Н У Х Т

Біотехнологи, менеджери і Підготовче відділення: профкоманда університету у столичній гімназії

25 вересня 2024

Біотехнологи, менеджери і Підготовче відділення: профкоманда університету у столичній гімназії

25 вересня 2024 року представники нашого університету завітали до гімназії біотехнологій №177 Солом’янського району м. Києва.

Зустріч з одинадцятикласниками була ініційована Підготовчим відділенням у рамках договору про співпрацю, укладеного у квітні 2024 року між університетом і гімназією.

З учнями двох 11 класів у конференц-залі навчального закладу плідно поспілкувалися завідувач кафедри біотехнології і мікробіології, д.т.н., професор Віктор Стабніков, відповідальна за профроботу цієї ж кафедри, асистентка Ірина Ковшар, доцентка кафедри економіки праці та менеджменту Олена Безпалько та методистка Підготовчого відділення Маргарита Панасевич.

Викладачі презентували спеціальності, за якими готують фахівців в університеті, докладніше висвітливши переваги навчання за освітніми програмами своїх кафедр, розповіли про широкі можливості для професійного й особистого розвитку наших студентів.

Зокрема, Ірина Ковшар, сама нещодавня випускниця, дуже цікаво представила біотехнологію, роз’яснивши гімназистам, що вони щодня стикаються з її продуктами у повсякденному житті. Також викладачка акцентувала на поліфункціональності освітньої програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» й вразила слухачів прикладами успіху випускників цієї програми на ринку праці.

Олена Безпалько приділила увагу не тільки освітнім програмам кафедри, яку представляє – «Менеджмент» і «Менеджмент персоналу», а й розповіла про особливості вступної кампанії цього року та, як членкиня відібркової комісії, дала поради, на що потрібно звернути увагу, готуючись до вступу у заклад вищої освіти.

Виступ Маргарити Панасевич був присвячений підготовці до складання НМТ у 2025 році. Фахівчиня надала ґрунтовну інформацію щодо роботи підготовчих курсів університету. Старшокласники дізналися, з яких предметів здійснюється підготовка, які переваги перед звичайними вступниками мають випускники курсів після успішного складання підсумкової атестації, яка кількість балів нараховується після закінчення курсів тощо.

Одинадцятикласники уважно слухали наших представників та ставили запитання, на які отримали вичерпні відповіді. Наприкінці зустрічі вони отримали інформаційні матеріали про НУХТ і підготовче відділення та були запрошені долучатися до всіх активностей університету і навчальних підрозділів, що проводяться для вступників.

Сподіваємося, ця зустріч допоможе гімназистам визначитися з майбутньою спеціальністю та вишем, де її здобувати.

Опублікований: 25-09-2024
Читайте також:
З європейським законодавством щодо виробництва і маркування органічних продуктів ознайомилися викладачки університету

Доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш та Інна Бобель взяли участь у онлайн-тренінгу Органічного модуля (ЄС) «Маркування органічної продукції. Органічний логотип ЄС (законодавство ЄС щодо органічного виробництва і маркування органічних продуктів». Тема тренінгу – «Законодавство ЄС щодо органічного вироб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З європейським законодавством щодо виробництва і маркування органічних продуктів ознайомилися викладачки університету 11 листопада 2024

Академічна мобільність онлайн

Днями відповідно до програми академічної мобільності між НУХТ і Берлінським університетом прикладних наук відбулася онлйн-зустріч викладачів і здобувачів кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв із групою німецьких студентів і професорів. Це було онлайн-спілкування, присвячене знайомству. Кожний учасник розповів про себе, своє...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна мобільність онлайн 21 вересня 2020

Педагогічна майстерність молодих викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

20 листопада 2023 р. на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася відкрита лекція доцентки Анни Грищенко на тему «Сучасний стан і перспективи розвитку харчоконцентратної галузі. Технологія екструзійних продуктів». Лекція була прочитана для здобувачів вищої освіти третього курсу Навчально-наукового інституту харчових техно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Педагогічна майстерність молодих викладачів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 23 листопада 2023

Черговий майстер-клас для здобувачів-біотехнологів

«Емоції: вороги чи помічники? Емоційний інтелект» – тема чергового майстер-класу для здобувачів-біотехнологів від сертифікованої бізнес-тренерки, керівниці навчальних проєктів «Триглав Інтернешнл»Тетяни Ковтонюк. Такі щотижневі зустрічі стали традиційним спілкуванням здобувачів освіти з представниками різних компаній. Фахівчиня розпочала свій вис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Черговий майстер-клас для здобувачів-біотехнологів 16 листопада 2021