деканатів факультетів, кафедр. З останніми новаціями і вимогами слухачів знайомлять фахівці Інституту післядипломної освіти НУХТ, а також кафедри гуманітарних дисциплі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мовні новинки офіційно-ділового стилю опановували працівники університету на курсах підвищення кваліфікації 15 червня 2021

Професор кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів виступив експертом у проєкті ТРК «Україна»

Викладачі й науковці нашого університету мають беззаперечний авторитет і серед колег, і серед широкої громадськості. Тому вони, коли дозволяє час, часто виступають експертами у різних телевізійних і радіопрограмах, надаючи глядачам і слухачам ґрунтовну інформацію щодо технологій, маркування, термінів і умов зберігання харчових продуктів, косметични...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професор кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів виступив експертом у проєкті ТРК «Україна» 13 жовтня 2020