Н У Х Т

Виїзне практичне заняття в умовах підприємства ТОВ «Bakery Food Investment»

19 квітня 2024

Виїзне практичне заняття в умовах підприємства ТОВ «Bakery Food Investment»

Здобувачі групи ХЕ-3-12 освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» отримали можливість провести виїзне практичне заняття в умовах сучасного харчового підприємства в рамках вивчення дисципліни «Моніторинг виробничих процесів» під керівництвом лекторки, в.о. завідувача кафедри експертизи харчових продуктів Оксани Вашеки, доцента Богдана Пащенка та асистентки Анни Логинової.

Завод Bakery Food Investment – перший великий виробник хлібобулочних виробів глибокої заморозки в Україні. Компанія працює на ринку 20 років і зарекомендувала себе як надійний виробник гарячої випічки. Продукцію компанії ТОВ «Бейкері Фуд Інвестмент» щодня споживають більше двох мільйонів українців. Виробництво сертифіковане відповідно до сучасних міжнародних стандартів систем управління якості та безпечності харчових продуктів ISO 22000, FSSC 22000, IFS Food, має DUNS номер FDA у США, а також сертифікат Halal. Завод експортує свою продукцію до Туреччини, США, Румунії та Ізраїлю.

Здобувачі освіти мали можливість ознайомитися із сучасними виробничими практиками, реалізацією та контролем систем управління якості та безпечності харчових продуктів за новітніми міжнародними стандартами в умовах реального виробництва, з новітніми підходами до менеджменту підприємства та управління персоналу. Це крутий і важливий досвід, а також цінні знання, які стануть у пригоді не тільки під час поточного навчання, а й у наступному навчальному році при виконанні курсових та кваліфікаційних робіт.

Заняття пройшло у затишній атмосфері спілкування з висококваліфікованим персоналом підприємства та розуміння щодо того, що майбутнє – за вмотивованими і кваліфікованими спеціалістами, яких готує Національний університет харчових технологій у тісній синергії із модерновими й прогресивними бізнесами.

Колектив кафедри експертизи харчових продуктів висловлює щиру подяку за надану можливість проведення заняття, цікаве спілкування, організацію та приділений час особисто директору заводу Артему Курільцю та директору з управління персоналом Валерію Кузьмінському.

Продовжуємо співпрацю з Bakery Food Investment, готуємо фахівців для відбудови України та разом прямуємо до Перемоги!

Особлива подяка Збройним Силам України завдяки яким це є можливим! Слава і честь нашим захисникам і захисницям!

Опублікований: 19-04-2024
Читайте також:
Про управління особистими фінансами дізналися студенти від фахівця Національного банку України

13 грудня 2019 року студенти-фінансисти 1-го, 3-го та 4-го курсів прослухали лекцію «Управління особистими фінансами та планування статків», яку прочитала головний фахівець Департаменту комунікацій Національного банку України, к.е.н., пані Олена Тригуб. Захід відбувся за ініціативи доцента кафедри фінансів Ганни Роганової. Протягом цікавої та інте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про управління особистими фінансами дізналися студенти від фахівця Національного банку України 16 грудня 2019

Викладачі університету відвідали потужне інноваційне молочне підприємство

Хоча літо у навчальних закладах – пора канікул і відпусток, наші викладачі завжди готові до активного спілкування з виробничниками. Адже бути в курсі всіх новацій, знайомитися з новими технологіями й обладнаннями, умовами виробництва й параметрами дотримання якості харчової продукції, а ще організовувати проходження нашими студентами практик і спри...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі університету відвідали потужне інноваційне молочне підприємство 30 липня 2018

Все про органічній рух в Україні магістрам кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

27 вересня 2019 року студенти групи ТО-1-14М разом із викладачем кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, доцентом Наталією Фалендиш відвідали ХV Виставку екотоварів ЕКО-Ехро у Міжнародному виставковому центрі (м. Київ). Студенти ознайомилися з асортиментом органічної продукції українського та зарубіжного виробництва. Відбулося ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Все про органічній рух в Україні магістрам кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 30 вересня 2019

Квітник Перемоги

Квітне наша Україна. Усупереч ворогам, які намагаються знищити її красу. Адже кожен із нас вірить у Перемогу і намагається наблизити її своїми добрими справами. Студенти відокремленого структурного підрозділу «Сумський фаховий коледж НУХТ» на чолі з головою студентської профспілки Оленою Нестеренко, викладачі та співробітники провели патріотичну а...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Квітник Перемоги 26 липня 2022