Н У Х Т

Кадровий «голод» ринку холоду

09 лютого 2024

Кадровий «голод» ринку холоду

8 лютого 2024 року представники фірми ТОВ «Термоком» – директор Дмитро Варичев і HR-менеджерка Вікторія Петрович презентували свою організацію здобувачам освітнього ступеня «Магістр» освітньої програми «Холодильні техніка та технології» спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого.

Фахівці зазначили, що галузь нагально потребує молодих спеціалістів і запросили здобувачів першого курсу магістратури доєднатися до їх дружного колективу. Хоча спілкування було і недовгим, але зацікавленість наших магістрантів у пропонованих робочих місцях була видна неозброєним оком.

Колектив кафедри теплоенергетики та холодильної техніки вдячний фірмі ТОВ «Термоком» і сподівається на подальшу співпрацю у сфері підготовки для ринку України висококваліфікованих фахівців-холодильщиків.

Опублікований: 09-02-2024
Читайте також:
Київський науково-дослідний інститут судових експертиз на науковому семінарі кафедри експертизи харчових продуктів

20 грудня 2021 р. на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувався перший в цьому навчальному році науковий семінар. Тему «Практичні аспекти товарознавчих досліджень та специфіка досліджень об’єктів інтелектуальної власності» презентувала заступниця директора Київського науково-дослідного інституту судових експертиз Міністерства юстиції України,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Київський науково-дослідний інститут судових експертиз на науковому семінарі кафедри експертизи харчових продуктів 20 грудня 2021

Мистецька мандрівка здобувачів

Сонячним вересневим днем здобувачі групи ТХ-3-5ск разом зі своєю  наставницею, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Оленою Кохан відвідали виставковий простір PinchukArtCentre, що розташований в самому серці столиці України, неподалік від НУХТ. По дорозі до локації здобувачі натрапили на ще один арт-об’єкт – мініатю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецька мандрівка здобувачів 25 вересня 2023

Інновації та тренди сфери HoReCa обговорили на Всеукраїнській науково-практичній конференції нашого університету

23 листопада 2021 року відбулася масштабна наукова подія – Ювілейна X Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», організатором якої є факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу нашого університету. З вітальним словом до учасників конференції від імені ректора університету Олек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інновації та тренди сфери HoReCa обговорили на Всеукраїнській науково-практичній конференції нашого університету 26 листопада 2021

В Україні створять єдиний перелік пріоритетних напрямів науки

В Україні планують створити єдиний перелік пріоритетних напрямів наукової, науково-технічної та інноваційної діяльності, що визначатимуться на період до 5 років. Відповідні зміни містить проєкт закону «Про систему пріоритетних напрямів наукової, науково-технічної та інноваційної діяльності в Україні», винесений на громадське обговорення. Зокрема, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В Україні створять єдиний перелік пріоритетних напрямів науки 24 серпня 2023